icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

anaja81
2. júl 2013

ahojte,
chcem sa vas opytat...aj vam dala sestricka papier na EKG?...zevraj sa teraz robi na zaciatku tehotenstva....pytam sa len preto, lebo pred 4 rokmi to nebolo...ale to uz je dost dlha doba, mohlo sa to pomenit...inac sa mame v ramci moznosti, aj ked posledne dni boli velmi, velmi tazke a len dufam, ze to fazulka ustala a bude dobre...mne kazal prist dr. az 7.8. lebo ma dovolenku....ale asi pojdem tento alebo buduci tyzden nech sa este raz pozriet ci je vsetko OK...a nevolnosti mam take slabe...aj teraz trosku predychavam, lebo som sa "obzrala" acidka 😅

lani9009
2. júl 2013

@cukrik580 mna sa pytal, ci chcem, ze sa plati 4 eura...no ale ktora mamicka nechce 🙂 tak hadam uz na najblizsej kontrole ti da..

cukrik580
2. júl 2013

@lani9009 dufam, ze da, to uz si vypytam hadam 😀 u mojho sa plati 1,50 eur 😀 tak nech mi aj 4 spravi 😀

cukrik580
2. júl 2013

@anaja81 mna neposlali na ekg :-/

mrnousjana
2. júl 2013

@cukrik580 si predstav, ze aj mna a to mam este aj problem so stolicou dnes treti den a nejak furt nic taka sa citim nafuknuta a jem len rozky nejak nemozem dostat do seba varenu stravu ide ma porazit z toho...

e.l.i
2. júl 2013

@fleur2 mne sa hneď pýtala od kedy do kedy cem vychádzky mám to vypísané na zelenom papiery od 10-12h a po obede od 17-19h

e.l.i
2. júl 2013

@cukrik580 aj mňa sem tam pobolieva a hlavne včera večer nevadí hlavne nech rastie🙂

e.l.i
2. júl 2013

@mrnousjana jej máme podobne problémy...ja tiež nie a nie na wc a dnes po dvoch dňoch ma tak prehnalo že len len som dobieha 😀 si zo mňa tehotenstvo robí srandu

os
2. júl 2013

joooj.... mne dnes oznamili, ze mam tazsi uvazok... kvoli tomu ze idem na matersku, mi dali samu matiku...ze najskor zozenu niekoho s jednym konkretnym predmetom... takze rozmyslam ze ci by nepomohlo rizikove ...
... pri celom uvazku matiky budem ucit vsetky problemove triedy.... takze hruza...
ako to je s rizikovym tehu? treba stale lezat a nejake vychadzky? ci je to take akoze normalne? ... kolegyne mi hovoria ze mam ist na rizikove.. mam mysliet na nas... a ne na pracu... kolko vychadzaju nejake "davky" ked by som bola na rizikovom?
...inak... netusim o com hovorim.. takze sa pytam :D

cukrik580
2. júl 2013

@os nechod na "rizikove"ale na PN kde ti pri nevyhovujucich pracovnych podmienkach mozu dat celodenne vychadzky...a platene je to ako PN...prve 3 dni 25% a oststok 55% po 10 dnoch plati socialka...a rata sa aj vikend

cukrik580
2. júl 2013

@e.l.i mna stale :-/
@mrnousjana mna stale a stale ma naduva 😀 so stolicou nemam problem...iba s prdikmi.😀
ale dnes mi konecne muz kupil espumisan...tak uvidime...

danuska111
3. júl 2013

ahojte baby, tak ja idem dnes prvý krát k dr. tak som veľmi zvedavá, dúfam a verím, že všetko bude v poriadku 🙂

tahivka
3. júl 2013

@os aj Ty si taký šťastlivec? Aj mne nahodili taký úväzok, že mi už teraz vlasy stoja dupkom...vraj, aby sa im ľahšie hľadala náhrada....no ďakujem pekne a ja sa prvý polrok potom zbláznim 😠 aspoň že ma telesné minuli, to by som už neustála 😀

janeita
3. júl 2013

@fleur2 @e.l.i ja si musim odpracovať každý deň, sice mam sedava zamestnanie ale zaspavam statocne a doma potom nič nerobim len spim . Dufam ze taketo obdobie coskoro prejde.

