Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@petruska1212 ja jem viac ako predtym, lebo som doma a nudim sa, muz je cely den v praci a ja som unudena ako pes, stale som tu sama a nikam nemozem ist, kedze nemam vychadzky ☹
@petruska1212 ja zas musim jest ked mi je zle, lebo inak by som len vracala,...vzdy ked citim, ze som hladna musim sa najest, inak by som tyckovala
@cukrik580 kazdy ma to asi trochu inak. ja len nutkanie, a keby som bola doma, tak tiez asi furt jem, tak do prace si prinesiem male mnozstvo ktore mi ma vystacit na cely den. a ty mas nejake komplikacie ze si na marodke?
baby vcera mi prisli svadobne saty 🙂 Ja som taka vytesena,juchu,juchu,uz nech je 24.8. 😀
@petruska1212 nemam nastastie komplikacie, ale mame v robote cca 40 stupnov, cely den na nohach a zdviham tazke bednicky...ked mam stale dakoho prosit to nie je bohvie co :/
@cukrik580 aha, chapem, tak to urcite v takej robote nedobre byt ked si tehu. drzim prsteky aby vsetko bolo ok, a potom sa ozvi
No baby ja som stale neni ukonceny pripad vysledky z krvi budu zajtra,i od nedele ma bolia prsia no stale nekrvacam :-/
@petruska1212 ja to tiez nemam oficialne, ten termin... o tom sme sa este s doktorom nebavili. Ja ho mam takto vypocitany podla mojich zaznamov cyklu. Uvidime ako to urci lekar 🙂
V auguste az v septembri budes uz v 2. trimestri tak to uz nie je take rizikove, vraj z celeho tehotenstva je to na lietanie najvhodnejsie obdobie. No lenze my mame dovolenku dohodnutu uz dlhsie aj ked uz vtedy som tusila ze mozno budem tehotna. No.. uvidime 🙂
@mysicka33 ja každé tehotenstvo iné ,predtým som nevoľnosti nemala ,ani žiadné príznaky ,teraz až,až ☹ a tak tvoj inštinkt sa bohužiaľ nemýlil ☹ a prajem veľa síl
@amanda683 moja švagrinka mala tiež na šnurovačku,brali sa v 4mesiaci a nebolo na nej vidno nič ,ono je to aj s tým bruškom dosť individuálne
@kazunomiya myslim, ze lietadlom to neuskodi.... 🙂
@cukrik580 ja som pri prvom pribrala strašne moooc kg na konci som sa už ani nevážila ,ale do predposlednej prehliadky to bolo vyše 30kg 😝 lenže mne nebývalo vobec zle ,žiadné nevoľnosti ,nič ,cez leto som fičala na kukurici ,melonoch ,no a december ,januar som bola vtedy doma ,to sa mi priberalo ešte lepšie cez sviatky 😠 a pribrala som ešte viac "dojedačky" po deťoch 😠 a veeeľmi ťažko idu kilá dole,preto teraz tiež na jednej strane nevoľnosti,rada by som sa už normálne najedla,hlavne zelenina mi chýba ,no bohužiaľ ide zo mna všetko von.-...na druhej strane nechcem už tak pribrať ☹
@cukrik580 a ku komu to chodíš?
aj vy ste baby take citlive? mne staci pozriet film . podotykam predtym som nikdy neplakala na filmoch, teraz normalne sa nespoznavam...
staci ak mi napise manzel peknu sms, a ja slzy v ockach.... ale zaroven sa viem na uplnych blbostiach roznervacit, ze to az boli
@kazunomiya ja som letela teraz cez víkend, stockholm a spat na slovensko, a uplne v pohode 🙂
@petruska1212 ja som teiz teraz vacsi nervak a hlavne horsia stresmenka- hormony robia svoje 😒
@petruska1212 citliva zatial nie. ale tak ma vedia niektore veci vytocit ze som mala chut drahemu facku dat 😉 a to ja mierumilovny clovek 😀
ahojte tehulky...bola som dnes u dr. - mam vytok,ale nevedela som ze mi bude robit sono,videla som prvykrat srdiecko aj rucicky,nozicky,aj foto mi dal,som uplne dojata 🙂
@barcelona94901 Hlavacka
@petruska1212 ja som plakala este aj ked Monkovi davali odznak 😀 strasne som zlaaaaa 😀 ukricana a nervozna ale to bude aj tym ze som doma a vsetko ma nervaci...unudena som...a potom som zla :-/
@majaon gratulujem.nedas nam fotecku na ukazku? 😀 ja idem buduci stvrtok...tak dufam ze uz tiez mi konecne spravi 🙂
baby tak ja som teraz oznamila vedúcemu ze som tehu a jeho reakcia bola " to ste si nevedeli dávať pozor" a ako dlho planujem byť na materskej, že či rok? Úplne som zostala v šoku 😒
@cukrik580 toho celkom chválili ,aspon v čase ked ja som si pozerala ku komu pojdem ,ked mi odišla Novotná do dochodku,to bolo ešte na chrenovej 🙂 teraz chodím oproti tescu do uličky a zatiaľ klop,klop ,na prehliadku ,odbery,sono idem o 20dní ,to mi už aj knižku vypíšu
@simona24 dobrý fas 😠 ale možno ešte za tebou príde a povie aj niečo miléééé ,že sa uvedomíííí
@simona24 :( no zvlastna reakcia... ale Ty si nedaj radost prekazit nicim a nikym 🙂
@janeita aj ja mam problem s chrbticou a somsama zvedava ako to bude pri priberani... ale zvladneme 🙂
@cukrik580 posluchaj sama seba, urcite sa to dalo povedat aj jemnejsie... jasne, ze nebudes jest jedno cez druhe ale na chudnutie pride cas potom... drzim palce 🙂

@cukrik580 ja som sa dnes postavila na vahu a par deka mam na viac. aj to som bola nevycikana... 😀 snazim sa normalne jest, aj ked niekedy ten hlad chodi casto. vstavam taka hladna, ze ledva vidim na oci, a ani normalne ranajkovat nemozem, lebo napina, tak len trosku spapam aby lieky nesli nalacno