icon

Termín pôrodu február 2015

fuzinko
3. jún 2014

Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!

zabkazabicka
29. jún 2014

@danciacik ahoj vitaj a vbktorom si tyzdni?

zabkazabicka
29. jún 2014

baby uz mate trosku brusko?

joyance
29. jún 2014

@danciacik Ahoj a vitaj. V mojom pripade to bude babo. To budes mat oproti mne vyhodu, ked uz vies, co mozes cakat ... ja si pripadam ako ryba hodena do vody a vobec netusim, co mam ocakavat ...

zabkazabicka
29. jún 2014

@joyance tak to sme viacere v ocakavani🙂 ja tiez neviem ci sa tesit uz ci este nie ci ako 🙂

helulik
29. jún 2014

@joyance ja neuzivam nic 🙂
@zabkazabicka tiez som na tom podobne, ale ja sa uz tesim 🙂 aspon tak potichucky 🙂. Lebo ona tam podla mna je, len sa este skryvala v piatok 🙂

helulik
29. jún 2014

@zabkazabicka nemam brusko 🙂. Kdeze, ved to je este skorp, nie ? 🙂 mam ho jedine,ked sa vela najem 🙂

danciacik
29. jún 2014

ďakujem kočky za prijatie
@zabkazabicka cca v piatom ak dobre rátam, zajtra idem ešte k doktorovi, lebo toto celé bolo trošičku šok 😀
@joyance Tak pre mňa to bude trošku náročné - moje to bude štvrté bábo

zabkazabicka
29. jún 2014

@helulik ty budes ,mat dievcatko ? ci by si teda chcela? mne starka predpovedala chlapca aj mam taky tusak 🙂 drz sa zajtra...

helulik
29. jún 2014

@zabkazabicka netusim co to bude 🙂 ved este sme ani nic nevideli 🙂 ale velmi snivam o dievcatku 🙂 ale,ked to bude chlapcek tiez sa potesim 🙂

joyance
29. jún 2014

@danciacik stvrte??? Ooolala, stvorka je moje stastne cislo, tak verim, ze budes pocut same dobre spravy ;)
Ja keby som si mohla vybrat, brala by som tiez dievcatko, aj ked v podstate na tom az tak nezalezi, hlavne je predsa zdravie, ze ano 🙂 Inak aj sa mi sniva o dievcatku 🙂

joyance
29. jún 2014

Ja mam inak brucho riadne prave teraz, som spratala 3 klasky kukurice, vyzeram ako v 4 mesiaci :D

helulik
29. jún 2014

@joyance ani mi nevrav, ja uz neviem co so sebou 🙂 prave mam chut na mandle, ale nemaaaame 🙂 asi sa zblaznim 🙂
@danciacik gratulujem 🙂 wuau, stvrte 🙂 to uz je nieco 🙂

joyance
29. jún 2014

@helulik no ja som prave skonzumovanu a este vobec nestravenu kukuricku vygrckala do zachoda ... mile ... obzerstvo neopustaj nas :D

helulik
29. jún 2014

@joyance no 🙂 to u vravim, a tehu priznak je tu 🙂

dhaarma
29. jún 2014

@helulik Chystam sa v pondelok tak som velmo zvedava, dam vediet 🙂

helulik
29. jún 2014

@dhaarma aj ja idem zajtra 🙂 tak ocakavam len same dobre spravy 🙂 drzim palce 🙂

dhaarma
29. jún 2014

@helulik si mi pripomenula ze pondelok je uz zajtra 😀 tak snad to stihnem

helulik
30. jún 2014

@dhaarma ja idem az o 16-tej 🙂 tak potom ak stihnes daj hned vediet 🙂

zabkazabicka
30. jún 2014

ahojte aky velky vacok ste mali v 6t.t. uz vam boli vidno aj plod?

lubka1983
30. jún 2014

tak vas citam minule mi nik neopísal tak sa vam sem nemiesam 😖 ja len keby mi chcel niekto odpisat ja som dnes 6+3 a ku doktorke idem az v pondelok 7.7 bol som predtym 23.6 a bola len dutinka..a pockat krivdím helulik mi pisala

zvolsiinylogin
30. jún 2014

@lubka1983 pozri do mojho fotobloku, tam mam z 5plus 3...

lubka1983
30. jún 2014

@zvolsiinylogin no jo.pozrela som...tak assi som mala len dutinku...pri poslednom tehu co skoncilo MA sme boli vzdy o tyzden mensí a skoncilo to potratom,takze ja na nejaku posunutu ovu neverím nech si hovorí kto chce co chce....urcite nie v mojom prípade,preto ratam z najhorsím zase ked mi budu aj hovorit ze sme mensí tak to je zle znamenie

zuzanaa2010
30. jún 2014

Pridaavam sa 🙂 som cca v 6 tt,takze mimi bude februaroveee 🙂snad pojde vsetko ako maa..baby aj vam je niekedy tak zle?😀

matarka
30. jún 2014

@zabkazabicka V 6. tyzdni by uz malo byt vidiet nielen plod, ale aj srdiecko, resp. pulzovanie🙂

joyance
30. jún 2014

@lubka1983 no stale pojdes k dr skor ako ja, tiez som bola 23.6 a idem az 11.7 ...
@zuzanaa2010 vitaj ;) mne zle este nebyva a snad ani nebude.
Inak dnes som zacala podla kalkulacky 7 tyzden.

zuzanaa2010
30. jún 2014

@joyance mne niekedy uplne hrozne a dnes to celkom ujde 🙂 no ja idem 24.7.do poradne a lekar povedal ze budem v 9 tt...ale stale sa bojim,ci je babo zdrave a tak...asi sa zbytocne stresujem ze?

joyance
30. jún 2014

@zuzanaa2010 a ktora z nas nestresuje? 🙂 myslim pozitivne cely svoj zivot a aj tak sa vynaraju obavy ... no netreba si privolavat negativne energie ... tebe aspon povedal, v ktorom tyzdni si, mne len tak medzi zuby precedil, ze tam daco vidi a uvidi sa po kontrole ... keby sa ten cas dal aspon trosku urychlit 😎

lubka1983
30. jún 2014

@joyance no to su termíny na nervy to cakanie

@matarka nie u kazdeho...

zuzanaa2010
30. jún 2014

@joyance sak praaave..tiez cakam ale...bojim sa ze tam zrazu nic nebude ked kukne ultrazvuk...ale vcera som si robila este test pre istotu a dve ciarky snad do 3 sekund 😀 😀 ale nastastie brucho neboli...ani ziadne problrmy okrem nevolnostik..tak snad bude vsetko ok.no mne moj lekar povedal ze potvrdzuje zaciatok gravidity 😀

joyance
30. jún 2014

@lubka1983 no ved toto, ako keby sa nevedel vcitit do mojej koze a neuvedomoval si, ze je to fakt dlha doba

@zuzanaa2010 ja si idem kupit pre istotu este jeden test dneska, bo tiez sa trosku obavam, ze mi v podstate nic nie je. Uvidime, ci tromfnem tvoje 3 sekundy :D