icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

kucanka
9. júl 2013

@martuskag môj malý je 16.2.. TP som mala pri ňom 27.2. Teraz mám TP zatiaľ 24.2. Sama som veeeľmi zvedavá ako to dopadne 😀

e.l.i
9. júl 2013

Ahojte baby tak mi sme sa dnes vrátili konečne domkov z nemocnici. Vďaka bohu sme v poriadku spinenie bolo len jednodňové a prešlo to . Včera sme boli na kontrolnom sone o hematome mi nič nepovedali a babo ma 1,8cm tak sme podrastli

mrnousjana
9. júl 2013

@janeita to akoby o mne si pisala ani citit nemozem, ale si predstav ze mi zacali vadit aj sladke vody, pila som baldovsku ochutenu a teraz som posledne mala drobcek malinu a je z ty h vod na grc tak som ostala na cistej vode a co mozem este su suche rozky, nie cerstve, ale take suche tak maju doma zo mna srandu 😒

aplless
9. júl 2013

@simona24 tak to nepotesi ten šef, moj to zobral v pohode zagratuloval ale slubila som ze budem na polovicny uvazok urcite veci robit to sa da aj doma a raz za cas sa ukazem v robote

janeita
9. júl 2013

@mimamijami musime to zvladnut 😉 co zena nevydrzi presvoje dieta 🙂

janeita
9. júl 2013

@e.l.i super spravy 😉 a teraz si doma na pn?

janeita
9. júl 2013

@mrnousjana no take trojdnove rozky su jednoducho najlepsie 😅 ale sladke vody mne pre zmenu chutia 🙂

majaon
9. júl 2013

@cukrik580 dakujem,aj by som tu fotku sem dala,len ja som na taketo veci antitalent a drahy ma poobednu,nema mi kto poradit 😒

cukrik580
9. júl 2013

@barcelona94901 on je fajn len na tu vahu je taky... ☹ aj kolegynka je 38tt a pribrala 15kg a je jak sparatko a sprdol ju...co uz...

cukrik580
9. júl 2013

@majaon nevadiii.sak aj ja machrujem machrujem ale neviem ci by som vedela vlozit sem foto 😀

mysicka33
9. júl 2013

@barcelona94901 Dakujem... aj ty sa drz

cerimi77
9. júl 2013

@janeita tak ja našťastie nemám žiadne nevoľnosti a všetko mi chutí tak ako doteraz, takže 1-2 kávičky normálne denne si dám, potom caro alebo inka, čo je bezkofeínová káva, ale to nie je ono 😀

cerimi77
9. júl 2013

@petruska1212 vitaj, ja nevraciam, nenapína ma, nemám žiadne zmeny chutí, zatiaľ silná pohoda 🙂 ja užívam femibion 800, multistar (sirup), chlorophyl a koenzym q10.. toto som brala aj pri prvom tehu a ani som nevedela že som tehotná 😀 😀 😀 dcrérka krásna a zdravá 😉

inak za minulý týždeň som schudla 1kg, ale to asi tým, že som kvôli tehu prestala cvičiť, tak išli dole svaly, teraz už určite len priberať budem 😀 už si nedávam toľko pozor ani na stravu, našťastie môj gyn toto nerieši, tiež radí, aby som sa v ničom neobmedzovala a jedla všetko čo mi chutí 😉 pri prvom tehu som pribrala 16kg a to som rodila o 3t skôr, našťastie 😀 ale váha išla síce postupne, ale predsa len pekne dole, pričom som nedržala žiadnu hladovku a ani som necvičila, len som kojila, vlastne ešte stále kojím, len posledné 3m som začala intenzívnejšie cvičiť, ale to som skôr spevnila a dala dole cm, ani nie kilá 😉
@kucanka ja budem mať doma deti (aspoň dúfam) s rozdielom 2,5r a teda momentálne vstávame tak okolo 9-10h, tak to bude potom asi iné precitnutie... alebo druhého drobca budem musieť tiež naučiť našim móresom 😀 😎

cerimi77
9. júl 2013

@simona24 super šéfa máš 😖
@majaon teším sa, aj ja som včera videla srdiečko 😉
@mimamijami @janeita baby, ja som 5r po operácii chrbtice, tiež som sa bála tehotenstva, ale všetko bolo super, ani som nevedela že som tehu, chrbtica držala našťastie a dokonca som vládala každý deň chodiť takú menšiu túru-prechádzku, cca asi 8km, rodila som bez EPI, ale teda nie že by som ja chcela, ale že som si ju nestihla vybaviť a v BA na kramaroch už ju jednoducho potom nedajú, aj keď som tam steny škrabala 😝 našťastie kontrakcie som mala len v bruchu 😔

cerimi77
9. júl 2013

@e.l.i fajn, že si doma a že ste v poriadku... ostávaš na rizikovom?

