icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

cukrik580
2. júl 2013

@katulienocka11 aj ja si na knizku veru pockam 😉 moj doky dava neskor a najblizsie ked pojdem mi este asi neda, mal by mi dat tusim potom o tyzden, ale dva tyzdne bude mat dovolenku, tak neviem neviem, ale nechyba mi, hlavne nech foto urobi 😀 ja som nevydrzala a v praci povedala a uz to vedia asi vsetci, lebo tie nase klebetne baby 😀 co uz 😀 hlavne nech sme ok 🙂 a teraz som PN tak mi je to jedno .-)
@mrnousjana na mne to tak skoro asi ani nebude vidno...lebo ja som taky maly slonik...aj ked som pred otehu schudla dvadsat kil, ale stale mam strasne moc...ale ja citim, ze mam brusino vacsie kusok 😀 ale mozno je to len pocit 😀
@janeita jaaaaj, som si nevsimla, ze si 6tt tak to je vporiadku teda 😀 to mas veru cas 😀

katulienocka11
2. júl 2013

@cukrik580 ja by som to aj vytarala, ale zase nechcem to zakriknut, tak radsej mlcim zatial, a zase toto tajnoskarstvo ma tiez bavi 😀 aj ked chvilkami je mi spatne ked pomyslim na jedlo, tak to musim vzdy nejak uhrat 😀 a uz kolegynka prisla v pondelok, ze : nemas Ty nejak vacsia prsia ? 😀 skoro som odpadla 😀

cukrik580
2. júl 2013

@katulienocka11 😀 aj mne sa zvacsili 😀 ako som schudla tak som si chcela kupit mensiu podprdu, ale nastastie som nekupila, lebo uz mi nestaci ani tato pomaly, ja si uz asi padaky budem musiet kupit 😀 mam teraz 90G no neviem co spravim neskor 😀

aplless
2. júl 2013

ahojte tak ja sa mam celkom fajn ani neviem ze som tehu, jedine co musim nejako skryvat ked niekde sedim alebo u nas je navsteva a co si nedam vino a tak musim sa vzdy nejak vyhovorit ked sme na navsteve este to ide ze som sofer ale doma nejak vzdy zahovorim ze nemam chut a tak este to nikto nevie musim pockat cez 2 tyzdne na narodky chcem urobit prekvapko ked mi povinsuju tak potom vytiahnem foto zo sona a poviem tu je darcek pre vas

aplless
2. júl 2013

v robote som mala akurat vcera rec so sefom lebo on sedi inde a k nam dojde raz za pol roka a nechcela som to riesit po telfone a mailoch tak som mu to oznamila a chcem urobit nejaku dohodu na polovicny uvazok po porode potrebujeme koruny mame uver a rozostavany dom, a este musim vsetko kupovat nemam nic len par babatkovskych veci oblecko ale vsetko som po dcere dala prec nakolko som nedufala ze este niekedy budem tehu. Ale zatial nic nekupujem az na jesen zacnem

janeita
2. júl 2013

@cukrik580 no casu mam az az ale zvedava a nedockava som poriadne 😅

cukrik580
2. júl 2013

@janeita to mi je uplne jasne 😀 mne by sa krvi nedorezali ked som tyzden cakala na srdiecko... 😀

katulienocka11
2. júl 2013

@cukrik580 moj obdiv mas, ja uz trpim pri 80 C, ja som vzdy bola tak cca 80 B, ale mam aj podprsenky C-kove, tak zatial mi stacia 🙂 a bolia ma fest, hlavne rano a vecer, cez den sa to da vydrzat 🙂

janeita
2. júl 2013

@cukrik580 ale tak hádam sa dockam i ja 🙂

cukrik580
2. júl 2013

@katulienocka11 jaj ani nehovor a v noci ked sa otacam, tak sa az zobudim... :-/ co uz, musime si daco odtrpiet 😀
@janeita jasne ze sa dockas, neboj, vsetko bude ok a budeme sa vsetky tesiiiit 😉

