Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@janeita skušala som aj plantážnu,špaldovu,aj ochutené,bez kofeinu,známa má obchodík ,no nedám to,napne ma a rovnako aj ked prejde okolo mna cigareta ,predtým mi to nevadilo,teraz mi to príde ako kontajner 😝
ja som bola predtým aj dosť čajíčková ,no aj tam,napríklad mätu nemožem ani cítiť ,ale tak ja verím ,že nás to prejde,rada by som sa už aj normálne najedla 😀 som unavená z toho ,že všetko v posledných dnoch išlo von 😝 to napínanie 😝 a skusila som hrozno včera večer a konečne uspech 😀
ja sa bojim toho,ked všetko ide von,či bude bábo v poriadku,ja som vyvrátila uplne všetko ,rozmýšľam že si mrknem aj nejaké lepšie vitamíny,niečo bez príchute čo vo mne ostane ,kyselinu listovu mám zvlášť
@katulienocka11 kamion 😀 uz len dodavocky 😀 davam si uz pozor len som znudena jak pes...cele dni samaaaaaaaa... :'( sa ti zijeeeee...ja idem medzi ludi az o tyzden v utorok a vo stvrtok 🙂 dufam ze dovtedy schudnem kilo lebo ma dojy pochova za ziva 😀 kazal chudnut a ja si veselo priberam 😀
ahojte, tak po dlhšej dobe sa vám hlásim, že sa máme dobre. včera sme boli 1krat u Dr. Nasa fazulka meria 15,2 mm a krásne jej bilo srdiečko.
@barcelona94901 No bavili veru.. ale ja som vedela ze to nebude dobre. Kedze uz dve deticky mam, tak som vedela ze to neni dobre. Mam pockat este tyzden, ci sa to nevyluci samo a ked nie budem musiet na cistenie. Tak moc dufam, ze radsej samo aby som nemusela do nemocnice. Drzkajte sa
@barcelona94901 tak ja jedine co jem tak sú melony s ryzovymi chlebikami tzv polystyrenami 🙂 ale to ide u mna na kila, len potom nadavaam ze vela beham na wc 😅 ale s tou kavou si ma nepotesila som dufala ze nejaka ina lepsia bude mat uspech a teraz mi klesla nadej ach.
@kucanka fuha vstavas o piatej rano?? a maly uz potom nezaspi? ja by som nevydrzala tak skoro rano vstat. obdivujem ta
@martuskag
@janeita
lebo mam veeela kileciek...ale som od 7.1. do cca konca aprila schudla cca 20kg ale nenechal ma dohovorit, ze uz nechudnem a hovoril mi ze zeny vacsinou priberu okolo 10-12 kg, ze to je take optimalne, ale pri mojej vahe si ju mozem drzat az do porodu a ja ze som schudla dvadsat a tak a on mi skocil do reci, ze tak kludne chudnite dalej... 😖 a ja uz som 2,5 pribrala 😀
@cukrik580
myslím, že teraz by si na chudnutie nemala ani len pomyslieť-samozrejme nepreháňať to s jedlom, ale zdravo sa stravovať a nie za dvoch. Bábo teraz v začiatkoch potrebuje všetky dôležité látky-keďže sa zakladajú a začínajú sa vyvíjať orgány.
Ja som s drobcom pribrala 21 kg a môj gynekológ k tomu nemal žiadny komentár- posledný mesiac pred pôrodom mi išlo na váhe aj 1,5 kg týždenne.
Dievcence, chystate sa toto leto na dovolenku? Ak ano- kam a ako?
my chceme ist do chorvatska autom... ale kamoska ma nastrasila, ze jej znama tak potratila v 5. mesiaci, ze jej ta cesta sposobila pokles maternice.....
chcem zvazit vsetky rizika, samozrejme sa poradim aj s doktorkou....
chystate sa aj vy niekam?
@figurka1985 ja idem v polovici augusta do chorvatska- a k tomu autobusom- vydava sa mi tam kamaratka jednoducho musim. Ale este som sa neporadila s dr.-- to bude asi najlepsie.
