Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
@zuzina1881 v 12tt je dokonceny jej vyvin ;)
uz len 3 dni a snad mi padne kamen zo srdca 😀 Ine si ani nepripustam. No uvidime ...
@joyance mna prave skoro porazilo... chtiac nechtiac sme s manzelom skoncili v posteli,kks...idem na wc a tam spinenie....dufam,ze to nie je nic vazne, kedze v tehu by to tam malo byt vsetko prekrvenejsie...uf..dufam,ze uz t mebude pokracovat 🙂 inak tieto iste priznaky mam aj ja... 🙂. Prsia ustupuju,uz ani v podbrusku ma neboli...no ja neviem 🙂
@zabkazabicka no ako sa mas?
@siska2027 a už ti teraz vyšetrovali cukrovku ???
čitam na nete že sa to zvykne opakovať ked už sa v tehotenstve objavila može biť aj pri dalšom a že treba hned spraviť test ......
ja až koncom augusta idem k lekarovi ,,novému,, tak mu poviem ....
v nemocnici ked som chodila na prehliadky koli cukru my nikdy nepovedali že mam chodiť ročne na kontroly .......už ma potom vôbec neriešili 😝
hodnoty som mala vždy do 6 ...až menej doktorke sa to zdalo velmi malo že či my nebyva zle ...ale nebyvalo ........
nam dnes určil 6+0 ......... srdiečko ukazal ........a predpisal lieky velmi mam krče v bruchu 😒

baby, ja by som mala byt v nejakom 8tt ale lekarka mi piatok povedala, ze podla velkosti plodu som urcite menej, zobrala mi krv a dnes som volala po vysledky, hcg som mala okolo 10000 co je dost vysoka hodnota zodpovedajuca cca 7tt ale piatok este nevidela akciu srdiecka, tak zajtra tam mam ist znova. Mali ste taketo nieco? Neviem co si mam o tom mysliet