icon

Termín pôrodu február 2015

fuzinko
3. jún 2014

Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!

lubka1983
30. jún 2014

@yavru.kedi presne tak,,,,,pockajme do pondelka ja som 7.7 okolo16.00 no dufajme v zazrak

barny
30. jún 2014

@yavru.kedi ahoj ja som tiez bola na sone 6 tt plus jeden den a tiez neviem ci tam bola akcia srdiecka, moj dr to radsej v zaciatkoch nekomentuje negativne, mam prist za dva tyzdne idem 8.7 a uvidi sa ci bude akcia srdiecka, drzim palce nech to dobre dopadne, radsej pockaj do toho 7 jula

redlola
30. jún 2014

@lubka1983 nahodou som zabrusila do tohto fora a SRDECNE GRATULUJEM, ze sa podarilo babatko. som velmi rada, ze vam to vyslo 🙂 nech vam rastie do krasy a do zdravia. koncom roka sme nastartovali telo, v januari nam pripravili maternice a teraz uz mozu babatka nerusene rast 🙂
@joyance zuzi gratulujem, nech vam to vyjde do stastneho konca a dufam, ze niekde pokocikujeme po trnave 🙂

zabkazabicka
30. jún 2014

@yavru.kedi a v kolkom si t.t.? kedy si mala poslednu ms? mne to tiez dnes pivedal ze to vyzera zle ale dal mi este sancu do stvrtku...nie je este skoro na zaver?

lubka1983
30. jún 2014

@redlola ahoj moja.......no uvidime ko dopdne kontrola ja pochybujem ze dobre....ale vy sa krasne drzíte ze 15tt gratulka aky vianocny darcek

redlola
30. jún 2014

@lubka1983 ja dufam, ze dobre dopadne, preco by nemala?

lubka1983
30. jún 2014

@redlola ch jaj....minuly tyzden som bola a 5+3 sono len dutinka a zodpovedali sme 4+3

zuzanaa2010
30. jún 2014

@joyance tak ako ja citim ze mi nieco je..ze sa nieco vo mne deje ale istota je test..chcela som vidiet este kolajnicky na teste😀 a tie 3 sekundy som este prehanala..bol to este mensi casovy interval 😀

yavru.kedi
30. jún 2014

@zabkazabicka vychádza to dnes na 6+4 tt a MS 15.5. Uvidíme čo mi povedia v ten pondelok v nemocnici, doktor vyzeral, že vie čo robí. Počas prvého tehotenstva mi "akciu" môj doktor kontroloval až v 8 týždni a tebe tiež nie je vidieť akciu?

redlola
30. jún 2014

@lubka1983 uvidis ako to bude, moze byt fakt posunuta ovulacia. netreba mysliet hned negativne. ked to opat nevyjde, riesit. uz si nepamatam, ci si bola na hematologii a endokrinologii, mozno si to aj spominala. ja po tych potratoch stale picham fraxiparin aj ked mi nic nezistili a endokrinologicky som v poriadku, ale v prvom trimestri mi pre istotu nasadil duphaston. mne po tomto druhom v januari povedali, ze tym, ze bola akcia srdiecka a to nahle zastalo, pravdepodobne sa jednalo o skryty trombofilny stav, geneticke vady sa vylucili rozborom, preto mam ten heparin.

zabkazabicka
30. jún 2014

@yavru.kedi mne videl len gestacny vak 10mm bez akcie vo stvrtok na kontrolu a v pon.este na jednu a predoperacne...ja som mala pislednu ms 13.5 tebe co vsetko videl na sone a kolko malo vacok mm? kedy si bola na sone? a ako ti stupalo hcg? mne pimaly...

lubka1983
30. jún 2014

@redlola nie nebola som nikde a ani nepojdem lebo urcite by boly vsetky vysledky ok....ja teraz berem utrog.,aj predtym som brala...a ked to teraz dopadne zle uz nechcem deti.....mozno zmenim robotu nasetríme peniaze atd...

siska765
30. jún 2014

to je uplne normlane ze vo vacsine pripadov nesedi termin s termino MS,ja by som mala byt podla MS 10tt a som 8plus3,lebo presne vieme kedy bola ovulacia kedze som chodila na folikulometriu a cykly mala kadejake.

