icon

Termín pôrodu február 2015

fuzinko
3. jún 2014

Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!

lubka1983
10. júl 2014

@siska765 ja by som aj,,,,ale nemam chut a vecer hned zaspim.....aleco ja idem hore po schodpch a uz spim

bar12
10. júl 2014

@siska765 za 80e ti to z krvi vedia zistit, co to bude 🙂 ale to je palka podla mna..neviem ako velka by moja zvedavost musela byt..

siska765
10. júl 2014

@bar12 no ved jasne ,to je zbytocne 🙂 to radsej drobcekovi nieco kupim za to 🙂 tak strasne zvedava az nie som 🙂

siska765
10. júl 2014

@lubka1983 to je dobre ze nemas problem, mne doktor zatial zakazal,ale tak muzik si aj tak nemoze stazovat 😀

mameti
10. júl 2014

ahojte maminy

smiem sa ešte pridať, či už máte uzatvorenú skupinu? My máme termín 14.februára. Som teda cca v 7tyždni, (podla navstevy)ALE chytá ma riadna depka, lebo bola som dnes u lekarky a nevidela srdiecko, tak mam prist o tyzden. Ako to vlastne je? Mam sa pripravit na najhorsie:((( ??? Prve som potratila-sposobom bezna konntrola , nebije srdiecko v 12tt. potom dve zdrave dcery a teraz toto, prosim ak mozete poradte, lebo mne tento tyzden pride velmi dlhy a je mi do zufania.................

zvolsiinylogin
10. júl 2014

@mameti musis byt menej....ja som7 tt a uz aj nieco a termin mam o 10 dni neskor...takze ty budes 7tt minus 10 dni....nestresuj...

zvolsiinylogin
10. júl 2014

@mameti kedy si mala naposledy?

mameti
10. júl 2014

Myslíš menzes? 17.05.

zvolsiinylogin
10. júl 2014

@siska765 kolko mm ma mimi v 7 tt plus 1? rada by som ho uz videla - ale to bude mozne za dva tyzdne...ach, jaj...

zvolsiinylogin
10. júl 2014

@mameti takze podla kalkulacky si 7tt aj 5 dni,ale mozes byt posunuta aj o dva tyzdne, podla ovulky, takze prakticky mozes byt aj 5 tt aj 5, a srdiecko je az v 6tt plus nula a vyssie.......nic nie je este stratene...

mameti
10. júl 2014

No pevne verim🙂 ,,ale je to o drzku o tom srdiecku 6 a viac to sa kde docitam? Dakujem

joyance
10. júl 2014

@helulik moja pekna, to mi je moc luto 😢 zivot si nevybera, vsetko je tak ako ma byt. Hlavu hore, vyzeras na silnu zenu, zvladnes vsetko co len chces. Moc na teba myslim a posielam pozitivnu energiu

joyance
10. júl 2014

Zeny moje, zajtra ma caka asi najdolezitejsia kontrola v mojom zivote. Uz na nu cakam tak dlho, ze sa uz ani necitim ako tehotna ... mam strach, no snazim sa to moc neriesit, aby som si neprivolavala zle spravy. Drzte mi palce, nech srdiecko bije ako zvon, ja dnes asi ani nezaspim.

zabkazabicka
10. júl 2014

@lubka1983 tak ja to uz mam za sebou bohuzial :( babatko sa nevivijalo a potratila som,,,,este cakam ci ma nebudu musiet cistit,co dufam ze nie kedze to same vyslo,,,

zabkazabicka
10. júl 2014

@helulik ahoj ja som v utorok potratila...tebe sa co stalo ?

simi510
11. júl 2014

@joyance Drzime palce, daj potom vediet! 🙂

helulik
11. júl 2014

@joyance veď ja viem, že si nevyberá :( je to ťažké, ale snažím sa... Mám úžasného manžela a rodinku, tak je to O niečo jednoduchšie 🙂 držím dnes palce a hneď daj vedieť 🙂

deniskajakubko
11. júl 2014

@zvolsiinylogin Ahoj ja som mala poslednú menštruáciu 23.5., bola som u lekárky a termín mám 27.2.2015

deniskajakubko
11. júl 2014

@natty87 Ahoj, nepoteším Ťa, na to neexistuje nič, mne pri druhom lekárka poradila coculine sú to homeopatika, len mne bolo tak zle, že som ani tie tabletky nemohla cmúľať. Musíme to pretrpieť. Ja som pri obidvoch tehotenstvách bola prvé mesiace v nemocnici, lebo som nič nemohla do seba dostať, ani vodu a som len vracala, tak som tam bola na infúziach. Teraz už je mi tiež zle, ale snažím sa stále niečo do seba dostať, lebo mi je ešte horšie keď nič nejem. Len všetko jem nasilu, lebo mi nič nechutí.

