Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
@siska765 mna neboli podbrusko to ked sa uhniezdovalo. . Ano ....ale mna brucho mam krce .....
Ja son nedietovala druhe bolo este mensie a ze tehu cukrovka ...jedla som to iste ....akurat som mala rozdiel medzi jedlami tu hodinu a pol aby som zmerala aj menej som priprala ... Ako pri prvom ....vsak sa lekarka vzdy cudovala ci tie hodnoty su ok
Jaj vy ste tu dve sisky ...uz som dopletena :D
uz nech je piatok, asi najviac sa tesim na to, ako dobre spravy poviem mojim rodicom ... moju maminu chytila v poslednom case mania mi nakupovat saty, aj dnes mi jedny kupila a strasne sa cudovala, ako to, ze mi nie je dobre to iste cislo ako pred 2 tyzdnami. Uz nech jej poviem, ze bude babicka a konecne to pochopi 😀
Ahojte, ja mám termín 14./15. februára 2015 +/- , cítim sa skvelo, žiadne zvracanie ani pocit nevoľnosti nemám, iba občas bolesť v podbrušku a pocit "naliatých" a bolestivých pŕs, inač super.
@kretacyprus060192 ahoj, tak mame rovnaky termin 🙂 ja bolesti ziadne od zaciatku, ale nevolnosti stale ☹
@bar12 ja nemám nevoľnosti žiadne,teda ešte som nevracala vôbec, iba občas mám taku nechuť do jedla ráno, no a občas by som zjedla aj kravu, je to moje prvé dieťa a je to skvelý pocit zažívať všetky tie pocity.
@kretacyprus060192 si jedna z tych stastnejsich, lebo nevolnosti ten prvy trimester dost zneprijemnuju ☹ ale uz to dlho nepotrva a budem si to uzivat 🙂 zle mi bolo aj pri synovi, tak som s tym trochu aj pocitala, aj ked v kutiku duse dufala, ze v pripade zmeny pohlavia mi mozno zle nebude 🙂 tak uvidime, co to bude... Pekne si to teda uzivaj, myslim, ze u teba by uz nevolnosti nemuseli prist, ked neprisli doteraz 🙂
Ahojte,pridavam sa k vam,aj ked tak trocha nesmelo.... Vcera som bola u Dr.,ktory mi potvrdil tehu,termin mam 27.2. Zaroven mi zistil hematom... Kedze minuly rok na stedry den som potratila (bola som v 9tt),predpisal mi Duphaston,Ascorutin + som si zakupila Femibion. Prve tehu bolo bezproblemove.Pevne verim,ze do tretice to tiez bude dobre.Prsia ma strasne bolia,trocha aj v podbrusku a sem tam aj krize.
baby rozmyslali ste nad tym ako zistit co to bude este pred tym ako to isto potvrdi doktor?dnes som zacala 11 tt ,som veru zvedava aj ked jasne ze zdravie je nadovsetko nech je to chlapec ci dievca ale aj tak som zvedava a pozeram vselijake tabulky a cinsky kalendar pocatia 🙂
ako bojujete proti unave? z kavy sa mi obracia zaludok, a nic ine nepoznam proti unave..dik
a este co na nocnu nespavost? vcera som sa prehadzovala mozno do polnoci....dik
@zvolsiinylogin no na unavu spanok,ja si posledne tyzdne aj cez den vzdy schrupnem 🙂 na hodku dve.a potom som ok,no a v noci to som stale hore, bud ked citim ze sa mi da casto cikat alebo proste sa stale prehadzujem z boku na bok ,lebo ma sem tam tlaci brucho a musim najst vhodnu polohu 🙂

@siska765 no teraz sa ti to mozno zda ale nebojkaj ked budes v tretom mesiaci odtial to pojde tak rychlo ze sa ani nenazdas a budes na porodnej sale...všetko ide teraz tak rychlo .. 🙂 len si uživajme tehulkovanie lebo deticky v brušku potrebuju co najviac pohody a kludu a aby mali co papapať 🙂 a ked sa narodia fubruarčatka tak to pojde etse rychlejšie....vidim to na mojom prvom dietatku uz ma dva rôčky a začina papuľovať a hnevá sa za všetko ale robi velku radost uz pekne sa pyta na nočník aj cikať aj kakať..je to radosť tie detičky 🙂