icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

petruska1212
9. júl 2013

@cukrik580 ja som sa dnes postavila na vahu a par deka mam na viac. aj to som bola nevycikana... 😀 snazim sa normalne jest, aj ked niekedy ten hlad chodi casto. vstavam taka hladna, ze ledva vidim na oci, a ani normalne ranajkovat nemozem, lebo napina, tak len trosku spapam aby lieky nesli nalacno

cukrik580
9. júl 2013

@petruska1212 ja jem viac ako predtym, lebo som doma a nudim sa, muz je cely den v praci a ja som unudena ako pes, stale som tu sama a nikam nemozem ist, kedze nemam vychadzky ☹

cukrik580
9. júl 2013

@petruska1212 ja zas musim jest ked mi je zle, lebo inak by som len vracala,...vzdy ked citim, ze som hladna musim sa najest, inak by som tyckovala

petruska1212
9. júl 2013

@cukrik580 kazdy ma to asi trochu inak. ja len nutkanie, a keby som bola doma, tak tiez asi furt jem, tak do prace si prinesiem male mnozstvo ktore mi ma vystacit na cely den. a ty mas nejake komplikacie ze si na marodke?

amanda683
9. júl 2013

baby vcera mi prisli svadobne saty 🙂 Ja som taka vytesena,juchu,juchu,uz nech je 24.8. 😀

cukrik580
9. júl 2013

@petruska1212 nemam nastastie komplikacie, ale mame v robote cca 40 stupnov, cely den na nohach a zdviham tazke bednicky...ked mam stale dakoho prosit to nie je bohvie co :/

petruska1212
9. júl 2013

@cukrik580 aha, chapem, tak to urcite v takej robote nedobre byt ked si tehu. drzim prsteky aby vsetko bolo ok, a potom sa ozvi

zemruska
9. júl 2013

No baby ja som stale neni ukonceny pripad vysledky z krvi budu zajtra,i od nedele ma bolia prsia no stale nekrvacam :-/

kazunomiya
9. júl 2013

@petruska1212 ja to tiez nemam oficialne, ten termin... o tom sme sa este s doktorom nebavili. Ja ho mam takto vypocitany podla mojich zaznamov cyklu. Uvidime ako to urci lekar 🙂
V auguste az v septembri budes uz v 2. trimestri tak to uz nie je take rizikove, vraj z celeho tehotenstva je to na lietanie najvhodnejsie obdobie. No lenze my mame dovolenku dohodnutu uz dlhsie aj ked uz vtedy som tusila ze mozno budem tehotna. No.. uvidime 🙂

janeita
9. júl 2013

@cukrik580 jedz viac zeleniny nejake dietnejsie jedla si var. ja ked som potrebovala schudnut tiez som ti tak vravela 😅 ale zakazane jedlo chuti najlepsie to je pravda odveka 🙂

janeita
9. júl 2013

@amanda683 určite budes krasna nevesta 😉 a nebojis sa ze dovtedy ti narastie brusko? ci sadnu ti aj potom?

amanda683
9. júl 2013

@janeita ale tak o necele dva mesiace to extrem este nebude a saty su na snurovacku 🙂

barcelona94901
9. júl 2013

@mysicka33 ja každé tehotenstvo iné ,predtým som nevoľnosti nemala ,ani žiadné príznaky ,teraz až,až ☹ a tak tvoj inštinkt sa bohužiaľ nemýlil ☹ a prajem veľa síl

barcelona94901
9. júl 2013

@amanda683 moja švagrinka mala tiež na šnurovačku,brali sa v 4mesiaci a nebolo na nej vidno nič ,ono je to aj s tým bruškom dosť individuálne