joyance
11. júl 2014

No asi ani ja nebudem uz viac patrit do tejto skupiny, malinke bolo asi o 2 tyzdne mensie ako by malo byt a srdiecko nebilo vobec. Mam ist o 10 dni na kontrolu, ze mozno sa stane zazrak, vraj sa nemam stresovat, ze to sa obcas stava a ze mozno babo o tych 10 dni dorastie co zameskalo. Ale podla mna tomu ani sam doktor neveril. Neviem co mam robit, som velmi nestastna, tak som sa tesila ... zivot je pes a my sme len poulicne lampy ... idem sa snazit ukludnit aspon trosku, lebo si asi oci vyplacem ☹ 😢

siska765
11. júl 2014

@joyance je mi luto ale este nevesaj hlavu,v ktorom si tt?ja podchvilou stale spinim neviem ci aj v nemocnici neskoncim :( musime bojovat pokial nepadol jasny verdikt

deniskajakubko
11. júl 2014

@joyance Ahoj, buď rada, ja mám zasa opačný problém, dosť často ma napína, ale ešte som nevracala, len mi je stále zle.

joyance
11. júl 2014

@siska765 podla posledneho menzesu by som mala byt 8tt+4, doktor to videl na 6tt, ale nepozdavalo sa mu, ze som mala pravidelny 30dnovy cyklus a teda ze naozaj sono neukazalo tych 8tt ako malo. Som z toho zmatena ... ak by sa tehotenstvo pocitalo nie od posledneho dna ale od dna oplodnenia, tak by to vychadzalo na tych 6tt, ale viem, ze sa to tak nepocita.
Hlavu nevesiam, snazim sa mysliet pozitivne, ale dnes sa mi to asi nepodari, mozno ked sa na to vsetko vyspim, neviem. V kazdom pripade sa bojim a som smutna, s tym nic nespravim. 21.7 idem na vysetrenie, asi sa zblaznim dovtedy, neznasam cakanie ... uz sa vobec necitim ako tehotna, vsetky priznaky - a nebolo ich vela - zrazu zmizli.

lubka1983
11. júl 2014

@joyance ahoj to ma mrzí,ale ano rozdiel 2 tyzdne je vela a podla ms a je 8+4 zacaty 9 tt...ja mam mensie o tyzden a uz z toho mam hlavu v smutku lebo aj minule tehu co skoncilo zle v januari sme mali to iste,takze chapes ze sa bojím a hlavne sa bojím 13tt kedy sa to stalo....nezufajme,radsej takto ,nez by to malo byt chore a trapit sa,príroda vie co robí...viem ze je to krute,ale nic ine sa neda na to povedat....
@zabkazabicka

siska765
11. júl 2014

@joyance ja mam za sebou uz dva krat MA takze presne viem o com pises a v kuse zazivam ten strach ked pride to spinenie, som tiez zufala a musim cakat do 25.7. snad nam to obom dobre dopadne a budeme sa radovat 🙂 ak si v 6tt tak moze zacat bit srdiecko prave teraz v tychto dnoch,prave pre to doktorka caka a povedala ti to co povedala ,nechce ta este stresovat lebo sa to moze krasne ukazat.Mne tiez nemoze pocitat podla PM lebo ja som mavala aj 35-44 dnove cykly a ovulku sme mali odsledovanu co bola az na 23DC a teraz mi uz nepocita velkost plodu od PM ale podla velkosti plodu.a tym padom mi to koresponduje s ovulaciou s oplodnenim,ja sa tiez stale pozorujem uz mi z toho sibe,ale ja len na wecku ,ci zas bude hnedy vytok alebo nie.chodila som podsledne tyzdne kvoli tomu spineniu kazdy tyzden na prehliadku a nic 😒 naposledy minuly tyzden ,no strach mam stale ☹

joyance
11. júl 2014

@lubka1983 viem ze mas pravdu, no zle sa to cita. 2 tyzdne je vela, som si toho vedoma, len teda srdiecku nerozkazem, ked boli, tak boli.

@siska765 ja som mala cyklus pravidelny +- 1 den, preto si myslim, ze sa doktor asi nemylil. Ale pravdu mas, treba mat nadej a verit, ze vsetko bude tak, ako ma byt. Strachu sa nezbavime asi nikdy, ci sa bojime o malinke v brusku alebo o deti, ked uz su na svete ... treba s tym len vediet bojovat. Ja by som sa teraz najradsej opila do bezvedomia (a to som celozivotne 99% abstinent), ale kedze mi sestricka kazala spravat sa do kontroly este ako tehotna, tak s tym samozrejme pockam, kym to nebude oficialne 😒

jana2223
11. júl 2014

@joyance ahoj, neskusala si si teraz robit tehotensky test ci ti ukaze dve palicky?

lubka1983
11. júl 2014

@jana2223
@joyance tehu test samozrejme ukaze dve lebo hcg v tele stale ma....to sa nestrati

lubka1983
11. júl 2014

@joyance ja viem ze srdcu nerozkazes....neboj sa pockaj .....

janushka7
11. júl 2014

@mameti ahoj, my sme este tiez piatok nevideli srdiecko a pondelok uz bilo, meni sa to zo dna na den, takze ked pojdes najblizsie drzim palce aby tam uz bolo 🙂 a tiez som v nejakom 8tt