Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
Aj ja sa k Vam konecne pridavam... 🙂 dlho som len citala, pretoze babatko bolo na sone az o tri tyzdne mensie ako podla menzes... Ale dnes som bola na sono, srdiecko krasne bije a rozdiel je uz iba jeden tyzden. Tak sa velmi tesime. 🙂 TP - 15.februar
@bea00 ved to je jedno 😀 hlavne ze si 😀
@mimamijami supeeer, gratulujem 😀 ja mam termin podla ms 8.2. ale podla sona sme boli o 9 dni pozadu, tak uvidime buduci stvrtok 😀 hlavne aby bolo vsetko ok
@mimamijami
@cukrik580 žienky nič si nerobte z termínov. Pri prvom tehu som mala rozdiel 17 dní medzi MS a sonom. Zo začiatku som sa bála ale potom som si uvedomila že som mala dosť nepravideľne MS 🙂 som zvedavá čo mi povie tentoraz. Po pôrode ju akosi pravideľnejšie 😀
ahojte.. nejak som tu nebola dlhsie... trochu sa flakame 🙂 odporucam vam vylet na Niedzicu... ak ste tam este neboli 🙂
.. sme tam zobrali svagrinu so 4rocnou dcerkou a svokrom... pekny dnicek sviatkovy 🙂
... inak... zacina ma pobolievat brusko... viacere ste to tu pisali, ale je to ok, nie?
... a citim castejsie nevolnost (len negrcam 🙂 ) ... pomahalo mi lezanie 🙂
.. a mam uz prazdninyyyy... takze konecne bez stresov 🙂 sa tesim na letoooo 🙂 .. ale neviem sa vzdat toho.. ze by sme nesli k moru :D .. manzel ma rozmaznal asi :D ... dva roky po sebe pri mori.. tak chcem ist aj teraaaz... uvidime co z toho bude 🙂
@zemruska @mysicka33 ... je mi to luto, drzte sa... poznam to...
A to mame zajtra vyrocie svadby... to sme ale dostali darcek. ☹ .. ☹ ☹
@cukrik580 od 20teho ideme na 2tyzdnovu tour po slovensku 🙂 ... po babatkach, navstevach rodiny, svadbach... od popradu, cez martin do blavy, nove zamky, bystrica, kralova lehota a zase poprad 🙂 takze sa tesime 🙂
... a tie peniazky... to je fakt... najradsej by som sla nejaky last minit letecky.. ze sa o nic nestaras a mas vsetko zabezpecene... len tam je problem, ze keby ze sa nieco stane, tak sa nevies hned vybrat domov...
ahojte, dnes som videla 1x svoju fazuľku maličkú, srdiečko nám bilo pekne, takže som dostala tehu knižku a môžem sa oficiálne zaradiť medzi tehuľky 😀
@mrnousjana ja som si dnes večer odfotila brucho, lebo sa mi zdá práveže mega veľké, na to, že som len v 8tt, také som pri prvom tehu nemala ani v 20tt 😝 .... pridávam foto 😝
@mysicka33 kedy ideš k dokimu? držím palce 😔
@mrnousjana si pamätám, že som mala nárok len na 1 PN kvôli tehu do mesiaca - ale využila som ich všetky 😉
@mysicka33 je mi to veľmi ľúto 😔 posielam objatie, nech to rýchlo prebolí 😔
@simonkato veľmi silno držím palce 😕
@bea00 vitaj medzi nami 😉
@cerimi77 no ja som len týždeň pred tebou a mám podobné, večer katastrofa ráno vstanem tak v poho mne všetko čo zjem sa drží v tele nič nejde von už mám z toho nervy cítim sa nafuknutá ako balón
@mrnousjana
@cerimi77 ahojte ta aj ja mam takyto problem rano nic som chuda a vecer mam take brucho uz ani stiahnut to nejde a rano vstanem idem na velku a je to v pohode
@cukrik580 tak tak, treba sa setrit, ja sa uz az nudim, potom mam zase vela myslienok a to nie je dobre, zajtra idem na kontrolu, a do prace...aspon vypadnem medzi ludi 😀 prosim Ta uz nevykldaj kamion 😀 ale taky gulas by som si dala mnamky, sikula 😀 aj ked predychavam krajec chleba, dala by som ho 😀 drzkaj sa 🙂
@cerimi77 ja mam toto iste, rano pohoda, vecer balon...a to kazde susto predychavam 🙂
Ahojte,žienky cim ste nahradili kavu? resp cim nahradit kavu? ja ju ani len citit nemozem, lenze nedám si ju a boli ma hlava 😝
@janeita ja si davam sem tam Caro, akoze kava 😀
@mysicka33 to mi je strašne ľuto ,ešte sme sa tu o tom bavili,že neboj to bude určite dobré a nie je 😖 prajem veľa síl
@janeita ja som kávu nenahradila ničím,nemožem ju teraz ani cítiť a možno aj z toho výpadku kávy som bola taká ospalá,neviem..mám nízky tlak tak pijem dostatok vody a zatiaľ som v stave ,že nemožem žiadku kávu cítiť ,ani náhrady
@aplless @katulienocka11 @kucanka
ja som kedysi kávu milovala ale teraz ani z kilometra ju cítiť nemozem, asi skusim kupit nejaku kvalitnejsiu a snad sa bude dat vypit 😝 lebo takto sa fungovat nedáá.
@barcelona94901 presne to isté aj ja, ja som sa rano ledva vykopala z postele aby som zafajcila dala kavicku a tak som mohla fungovat dalej, a teraz ani kava ani cigareta a som uplne hotova 😔
ale tu mi jedna mamicka poradila ze take drahsie kvalitnejsie kavy vraj nie su take aromaticke tak asi skusim.

@mysicka33 to ma hrozne moc mrzi :-/ je mi to luto, drz sa ☹