anicka0618
2. júl 2013

Ahojte, zatial nesmelo ale pridávam sa k vám. Dúfam že to dotiahneme až do úspešného konca 🙂 Tehotenstvo mám potvrdené už aj doktorom, máme asi 7mm, srdiečko bije ako zvon a aktuálne by som mala byť cca 8. tt. Zatiaľ sa s tým ešte nechválim, ale okolie už tuší niečo, dúfam že to ešte chvíľku dokážem utajiť. Dievčatá, prajem vám veľa krásnych tehu okamihov🙂

katulienocka11
2. júl 2013

@anicka0618 dufame ze to dotiahneme do uspesneho konca 🙂 aj my mame 7 mm 🙂

cukrik580
2. júl 2013

@anicka0618 aj my sme mali 6,9 v piatok, vitaj a gratulujem, jasne ze to dotiahneme 😉

fleur2
2. júl 2013

ahojte kočky,pridávam sa k vám 🙂

janeita
2. júl 2013

@fleur2 vitaj 😉

fleur2
2. júl 2013

dakujem,už som si myslela,že tu nikto nieje 😉

fleur2
2. júl 2013

Počuj aj ty sa cítiš taká slabá ?

fleur2
2. júl 2013

@janeita halo

fleur2
2. júl 2013

@anicka0618 ahoj ani ja ešte nehovorim nikomu 🤐

janeita
2. júl 2013

@fleur2 ja už som tu tiež len 5minutiek a konečne odchádzam z práce. A ja nie som ani tak slabá ako unavená, po 8hoinovke v práci som schopná lahnut si spat a nič viac

fleur2
2. júl 2013

@janeita ja som podobne spím aj cez den aj v noci,tak sa maj krasne 🙂

amanda683
2. júl 2013

@cukrik580 no vidis ☹ ale snazim sa na to nemysliet,snad mi to utecie.

e.l.i
2. júl 2013

@fleur2 ahoj vitaj u na a gratulujem
@janeita o tej únave ani nehovorte ja som schopná trištvrte dňa bez problémov prespať našťastie som sa dala na PN keďže moje pracovisko- psychiatra je dosť rizikové a už raz aj vďaka nemu som prišla o babo

U mňa moje kamosky a v robote vedia ale este sa príliš nevytesujem takže to ani neriešime bo vedia čo sme si prežili a tak možno budem už kludnejsia ked bude drobec kopkat. Ja sa mu stale prihováram ze je lubene a vytúžené a vie že sa potichučky z neho teším.len som opatrna

fleur2
2. júl 2013

@e.l.i ahoj aj ja ti gratulujem, a dufam ,ze to vsetky zvladneme 🙂

fleur2
2. júl 2013

@fleur2 este som sa zabudla opitat lekara ako je to s vychadzkami (som na PN)

fleur2
2. júl 2013

@e.l.i este som sa zabudla opitat lekara ako je to s vychadzkami (som na PN)

lani9009
2. júl 2013

Ahojte dievčatá, rada by som sa k vám pridala aj ja. Dnes sme boli u lekára a ten nám potvrdil tehotenstvo. To bolo radosti, keď povedal, že je všetko v poriadku a ukázal mi srdiečko, ktoré krásne bilo...Máme 7 mm a vraj zodpovedáme 7 týždňu. Termín pôrodu mi ešte síce nepovedal, ale podľa dátumu poslednej menštruácie by mal byť 17. februára. Veľmi sa tešíme a každú chvíľku pozerám na fotku zo sona 🙂

cukrik580
2. júl 2013

@fleur2 mala by si mat napisane na tom papieri co mas doma, ak ich tam nemas, tak ti nedal...asi...ja som teraz na pn od obvodnej a ta mi nedala vychadzky, 18.7. si prenesiem k dokymu, tak mi snad da nejake, lebo ked budem doma sedet, tak budem len priberat :-/

cukrik580
2. júl 2013

@lani9009 gratulujeeeeem 🙂 a aj k fotecke, mne nespravil :-/

cukrik580
2. júl 2013

baby, mna stale boli brusko...uz zacinam mat az neprijemny pocit, ja beriem, ze sa roztahuje maternica, ale ja uz by som ju musela mat aspon na 8 deti...mna boli stale podbrusko... :-/