Termín pôrodu február 2014
Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂
@kucanka citam uz par dni Tvoje prispevky, a velmi drzim paste aby si zvladla vsetko co ma prist !!!
@katulienocka11 ďakujem veľmi pekne
@katulienocka11 tato noc bola desna, navyse synator spava na manzelskej medzi nami, robi tu hodiny a utlaca nas;) v noci sa zobudi, sadne si a prehadzuje sa dokym nezaspi... A ja s nim ☹ navyse ma pobolievalo brucho, snad bude vsetko ok.
@barbora84 Tak vy to mate aj s malym, tak poviem Ti, mate veselo... mna vcera poobede bolelo brusko, ale len tak jemnucko....mam z toho des....neviem ci ma do toho 12tt moze pobolievat ci nie, ci mam ist k dokymu alebo nie....tiez tam nechcem byt kazdy druhy den, ved ma posle na psychiatriu za chvilku 🙂
Ahojte dievčatá, len tak nesmelo sa pýtam, kedy ste mali poslednú menštruáciu? doteraz som totiž bola v marcových, ale akosi mi to tam stále nesedí a nevychádza, skôr by som mala patriť asi sem a neviem sa dočkať štvrtka, až mi konečne doki povie čo a ako a v ktorom som vlastne tt. od nedočkavosti sa preto pýtam vás, ako to máte??? :D čakáme druhé bábeno, len pri prvej som hneď vedela, kedy čo a ako sa stalo, teraz neviem vôbec nič, musím sa riadiť menštruáciou 🙂 a bruchom, ktoré mám ako keď som bola s malou v 4. mesiaci 🙂
@katty137 Ja som mala 14.5. a som v 10. tt
@katulienocka11 hlavne sa netreba stresovat a velmi pozorovat. Teraz mozu byt bolesti podobne menstruacnym, lebo sa roztahuje maternica. K dr. by som bezala len ak by som spinila, krvacala alebo by boli bolesti fakt neznesitelne...
@barbora84 ja viem, a vzdy si to hovorim!!!!!!! ale nejak neposlucham.......ale je to nase prve babatko, a po 2 rokoch skusania, 1 neuspesnom IVF toto ako zazrak sa podarilo normalne, tak sa bojim aby bolo vsetko OK....v 7tt mi nasli hematom, potom som tyzden lezala, a beriem Duphaston a magnezium, tak som mierne nervna....nespinim, nekrvacan, nemam krca....asi by som mala dostat 25 po riti 😉
@katulienocka11 ja zaspim v pohode, lahnem a spim, len potom ma moj priatel trapenie celu noc sa vraj prevalujem mrncim si zo sna rozpravam, a ked ma zobudi tak az potom nemozem zaspat 🙄 a to sa hovori ze teraz by sme si mali praveze oddychnut.
dievčatá, tak potom sa budem môcť prešupnúť k vám??? 🙂 nakoľko ja som mala poslednú mrchu 13:5. a tiež mi kalkulačka vyhadzuje 18.2.2014 :D tak dúfam, že nebudem prekážať 🙂
a čo sa mňa a spania týka, tak ja zaspím teraz aj postojočka, v každom čase na každom mieste, ALE... nespím ani trochu dobre... nemám ani nočné mory, ani nič, len proste otrasne spím, stále sa budím... a bolí ma bruško, podlážam sa perinou a dcérkiným plyšákom 🙂 je taký veľký, ploský a mäkký 🙂 už si zháňam ten vankúš na kojenie, nech si ho usteliem aj v posteli 🙂
@katty137 Tak teda vitaj medzi nami 🙂 samozrejme ze nam to neprekaza 🙂 Ja mam niekedy aj debilne sny, ale to len obcas, skor tiez sa budim a potom neviem zaspat a potom mam milion myslienok....a tak dookola 🙂 tak ale co by sme pre nase drobatka neurobili 🙂
@katulienocka11 Ty si tiež Katka asi, že??? 🙂 Ďakujem za privítanie a veľmi sa teším, že som konečne našla tú správnu skupinu, nakoľko som neskutočne nedočkavá a dokimu idem až vo štvrtok poobede, takže hľadám, šňupem a stále nič 🙂 tak snáď som už teraz správne, uvidíme ešte, čo nám lekár povie...
@katty137 Ano ano Katka , take netradicne meno 😀 Tak drzim palce na stvrtok, nech vsetko dobre dopadne a nech srdiecko bije ako zvon 🙂 My sme sa uz s bubacikom videli, aj nam srdiecko bilo, a aj knizku mame, idem az 31.7. na kontrolu, dovtedy neviem ako to vydrzim, to uz budeme 11+1tt 🙂 tak potom daj vediet ako si dopadla 🙂
@katulienocka11 určite sa ozvem... už tlačím čas pred očami 🙂 neskutočné... na dokiho som v živote tak dlho nečaka ako teraz... objednal ma kvôli preplneným termínom, dovolenke a už druhorodičke až o mesiac... neskutočne to ide pomaly, ale neskutočne pomaly... pri malej v 6 tt a teraz až v 10tt??? moje nervy, veď mám aj tak pocity akoby som čakala prvé, neskutočne sa vytešujeme, tak sa len modlím, nech je všetko v poriadku 🙂
vy tu už babulky máte aj deti?
