icon

Termín pôrodu február 2014

kamea858
22. máj 2013

Tato diskusia je určená pre budúce mamičky, ktoré očakávajú potomka v termíne Február 2014. Ja zatial nesmelo, so slabšou druhou čiarkou 🙂

julin
13. aug 2014

@cerimi77 veď som čítala, že okolo 17. mesiaca idú očné zuby 😒 No môj synček to asi nečítal 😀
Na jednej strane už vykukol, na druhej je len hrčka. Tak ma s tým naplašil, žabiak malý...

cerimi77
13. aug 2014

@julin to je fakt sranda 😉 ja len dúfam, že simonko sa nebude ponáhľať so zubami, Terezke vyšiel prvý zub mala 1r a 3mesiace, to už ako tak vedela dať najavo že čo sa deje, pri takto malých bábätkách so musíš stále len hádať 😕

vieraft
13. aug 2014

@jeessie ja som davala robit detom pasy 20. jula a este stale ich nemame 😠

vieraft
13. aug 2014

@julin teda sranda, ak je to naozaj ocny zub, budete mat maleho upira 😉 a necuduj sa mu, ze sa prestal aj otacat, ocne zuby vedia poriadne potrapit.

cerimi77
13. aug 2014

náš zvedaveček 😀 takto simonko stále čumákuje z vaničky 😉

vieraft
13. aug 2014

@cerimi77 aj Lejka tak cumakuje, normalne sa bojim, ze mi odtial vypadne

vieraft
13. aug 2014

moja laska 😵

majaon
14. aug 2014

@cerimi77
@vieraft krásne detičky máte baby a pekne baculate 🙂

Ja som dnes mala teda budíček - Šimon sa tak dolefetil,že som musela prezliekat periny 😅

cukrik580
14. aug 2014

@vieraft nam prisla sms na 28.den takze este mas cas cakat pasy... inac cica strasne dobre a mlado vyzeras!!!klobuk dole 🙂

cukrik580
14. aug 2014

@cerimi77 do 14 dni mimo sezony,teraz cez sezonu minimalne tych 28 dni,tolko to trvalo aj u nas v maji 😀

julin
14. aug 2014

@vieraft Veď sa mi muž smial, že som nemala v tehotenstve toľkokrát ten súmrak pozerať 😀

Minule som aj uvažovala ako by som mohla malého motivovať aby liezol a prišla som na to, že je to nemožné, to by som mu musela odtrhnúť ručičku a dať daleko, aby šiel za ňou, lebo jeho nič iné nezaujíma. Iba ručička v puse, môj malý zubárko 😀
Ale som mu to potrela vodičkou, tak už sa aj trošku hrať začal 😉

julin
14. aug 2014

prišla som na to, že mi malého skoro vôbec nefotíme a nemám aké foto pridať ☹

lucul
14. aug 2014

@vieraft ty vyzeras uzasne a mala je krasna 😉 joooo a pas u nas presne mesiac trval

bea00
14. aug 2014

@julin a neskúšala si mobil alebo notebook, u nás ide na dračku. keď ho niekde položím tak mi skoro vyletí malý z rúk. Inak sa nechce absolútne plaziť ale keď dám pred neho telefón tak sa nervačí ale pokúša sa 😝

lucul
14. aug 2014

@bea00 u nas aj ovladacky su super motivacia 😀

bea00
14. aug 2014

@lucul no na tie som uplne zabudla 😀

jeessie
14. aug 2014

@vieraft tak my sme si zaplatili za 10dnovu lehotu, hadam to stihnu... a bude mat krasnu fotku, taku vykukanu, ze "kde som to?" 🙂 🙂

jeessie
14. aug 2014

@cerimi77 perfektny je, ako si tu rucku zalozi, oprie hlavinku a kuka 🙂 to musi fajne vyzerat, ked ste na prechadzke, predpokladam, ze sa za nim vsetci obzeraju 🙂🙂

cerimi77
14. aug 2014

@cukrik580 aha, no práve preto som si pasy vybavovala radšej skôr 😉
@vieraft aj ja sa bojím, počas chôdzi je to v pohode, to len takto pekne pozerá von, unaví sa, potom si ľahne a zaspí, už sa mi teda stalo, že zaspal aj v takejto polohe 😀 ale ak kočík odstavím, tak už sa tam začína stavať na 4, takže už ho tam nemôžem len tak nechať 🙂 lejuška zlatučká 😉
@jeessie už sa mi stalo, že takto aj zaspal, a hej, ľudia sa za ním otáčajú a sú prekvapení čo to vykúka z toho kočíka 😀

julin
14. aug 2014

@cerimi77
@vieraft

Nedalo sa mi to dobre odfotiť, ale posúďte samé. Je to očný...