danuska111
10. júl 2013

ahojte a mne je stále blbo, ani nie na zvracanie,a le tak celkovo blbo, unavená ani nehovorí..... v práci na obed riadna kríza.... večer zaspávam zarovno sliepok... káva sa mi vôbec nežiada a ani si ju neviem vychutnať, žiadnu..... takže nepijem, jesť jem to čo sa mi žiada....
a po prvom tehu som mi zostalo si 13 kg, tie som nedala vôbec dolu tak som zvedavá, čo to urobí teraz....

mrnousjana
10. júl 2013

mne po prvom ostalo cca 10 tak som tiež zvedavá, že ako zatial 9tt a este nic šak ani netreba zatiaľ

mrnousjana
10. júl 2013

inak baby začala som piť kmínkový čaj a normálne mi super pomáha konečne sa cítim normálne nie nafuknutá 😀

janeita
10. júl 2013

@mrnousjana ahoj, ako robis kminkovy caj?

janeita
10. júl 2013

@cerimi77 ja som po operacie chrbtice tri roky, s uplne vysunutou krcnou chrbticou (teda krcne stavce sa mi nenapajaju na chrbticu zvrchu ako normalne ale bokom stavcov), a 2stavce na hrudnikovej chrbtici mam spevnene drenou, cize ledva drzia pokope, ale tak stat sa moze vsetko,i to ze bude dobre 🙂

kucanka
10. júl 2013

@cerimi77 joooj že 9-10. Jaká paráda. On zvykol vstávať okolo ôsmej. Ale s tým že bol v noci hore. A teraz spí v kuse a o piatej hore. Ale teraz 2 dni za sebou ešte zaspal. Mám Vianoce 😀 Nemu od narodenia stačí málo spánku. Už v pôrodnici bol zo všetkých detí najviac hore a doteraz sa to nezmenilo. Dúfam že druhé bude väčší spachtoš 😀

nijka
10. júl 2013

Tak som tu našu fazulku konečne minulý týždeň videla 😝 . Srdiečko bilo ako zvon, ale odišla som s Duphastonom kvoli malému hematomu. Tak dufam,ze bude vsetko v poriadku.

barcelona94901
10. júl 2013

@cukrik580 mna tak strašili ked som chodila k Novotnej,že je strašne prísna na váhu,známa od nej kvoli tomu ušla a na mna bola naopak strašne milá ,aj ked som pribrala za tri 😠 😠

ale tak ty máš na druhej strane takého čo nič nezanedbá ,to je tiež fajn,v dnešnej dobe ,možno ho tá váha prejde

janeita
10. júl 2013

@nijka v ktorom tyzdni si? treba verit ze vsetk bude v poriadku, je dobre ze ten hematom nasli kym je maly

nijka
10. júl 2013

@janeita podľa menzesu 10tt podľa uzv 9tt mavala som 32dnovy cyklus tak to sedí. Dr.vravela,ze to nic len nejaka zilka,hlavne kľud a aj do prace mozem,tak verim,ze to nie je nic vážne

cukrik580
10. júl 2013

@barcelona94901 dufam ze sa ukludni lebo ja si vsetko pripustam 😀 ja citlivka jedna 😀

biba
10. júl 2013

Ahojte mamicky, tak sa k vam pridavam aj ja, v polovici februara by som mala mat termin, tak dufam, ze vsetko bude v poriadku, zatial sa citim skvele, nie je mi zle, nemam divne chute a celkovo sa dobre citim, tesim sa na druhu, hlbkovu kontrolu v 10 tt a dufam,ze bude pocut srdiecko a vsetko bude presne tak ako ma byt. . . v uplnom poriadku 🙂

zemruska
10. júl 2013

Takze sa oficialne lucim 9+0 tt som sa rozkrvacala. Dnes rano.a prave teraz si idem po vysledky z krvi tak sa snad dozviempreco sa stalo co sa stalo.a vam babky bezproblemove tehu az do konca prajem

aplless
10. júl 2013

@zemruska :( to mi je luto
drž sa

nijka
10. júl 2013