@katty137 Ja som prisla k doktorke s tym ze mam testy pozitivne, a ani krv mi nebrala, rovno mi dala o mesiac termin, a ked som bola prvy krat to som bola 8tt , aj ked ja som pred tym bola v nemocke lebo som mala stahy maternice a nasli mi hematom, tak odvtedy mam Duphaston a Magnezium a klidek....prvy tyzden som lezala, ale uz som v praci, a kedze robim za pocitacom, tak v podstate robim to co doma....tukam, nohy vylozene a ziaden stres 🙂 ja mam stres kvoli tomu hematomu ci je vsetko OK, cakala som ze budem viac sledovana, ale musim len dufat ze je vsetko OK, sem tam ma pobolieva brusko, prisa na sriedacku, a nevolno mi uz nie je tak casto, tak hadam je to OK....ja este nemam ziadne dietatko 🙂
@katty137 teda jedno v brusku 😀
@katulienocka11 tak veľmi držím palečky, nech všetko vyjde presne tak, ako si najviac želáš, teda šťastne... ale asi vedia, že to nebude až také zlé, keď ťa toľko nesledujú - dúfam... neboj, budete ok obaja... veľmi držím palečky... mňa už prsia konečne trošku prestávajú bolieť, ale keď si jedno stlačím (to v ktorom bolo predtým viac mliečka), tak mi z toho už vytlačí mliečko 🙂 sranda... je to úplne iné ako pri malej 🙂
@katty137 dakujem pekne 🙂 tiez drzim palceky, a potom som zvedava vo stvrtok co napises 🙂 Zaujimave je ze aj pytat sa je zbytocne co je normalne, ked u jednej matky 2 tehotenstva su uplne ine 🙂 co este ine kocky 🙂
Ja tiez dufam ze je vsetko OK, a poctivo dodrzujem vsetko co mi nariadili, a to som odvtedy aj vsetky domace prace predelegovala na frajera, cize naozaj mam oddych 🙂 mna uz prsia tiez pobolievaju pomenej, ale sa to tak strieda 🙂 vsetko je tak ako ma byt aj aj bude vsetko tak ako ma byt !!! 🙂
@katulienocka11 počúvaj, že sa tak hlúpo pýtam, nepíšeš mi náhodou z práce??? lebo teda ak áno, tak nielen že máme spoločné meno, ale aj "prácu" :D :D :D
no, mám úplne iné tehotenstvo, ale aj tak si myslím, že budem mať opäť babulku 🙂 neviem prečo, mám ten pocit 🙂
@katty137 ale anoooo, pisem z prace samozrejme 😀 a tiez som rovnako vytazena zjavne ako Ty 😀
Ja neviem co by som mala mat ani pocit zatial nemam, ale chcela by som princeznu 🙂
@katulienocka11 tuším väčšina tých báb, čo čakajú prvé, by chceli babulku 🙂 nám to našťastie tak aj vyšlo, aj môj chcel dievčatko... Aj napriek tomu, že on už dcérku má s bývalou priateľkou, aj tak chcel babu, takže my máme už "2" babulky a tretie si myslím, teda naše druhé, že bude zase baba, neviem, všetci tipujú chalana, ja babu, tak sa necháme prekvapiť - opäť... nechcem si dať povedať... a vy? chcete vedieť?
ja už mám v robote padla, len čakám, kým ten huf ľudí prejde a idem domov 🙂
@katty137 no podla tohto budeme mat bambulku 🙂 aleeeeee, uvidime 🙂 jasne ze chceme vediet, ja by som to nevydrzala 🙂 obdiv, ja by som mala dieru v bruchu od zvedavosti 😀 ja "makam" na plno cely den, vedenie prec, tak to aj tak vyzera 😀
@katty137
Čínsky kalendár počatia
Čínsky kalendár počatia údajne vytvoril a zverejnil jeden čínsky vedec 13. storočí.
V tabuľke jednoducho spojíte stĺpec veku matky (k dátumu počatia) a riadok mesiaca počatia.
Kalendár má byť na 99 percent spoľahlivý. Niektoré v redakcii sme si ho vyskúšali – a čuduj sa svete, fungoval!
CH – chlapec
D – dievča
Dievcence, dnes som sa zalaskovala do nasho skvrniatka 🙂
sono dnes dopadlo skvelo, podla velkosti sme 11tt 0d, malicke si krasne hopsalo, skackalo, rozmetovalo rucickami, nozickami.... naaaaaadherne nieco 🙂 az mi slzicka vysla, a manzelik sa roztapal 🙂
@figurka1985 gratulujem 🙂

Baby aj vy spavate zle? Okrem toho ze sa budim viac krat cez noc, tak rano o 5, otvorim oci a asi hodinu mam akoby zaludocnu nervozitu ci je vsetko OK....mna toto cakanie nici.... asi si kupim sono domov 😀