Pri fotení nebolo ublížené ani dieťatku ani zvieratku ani nikomu!!!!

matkomisko
14. aug 2014

Baby v nedelu 17.8 mi konci Materska dovolenka 34 tyzdnov peniaze chodili 14 v mesiaci ale dnes nic neprislo myslite ze mi uz nic nepride? Uz len rodicovsky prispevok?

jeessie
14. aug 2014

@matkomisko podla mna by ti urcite malo prist, nemyslim,ze posielaju peniazky dopredu... mozno to len den meska.. ale mne dnes prisla..

vieraft
14. aug 2014

@lucul
@cukrik580 jeej, diky baby, mala by som to dat precitat mojim synom, starsi sa ma raz opytal, ci som zila, ked boli dinosaury 😠 a mladsi sa opytal, ci som bola pri tom, ked sa tato narodil, cize mm 😠 a este to starsi v skole zaklincoval, ked sa rozpravali, kedy sa koho rodicia narodili, tak povedal na mna , ze v roku 1897 😠 😠 , sice vsetky cisla su spravne, len v zlom poradi.

cukrik580
15. aug 2014

U nas jedna katastrofa ☹ chytil nas soplik a z toho kasel...teraz s nim bojujem...sam sa dava na bok,tak sa mu lepsie dycha,tak som ho po kojeni dala na bok a to sa mu nepacilo,tak som ho teraz otocila na brusko,hned sa sam otocil TAKISTO na bok a je klud...odpadnem 😀 ale teda noc nic moc,kazdu hodku-dve na ciciku..ako dycha ustami ma asi sucho bubacik,rano uz aj odsavam...vysavac nevysavac,vytrpime...

vieraft
15. aug 2014

@cukrik580 je to chlap 😀 😀 , ale aj tak mu zelame, nech je skoro fit 😉
u nas noc v pohode, len dakujem nejakemu volovi, ktory od 7 huci s motorovou pilou 😠 😠

jeessie
15. aug 2014

@cukrik580 si to zakrikla s tymi soplikami... my sme uz mali dvakrat a ja som pouzivala taku odsavacku, co ty tahas ustami, je to sice slabsie ako ta vysavacova, ale ak sa vysavaca boji, tak lepsie si myslim... lebo nasa odvtedy nenormalne bojuje proti vsetkemu, co ide do nosteka... tak drzim palce, nech su rychlo prec.. 🙂

cukrik580
15. aug 2014

@jeessie Tiez ma to napadlo ze som to zakrykla,co uz 🙂 on staaaale bojuje,aj ked ma pri nosteku spinku tak robi jak nepricetny takze ja mu to potrebujem dostat z nosteka hlavne rychlo,vydrzal v pohode,druhykrat plakal ale len tak od nervov ze sa mu tam mocem okolo nosa,ked som prestala uz neplakal 🙂 juj,len nech je cim skor fit.. miestami sa smeje,miestami mrnkoce...
@vieraft ja som hore od 5 🙂 som spala dokopy ale 4h 🙂

ohlala
15. aug 2014

Nasej opici vykukli od minuleho tyzdna 2 zubky, posledne dve noci boli trochu narocne, furt sa vrti a dostala som nohou do licnej kosti. Aj som bola v pokuseni vysackovat ju po krmeni do postielky ale uprostred noci som pekelne leniva. Ked som jej to natrela dentinoxom tak dala palcek do pusy a konecne sa ulozila, takze to pripisujem tym zubkom (aj ked neznala veci som si myslela, ze najhorsia je faza, kym zacnu byt vidno ale to nocne spanie zacalo byt vesele az odkedy vidim oba).

vieraft
15. aug 2014

@cukrik580 nezavidim, ale tak Samko je chorucky. nasa krpana uz zalomila, idem aspon ryhlo nieco porobit, lebo pri nej absolutne nic neurobim. vcera sa postavila na posteli o to celo a cumakovala z okna, potvora krpata.

vieraft
15. aug 2014

no tak uz som dorobila, uz je hore 😖