eliska07
3. júl 2013

Ahojte žienky, dávnejšie som nepísala, ale je mi hrozne. Už niekoľko dní nechodím do práce. Okrem celodenných nevoľností a neskutočnej ťažobe v žalúdku a v celom tele sa mi cez víkend pridružila ešte aj chrípka - takže len sniakam, kýcham, kašlem... ☹ Stále len ležím v posteli a keď náhodou vstanem, tak vydržím len chvíľku a už mi je zase zle. A to máme ísť v sobotu na svadbu a o dva týždne na dovolenku k moru... Snáď to čoskoro prejde. Sestrička u môjho doktora mi do 12. týždňa neodporučila žiadne lieky na chorobu, tak som si len vymenila kyselinu listovú za femibion - vitamíny pre tehotné do 12. týždňa s obsahom kyseliny listovej a iných vitamínov. Tak dúfam, že aspoň trošku to zaberie. Držkajte sa a príjemné tehuľkovanie 🙂

fleur2
3. júl 2013

@anaja81 ahoj ani mne nedala papier na EKG,len koncom júla mam ísť na krv.Kočky,ale ja mám problém niečo zjesť,nič mi nechutí ☹

anicka0618
3. júl 2013

@eliska07 držím palce, nech si čoskoro fit a poriadne si užijete aj svadbu aj dovolenku🙂

mrnousjana
3. júl 2013

@fleur2 ja mám tiež problém čosi do seba dostať, ale cítim sa taká nafuknutá, a stále mi je zle od žalúdka nechápem 😒 a tak by som si pospala ale v robote sa nedá....

fleur2
3. júl 2013

@mrnousjana v robote veru nie ☹

barcelona94901
3. júl 2013

@anaja81 zatiaľ žiadné EKG ,nič také

janeita
3. júl 2013

Prosím vás aj vy ste takénafúknuté, akokeby naliate vodou a kto vie čím? pocitovo veľké a nemotorné? 😖 porazi ma zo seba.

mrnousjana
3. júl 2013

@janeita opísala si moj stav ☹ , neviem či sa nedám vypísať na marodku lebo normálne nevládzem... som hotová 🙄

barcelona94901
3. júl 2013

@eliska07 držím palce nech ste rýchlo fit a užijete si dovolenku ,ja som na teba myslela v suvislosti s tou colou,tak ja som včera v meste vypila snad 2 litre hroznovky ,kde bola,tam som si ju kupila a nemohla som sa jej dopiť 😝

ja som sa tiež neozvala ,vonku mi je veľmi dobre ,ked chodím,ale večer padnem ako drevo,prvá zaspávam ,do dnešného rána klop,klop

baby snad tie bublinky neškodia ,nepijem denne nealko ,ale taku chuť som mala na tu hroznovku
dnes mi je už ťažko,ráno okamžite ranajky,koláč kakaový 😝

janeita
3. júl 2013

@mrnousjana ja som tiež taká že nič nevládzem, mam sice sedave zamestnanie ale je to o zivot niekedy 🙄

os
3. júl 2013

@tahivka jaky mas predmet??? dnes som videla aj triedy ktore mam... fu... na ucnovke... a take.. ze fest nervacina... niektore... (prave tie som nechcela) ... uplne vazne rozmyslam nad rizikovym... ja potratit nechcem!

os
3. júl 2013

@cukrik580 a pri tom rizikovom je to ako?

os
3. júl 2013

... inak... aj vas tak vytacaju v praci??? .. milion papierovaciek zbytocnych...co by sa este dalo... ale kopec "buzeracie" ... neviem to inak nazvat... uz druhy den sa neviem skludnit... furt som vytocena a podrazdena... nemate to take? su to hormony alebo ludska blbost??? :D

tahivka
3. júl 2013

@os ja som, našťastie, na základke, učím na 1. stupni, čo sa dá, ale dostala som ako bonusy aj nejaké hodiny na hornom a tam už to nie je med lízať...puberta prichádza každý rok skôr, teraz ju majú šiestaci a učiť v tých triedach je niekedy hotové sadomaso 😀 Ja som na PN už od konca mája, ani školský rok som nedokončila, tak uvidíme, či ten budúci nastúpim alebo ma doky donúti v nej pokračovať. Jeho veta: "Vyberte si - mimi alebo práca", ma vždy hneď uzemní 😒

os
3. júl 2013

@tahivka to mas takt takeho dokyho? ja som sa aj pytala, ci pn... mi povedal ze mam byt len kludna :D ... vobec ma nevypisal na pn... takze som si vsetko oducila.. a dokoncovacky mam teraz... financne by som potrebovala co najviac peniazkov... ani moj plat nestaci na splatky... tak neviem jak to vyriesim... chceme aj babo.. aj mat z coho zit ... katastrofa na tom slovensku...

zemruska
3. júl 2013

ahojte ja s hlasim opat raz uz mi bolo dobre a zase v tejto chvili prisli bolesti v podbrusku take ze mi je z nich az na zvracanie ☹