Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Pred par rokmi tu boli vrecuskove aktivity, nejaka skupina na vymenu, alebo tak. Nezapojila som sa, mala som male dieta. Teraz by som nieco take uvitala, no neviem nikde nic take najst. Prosim poradite kde hladat? Dakujem.

    Tak veľmi sa z neho doma tešííííííííííííííme 🙂
    Volajú ma Macko Uško, lebo smiešne uško mám :D
    Mówią o mnie miś uszatek bo klapnięte uszko mam :D pôvodom poľská rozprávka ;)

    julin
    1. dec 2016    

    Sestra mi kupila cez MK rainforest pre miminka deku a na moje sklamanie tam chýba hračka papagája. Som z toho strašne nešťastná, kedy som vedela, že to je neúplné, tak by som chcela jedine nové :(
    Vymazala emaily, tak ani nevie od koho to kúpila. Chcela som poprosiť predávajúcu, aby mi toho papagája aspoň odfotila, aby som ho mohla dať do všetkých možných inzerátov a pokúsiť sa si ho kúpiť. No žiaľ nikdy sa nedozviem, kto to bol. A prečo sa tu predávajú aj neúplné hračky :( Bol to darček a stál 30€ pani bola z BA. Takže si ani nemôžem inú kúpiť, pretože čo s tým darčekom potom. Som z toho úplne nešťastná.
    Neviete mi prosím niekto pomôcť, či poradiť?
    Ďakujem.

    Asi si toto nikto neprečíta, ale chcela by som poprosiť, či mi neviete poradiť. Chcela by som urobiť synčekovi krásnu izbičku a raz tu bola taka detská izba a na stene zvieratka namaľované, alebo nalepené. Nemáte niekto radu, kde by som to našla, alebo nejaké podobne fotky pre inšipráciu?
    Ďakujem za pomoc.