figurka1985
9. júl 2013

@kazunomiya myslim, ze lietadlom to neuskodi.... 🙂

barcelona94901
9. júl 2013

@cukrik580 ja som pri prvom pribrala strašne moooc kg na konci som sa už ani nevážila ,ale do predposlednej prehliadky to bolo vyše 30kg 😝 lenže mne nebývalo vobec zle ,žiadné nevoľnosti ,nič ,cez leto som fičala na kukurici ,melonoch ,no a december ,januar som bola vtedy doma ,to sa mi priberalo ešte lepšie cez sviatky 😠 a pribrala som ešte viac "dojedačky" po deťoch 😠 a veeeľmi ťažko idu kilá dole,preto teraz tiež na jednej strane nevoľnosti,rada by som sa už normálne najedla,hlavne zelenina mi chýba ,no bohužiaľ ide zo mna všetko von.-...na druhej strane nechcem už tak pribrať ☹

barcelona94901
9. júl 2013

@cukrik580 a ku komu to chodíš?

petruska1212
9. júl 2013

aj vy ste baby take citlive? mne staci pozriet film . podotykam predtym som nikdy neplakala na filmoch, teraz normalne sa nespoznavam...
staci ak mi napise manzel peknu sms, a ja slzy v ockach.... ale zaroven sa viem na uplnych blbostiach roznervacit, ze to az boli

janeita
9. júl 2013

@kazunomiya ja som letela teraz cez víkend, stockholm a spat na slovensko, a uplne v pohode 🙂

janeita
9. júl 2013

@petruska1212 ja som teiz teraz vacsi nervak a hlavne horsia stresmenka- hormony robia svoje 😒

kucanka
9. júl 2013

@petruska1212 citliva zatial nie. ale tak ma vedia niektore veci vytocit ze som mala chut drahemu facku dat 😉 a to ja mierumilovny clovek 😀

majaon
9. júl 2013

ahojte tehulky...bola som dnes u dr. - mam vytok,ale nevedela som ze mi bude robit sono,videla som prvykrat srdiecko aj rucicky,nozicky,aj foto mi dal,som uplne dojata 🙂

cukrik580
9. júl 2013

@barcelona94901 Hlavacka
@petruska1212 ja som plakala este aj ked Monkovi davali odznak 😀 strasne som zlaaaaa 😀 ukricana a nervozna ale to bude aj tym ze som doma a vsetko ma nervaci...unudena som...a potom som zla :-/
@majaon gratulujem.nedas nam fotecku na ukazku? 😀 ja idem buduci stvrtok...tak dufam ze uz tiez mi konecne spravi 🙂

simona24
9. júl 2013

baby tak ja som teraz oznamila vedúcemu ze som tehu a jeho reakcia bola " to ste si nevedeli dávať pozor" a ako dlho planujem byť na materskej, že či rok? Úplne som zostala v šoku 😒

barcelona94901
9. júl 2013

@cukrik580 toho celkom chválili ,aspon v čase ked ja som si pozerala ku komu pojdem ,ked mi odišla Novotná do dochodku,to bolo ešte na chrenovej 🙂 teraz chodím oproti tescu do uličky a zatiaľ klop,klop ,na prehliadku ,odbery,sono idem o 20dní ,to mi už aj knižku vypíšu

barcelona94901
9. júl 2013

@simona24 dobrý fas 😠 ale možno ešte za tebou príde a povie aj niečo miléééé ,že sa uvedomíííí

mimamijami
9. júl 2013

@simona24 :( no zvlastna reakcia... ale Ty si nedaj radost prekazit nicim a nikym 🙂

mimamijami
9. júl 2013

@janeita aj ja mam problem s chrbticou a somsama zvedava ako to bude pri priberani... ale zvladneme 🙂

mimamijami
9. júl 2013

@cukrik580 posluchaj sama seba, urcite sa to dalo povedat aj jemnejsie... jasne, ze nebudes jest jedno cez druhe ale na chudnutie pride cas potom... drzim palce 🙂

martuskag
9. júl 2013

@kucanka
sme na to asi rovnako-u nás to bude 22,5 mesačný rozdiel 😉