Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
zeny, dari sa vam drzat spravnu zivotospravu? prechadzky, uplne bez kavy, ci cigariet? ja najradsej lehnim v posteli , a aj ked na tu prechadzku by som aj isla, tak vtedy sa mi zacne hrozne driemat... 😠 ako ste na tom vy? a bez kavy nedokazem fungovat... ☹ to by somuz musela fakt cele dni iba unavena lezat...
@zvolsiinylogin dve kavy za den mozes
@zvolsiinylogin ja som od zaciatku pn po ivf. Vychadzky sice mam, ale nevyuzivam velmi, vacsinu som prelezala, dufam, ze 2.trimester uz bude menej rizikovy a zacnem si to tehulkovanie aj uzivat! Zivotosprava ok, vela zeleniny a ovocia a milujem teraz maso, neviem sa ho dojest! Vzdy som bola kolacova, teraz na sladke nepomyslim. Pribrala som pocas stimulky, musela som takmer 2mesiace lezat, tak dufam, ze pocas tehu to uz tak rychlo hore nepojde a nebudem ako velryba 😀 kavu pijem stale, kofeinovu, tie dve denne su akurat na moj nizky tlak 🙂
Ahojte..myslite ze v 6tt aj 4 dni moze uz vidiet babanko ak je vsetko v poriadku..uz chcem mat istotu ze je vsetko v poriadku ale obavam sa ze na sone nebude aj tak zatial nic vieidet ako pri prvom tehu...ale vtedy som bola este skor myslim...mate niektora skusenost..dakujem za odpoved...
Jeeej baby, moooc gratulujem, každej. 🙂
ahojte baby,pridavam sa k vam,zatial to vyzera na druhu polovicu februara 🙂 minuly tyzden sme boli na sone,srdiecko bije,tak uz nech len babatko pekne rastie 🙂 a gratulujem vam vsetkym 😉
@jana2223 idem sice na kontrolu v piatok, budu mi brat krv, inak neviem, co ma caka, predpokladam, ze mi spravi sono. na vysledky odberu budem asi cakat tiez az do pondelka, no snad ma sono ukludni 🙂 nech je vsetko v poriadku, uz sa neviem dockat, ako oznamim tutlo skvelu spravu rodicom a svokrovcom 😎
@zvolsiinylogin životospráva? to čo je? 😀 Jem to na čo mám práve chuť, pravdaže pravidelne a v menších množstvách, kávu- tú kofeinovú som vysadila na podnet lekára, pretože zvyšuje riziko potratu (aj nesca), aj ja som bola vždy na sladké, teraz mi to nechýba, radšej veľa zleleninky a mäsko.Fajčenie je druhá kapitola, keďže ani pri prvom tehu som neprestala zo dňa na deň, ani teraz sa mi to nedarí, vyvajčím cca 2-3 cigarety denne(ak si ju ráno ndám neviem ísť na veľkú ☹ ). Takže tak inak aj ja som v kuse unavená, niečo spravím v domácnosti a musím si aspoň na polhodinu lahnúť a o prechádzkach ani nehovorím, ani do obchodu nechodím. Takže takto sa máme a čo vy ostatné babule? 😀 😀 😀 😀
@lyllyann placentu? Ta je vytvorena az v 12tt.
@zuzina1881 no základy placenty ako sa vyjadril lekár, alebo žltkový vačok
aj ja som velmi unavena a ak kazde dve hodiny nieco nezjem,je mi na vracanie..pri prvom mi veru tak zle nebyvalo,aspon ze zatial nevraciam... inak babo je podla sona o tyzden mensie,dufam,ze to nic zle nevesti,ovulaciu som mala naisto posunutu az na 19.den,tak si to tym vysvetlujem,o tyzden ideme na kontrolu 🙂
Ahojte zienky, tak ako sa dnes mate? Ja som dnes zacala 8tt+0 a uz sa neviem dockat piatkovej kontroly. Ak bude vsetko v poriadku, myslite, ze mi dr vystavi aj tehotensku knizku? Uz by som ju chcela mat v rukach 😉
Ahojte, ja som mala poslednu MS 14.5. a teraz asi 7tt, veľmi sa teším a vidím, že nás tu je viac 🙂
Hm neviem podla coho to zistil, na sone ked som bola bolo vidieť iba ten gas.vak. poslednu menstruaciu som mala 11.5 tak to asi vyratal. Dnes zacinam 8 tyzden.

@joyance ahoj, pri mojom prvom tehu som nemala žiadne problémy, chodila som na plávanie a dokonca aj na gymnastiku, až kým mi nebolo vidno bruško, nebolo mi zle jedla som všetko na čo som mala chuť, jediné čo som nemohla, tak to bolo krájanie surového mäsa 😀