@janeita v polke augusta chceme ist aj my 🙂 moja rodina s tym nema ziaden problem, este nas podpori. ale manzelova rodina nas strasi setkym, co sa moze stat.... :-/
@figurka1985 hlavne je nestresovat nemysliet na zle a bude to ok, ak sa ty budes citit psychicky ok a nebudes mysliet na to zle tak to dopadne dobre 😉 a ked nemas ziadne problemy tak kludne chod podla mna, resp sa opytaj svojej dr. ta najlepsie pozna tvoj stav🙂
ahojte, pridavam sa k vam, termin nam vychadza na 22.2 ale v piatok budem mat potvrdene od DR aj preukaz dostanem....snad... ja mam len nutkanie vracat, ale nevraciam, aj to len z rana, obcas vecer taky pocit pride, a vy ako? je vam zle? vraciate? ake vitaminky beriete? ja femibion
@figurka1985 moja kolegyna bola v 4 mesiaci v chorvatsku a ked sa vratila musela lezat az do konca tehu zacala sa otvarat tak bola na stiredacku v nemocnici a doma neviem ci ti to za to stoji predsa je tam pokles tlaku a busom je tiez narocna cesta, jej tiez dr nezakazal ale ak sa vratili tak bolo stale zle s babom radsej pockaj rok a pojdes aj s malym
@petruska1212 ja som aj pred oteh. brala babyplan a dr mi odporucila radsej kyselinu ta je dolezitejsia a vitaminy vraj staco obden
@figurka1985 teraz nie ale pri prvom som bola autom v Bulharsku koncom augusta (termin som mala tiez vo februari. hlavne to treba bat pozitivne. zmena vzduchu ti prospeje a oddychnes si 😉
@martuskag ten moj si da potrpiet na vahu...a ako vravim...ja mam dost na sebe, tak ho chapem, ale mohol mi to povedat aj nejako citlivejsie a nie, ze chudnite dalej, vam to neublizi...som sa cudovala ako puk :/ ja papam zeleninku, snazim sa menej peciva, papam ovocie, nejem vela mastne...ale niekedy to proste jednoducho nejde...vcera som mala chipsy cca po roku prvykrat 😀
@janeita musim so sebou daco robit...len po ovoci musim vzdy daco zjest, lebo inak mam krce...
@figurka1985 my tiez uvazujeme koncom leta...ale neviem ci riskovat...
@petruska1212 vitaj aj ja som na femibione 800 a od dokyho mam utrogestan
@aplless ja beriem femibion len, aj to daktory den zabudnem.... a duphaston 3x denne, snazim papat ovocie, zeleninku, dobre obdobie mame 🙂
melony na kila jem
@cukrik580 kolko si pribrala odkedy si tehu?
@cukrik580 ps. mne sa tiez velmi paci meno Samuel, len manzelovi velmi nie :( dufam ze bude dievcatko, lebo myslim dievcenskych mien je viac
@figurka1985 my sa chystame na prelome jula a augusta do Grecka, lietadlom.. tiez sa na to musim opytat ci to mozem alebo radsej nie. Lebo to este vyjde v prvom trimestri.
@petruska1212 2,5 kila 😀 tak dufam, ze aspon kilecko sa mi podari dat dolu...mne sa paci miska a misko ale muzovi nie tak sme sa pred par rokmi dohodli na samkovi a uz zacina trosku vymyslat, ale ja to uz nezmenim, dufam, ze budeme mat Misicku 😀
@kazunomiya jeeej pozeram ze my mame rovnaky termin.... mne tiez dr povedala ze okolo 22.februara, ale piatok budem mudrejsia, a tiez by sme chceli na dovolenku do grecka lietadlom, uvazujeme aj o chorvatsku autom, ale mam strach aby to neposkodilo. ale my chceme az koncom augusta/ zac.septembr4a

@janeita mne nesmrdí. Len keď ju vypijem sa nepáči bábu 😀 počkám mesiac dva a skúsim znova 🙂 Lebo fungovať od piatej pri tomto mojom akčnom synátorovi bez kávy sa asi nedá 😀