icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

cukrik580
8. júl 2013

@mysicka33 to ma hrozne moc mrzi :-/ je mi to luto, drz sa ☹

cukrik580
8. júl 2013

@simonkato
@bea00 vitajte baby 🙂
nie je 9+7 10+0? 😕

simonkato
8. júl 2013

@majaon
@cukrik580 dievcence dakujem za privitanie 🙂 urcite sa mi bude medzi vami pacit 😵 😵 😵

cukrik580
8. júl 2013

@simonkato som si ista ze spolu to zvladneme 🙂

bea00
8. júl 2013

@cukrik580 vies ze ani neviem. Mam jednu aplikaciu ktora mi to takto ukazuje ale teraz som si to pozrela inde a tam mi pise 9+6

mimamijami
8. júl 2013

Aj ja sa k Vam konecne pridavam... 🙂 dlho som len citala, pretoze babatko bolo na sone az o tri tyzdne mensie ako podla menzes... Ale dnes som bola na sono, srdiecko krasne bije a rozdiel je uz iba jeden tyzden. Tak sa velmi tesime. 🙂 TP - 15.februar

cukrik580
8. júl 2013

@bea00 ved to je jedno 😀 hlavne ze si 😀
@mimamijami supeeer, gratulujem 😀 ja mam termin podla ms 8.2. ale podla sona sme boli o 9 dni pozadu, tak uvidime buduci stvrtok 😀 hlavne aby bolo vsetko ok

kucanka
8. júl 2013

@mimamijami
@cukrik580 žienky nič si nerobte z termínov. Pri prvom tehu som mala rozdiel 17 dní medzi MS a sonom. Zo začiatku som sa bála ale potom som si uvedomila že som mala dosť nepravideľne MS 🙂 som zvedavá čo mi povie tentoraz. Po pôrode ju akosi pravideľnejšie 😀

mysicka33
8. júl 2013

@cukrik580 Dakujem... snazim sa...

os
8. júl 2013

ahojte.. nejak som tu nebola dlhsie... trochu sa flakame 🙂 odporucam vam vylet na Niedzicu... ak ste tam este neboli 🙂
.. sme tam zobrali svagrinu so 4rocnou dcerkou a svokrom... pekny dnicek sviatkovy 🙂
... inak... zacina ma pobolievat brusko... viacere ste to tu pisali, ale je to ok, nie?
... a citim castejsie nevolnost (len negrcam 🙂 ) ... pomahalo mi lezanie 🙂
.. a mam uz prazdninyyyy... takze konecne bez stresov 🙂 sa tesim na letoooo 🙂 .. ale neviem sa vzdat toho.. ze by sme nesli k moru :D .. manzel ma rozmaznal asi :D ... dva roky po sebe pri mori.. tak chcem ist aj teraaaz... uvidime co z toho bude 🙂

@zemruska @mysicka33 ... je mi to luto, drzte sa... poznam to...

cukrik580
8. júl 2013

@kucanka ja si z toho nic nerobim :D
@os aj my rozmyslame nad chorvatskom...ale no neviem neviem...peniazky aj inde bude treba a ktovie ako mi bude...uvidime este 😉

mysicka33
8. júl 2013

@zemruska Dakujem... aj ty sa drz... 😒

mysicka33
8. júl 2013

A to mame zajtra vyrocie svadby... to sme ale dostali darcek. ☹ .. ☹ ☹

os
8. júl 2013

@mysicka33 aj my mame zajtra vyrocie svadby...

os
8. júl 2013

@cukrik580 od 20teho ideme na 2tyzdnovu tour po slovensku 🙂 ... po babatkach, navstevach rodiny, svadbach... od popradu, cez martin do blavy, nove zamky, bystrica, kralova lehota a zase poprad 🙂 takze sa tesime 🙂
... a tie peniazky... to je fakt... najradsej by som sla nejaky last minit letecky.. ze sa o nic nestaras a mas vsetko zabezpecene... len tam je problem, ze keby ze sa nieco stane, tak sa nevies hned vybrat domov...