redlola
30. jún 2014

@lubka1983 ty si mala asi iba 1 potrat, mozno ta preto nikam neposielali, standardom je po tretom, ja som si vydupala skor. po prvom potrate mi dali iba duphaston. az po druhom nasadili heparin + duphaston. vysetrenia by som si urcite spravila, budes mat mozno vacsi klud. ale sme my kozy ze sa tu bavime o tom akoby uz bolo zle 🙂))) podla mna to bude v poriadku, velmi by som ti to priala a ked nie, odplaces (uz to boli menej ako prvy raz), odhnevas sa a uvidis, ze si v tom znova ani nevies ako 🙂 inak tie peniaze sa veru oplati setrit aj bez tych dalsich okolnosti 🙂)))) len my sa furt k tomu nejako nemame 🙂))

lubka1983
30. jún 2014

@redlola no jo..ja uz nemam silu o tom pisat uz sa mi nechce ja som otravena sama zo seba ze som taky pesimista.....a pondelok daleko...

yavru.kedi
30. jún 2014

@zabkazabicka Mne hcg vôbec nezisťovali a zvyšok mám takto: plod.vajce 27x18, žltkový vačok 3,9 mm, CRL 2,5 mm. Ale či je to málo alebo to rastom bolo ok na 6 tt to neviem.

redlola
30. jún 2014

@lubka1983 tak neries a uzivaj si co ti zivot prinasa. su veci, ktore neovplyvnis, kaokolvek sa budes snazit. velmi ti zelam aby to dobre dopadlo 🙂 ja verim tomu, ze stane sa co sa ma stat a niekedy aj to co sa nam javi ako najhorsia vec v zivote, nakoniec ani az tak strasna nie je 🙂

dhaarma
30. jún 2014

Joj baby nerobte zbytocne unahlene zavery..radsej pockajte..vela gynekologov robi negativne poplachy skoro a castokrat falosne..prajem vam aby to bol falosny poplach aj vo vasom pripade.

@helulik ahooj tak robila mi sono a moja fazulka je uz vacsia, ma vyse 13 milimetrov takze podla toho odhadla ze som mala poslednu ms hned na zaciatku maja, ale na nete som nasla podla velkosti ze by to zodpovedalo aj koncom aprila...uvidime co povie dalsie sono...takze ja som budem mozno patrit do skupiny januaroviek, pripadne to vychadza na zaciatok februar..tazko bez tej poslednej ms su to len dohady 🙂

zabkazabicka
30. jún 2014

@yavru.kedi a co mas na tom zle? co ti oovedalu vlastne? kedy si mala ms poslednu?

zabkazabicka
30. jún 2014

@dhaarma aha tak ty si teda asi skorej...ja som mala len hecelych 10mm uvidime vo stvrtok ale chcem ist este k inemu gunekol.na sono na porovnanie...

dhaarma
30. jún 2014

@zabkazabicka urcite chod, drzim palce!

joyance
30. jún 2014

@redlola gratulujem teda aj ja ;) Aka nahodicka, akurat som dnes pozerala tvoje fotky zo svadby, hold telepatia je svina :D
Ja sa este tesim len tak potichucky, uvidime, co bude ... vsetko bude tak ako ma byt ;)

joyance
30. jún 2014

@zuzanaa2010 no ja som nestihla lekaren, musim tam zbehnut zajtra pred robotou ... po praci sem hodim vysledok a verim, ze sa budem radovat :D

zujanka
30. jún 2014

@yavru.kedi ahoj ja som tiež mala patriť k februarovkam, žiaľ babenko to vzdalo MA v 8. tt My sme mali srdiečko už v 6. tt Cítila som že sa niečo deje a srdiečko už minuly týžden neblikalo Nechali má v nemocnici krv na hcg mi brali každý deň a ešte stupalo ultrazvuk každý druhý deň ale ten už nevyzeral vôbec dobre. V podstate čakali kedy hcg klesne aby mohli urobiť kyret s čistým svedomím Daj si kontrolovať hcg inak nesúhlas so zákrokom Držím Vám všetkým palce nech máte viac štastia ako ja

blcha76
1. júl 2014

@rebeka33 Ahoj, ako sa ti darí? Zatiaľ všetko v poriadku? Ja som bola včera na kontrolnú krvičku a hcg mi za 6 dní stúplo z 313 na 2615 🙂 . Vraj je to zatiaľ v poriadku, ale nie je tá hodnota nejaká vysoká? Neviem...
22.7. idem na sono, tak uvidím. Zase budem 3 týždne v napätí 🙂 ...

helulik
1. júl 2014

@dhaarma jej, gratulujem 🙂 ja cakam na vysledok krvi.. 🙂. Boze to cakanie ma ubija 🙂

zvolsiinylogin
1. júl 2014

@helulik este ziadny vysledook od dokiho?

helulik
1. júl 2014

@zvolsiinylogin nie 🙂 ja az o 16. Tej mam volat 🙂

zvolsiinylogin
1. júl 2014

@helulik inac, ked mas testy o.k...,urcite ti daju take cislo, ze budes tehu... 🙂

lubka1983
1. júl 2014

@helulik no co ako?