mysicka33
8. júl 2013

@os Tak to je super 😉 A kolko rocne?

cerimi77
8. júl 2013

ahojte, dnes som videla 1x svoju fazuľku maličkú, srdiečko nám bilo pekne, takže som dostala tehu knižku a môžem sa oficiálne zaradiť medzi tehuľky 😀

@mrnousjana ja som si dnes večer odfotila brucho, lebo sa mi zdá práveže mega veľké, na to, že som len v 8tt, také som pri prvom tehu nemala ani v 20tt 😝 .... pridávam foto 😝
@mysicka33 kedy ideš k dokimu? držím palce 😔

cerimi77
8. júl 2013

@mrnousjana si pamätám, že som mala nárok len na 1 PN kvôli tehu do mesiaca - ale využila som ich všetky 😉
@mysicka33 je mi to veľmi ľúto 😔 posielam objatie, nech to rýchlo prebolí 😔
@simonkato veľmi silno držím palce 😕
@bea00 vitaj medzi nami 😉

mrnousjana
9. júl 2013

@cerimi77 no ja som len týždeň pred tebou a mám podobné, večer katastrofa ráno vstanem tak v poho mne všetko čo zjem sa drží v tele nič nejde von už mám z toho nervy cítim sa nafuknutá ako balón

aplless
9. júl 2013

@mrnousjana
@cerimi77 ahojte ta aj ja mam takyto problem rano nic som chuda a vecer mam take brucho uz ani stiahnut to nejde a rano vstanem idem na velku a je to v pohode

katulienocka11
9. júl 2013

@cukrik580 tak tak, treba sa setrit, ja sa uz az nudim, potom mam zase vela myslienok a to nie je dobre, zajtra idem na kontrolu, a do prace...aspon vypadnem medzi ludi 😀 prosim Ta uz nevykldaj kamion 😀 ale taky gulas by som si dala mnamky, sikula 😀 aj ked predychavam krajec chleba, dala by som ho 😀 drzkaj sa 🙂

katulienocka11
9. júl 2013

@cerimi77 ja mam toto iste, rano pohoda, vecer balon...a to kazde susto predychavam 🙂

janeita
9. júl 2013

Ahojte,žienky cim ste nahradili kavu? resp cim nahradit kavu? ja ju ani len citit nemozem, lenze nedám si ju a boli ma hlava 😝

katulienocka11
9. júl 2013

@janeita ja si davam sem tam Caro, akoze kava 😀

aplless
9. júl 2013

@janeita ja mam kazde rano turecku a v pohode telo bolo na nu zvyknute e keby si nedam tiez ma boli hlava a jedna kava za den nevadi. a ked poobede s navstevou pijem nesku tak pol vody a pol mlieka a malo kavy pol lyzicky

kucanka
9. júl 2013

@janeita ja som začala capucino. Momentálne mi aj neska nerobí dobre 🙂

barcelona94901
9. júl 2013

@mysicka33 to mi je strašne ľuto ,ešte sme sa tu o tom bavili,že neboj to bude určite dobré a nie je 😖 prajem veľa síl

barcelona94901
9. júl 2013

@janeita ja som kávu nenahradila ničím,nemožem ju teraz ani cítiť a možno aj z toho výpadku kávy som bola taká ospalá,neviem..mám nízky tlak tak pijem dostatok vody a zatiaľ som v stave ,že nemožem žiadku kávu cítiť ,ani náhrady

janeita
9. júl 2013

@aplless @katulienocka11 @kucanka
ja som kedysi kávu milovala ale teraz ani z kilometra ju cítiť nemozem, asi skusim kupit nejaku kvalitnejsiu a snad sa bude dat vypit 😝 lebo takto sa fungovat nedáá.

janeita
9. júl 2013

@barcelona94901 presne to isté aj ja, ja som sa rano ledva vykopala z postele aby som zafajcila dala kavicku a tak som mohla fungovat dalej, a teraz ani kava ani cigareta a som uplne hotova 😔
ale tu mi jedna mamicka poradila ze take drahsie kvalitnejsie kavy vraj nie su take aromaticke tak asi skusim.