Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
@siska765 tesim sa na referencie....takze prve februarcatko uz budeme vediet co bude!!! 🙂 🙂 tesim sa....ja som skoro tri tyzdne za tebou, a asi to bude marcovciatko...ale uvidime.... 🙂
@zvolsiinylogin si sa nam nejak stratila ako sa mas si neodpisala minule
@siska765 dakujem ti velmi pekne 🙂 aj ked som este len v 11tt tak uz sa neuveritelne nanho tesim moja teta pred tyzdnom porodila a ked drobca drzim na rukach tak o to viac sa tesim na to svoje 🙂 (uz pomaly trenujem :D ) veru pozitivna mysel je v tehotenstve to najdolezitejsie .. aj ja vam prajem aby si mala mala krasne a spokojne tehulkovanie 🙂
@lubka1983 ja stale pisem,....ved staci citat.. 🙂
zakladatelka tejto temy je neaktivna.....co to znamena?
@mima260 ty si bola na kyrete a babo to prezilo??? To je neuveritelne... nedostala si z nemocnice spravu? Co tam bolo napisane? Ja by som zasla za tym, co robil zakrok a ziadala vysvetlenie.
Drobatko je bojovnik! Opatrujte sa 🙂
@zuzina1881 ano bola som na kyrete ale nastastie to "pokazili" alebo ako to mam nazvat no moj otec to tam chcel ist riesit ale nejako som ho ukecala doktorka mi povedala ze tam volala a primar jej povedal ze ich to mrzi .. no asi cele vysvetlenie z jeho strany .... sprava z histologie prisla mojej doktorke aj mi to precitala ale tomu ich odbornemu jazyku moc nerozumiem ale co mi prelozila tak ze nieco zo mna vycistili a nieco nie ... doktorka mi to opisala tak ze mam stastie ze mam dvojhrannu maternicu ja mam babatenko ulozene v lavej strane maternice a oni mi vycistili pravu to je asi jedine logicke vysvetlenie ... a veru malicke je velikansky bojovnik a dakujeme aj vy sa opatrujte 🙂
Tehuľky, v utorok 29.7.2014 o 20.00 hod. v Kvapke v Trnave začína prvé z cyklu štyroch stretnutí so mnou / zakladateľka a predsedkyňa občianskeho združenia Ženské kruhy, dula, laktačná poradkyňa/. Budeme sa rozprávať o prirodzenom pôrode, dojčení, úľavových nemedikamentóznych technikách, bondingu. Srdečne vás pozývam. IP
@mima260 to je zazrak..ale aj tak nerozumiem preco ti chcela spravit kyret ked teraz je babatko v poriadku nie? skor by som ich ziadala o taketo vysvetlenie
@mima260 neuveritelné, držím ti velikánske palce
@smoulinka13 no ja sa jej to pytam skoro stale ked som tam na kontrole ona mi to sama nevie vysvetlit ... ked som bola v nemocnici na sone tak mi povedali ze je cela maternica zaliata krvou ze nedavaju babatku ziadnu sancu ze sa oddeli skor ci neskor ... ale ze mozme cakat ale ze asi z toho nioc nebude ,,,, a vies co mozno aj dobre ze zo mna tu krv vycistili mozno keby som cakala tak by to male uz mozno nezvladlo ... sama neviem ako si to mam vysvetlit
@dulkagabulka dakujem 🙂 🙂
@mima260 to je az neuveritelne to si bola v ktorej nemocnici?
Ziar nad Hronom ,,, ale s pristupom doktorov a sestriciek som bola velmi spokojna
@mima260 je to neuveritelne, ale mozno mas pravdu, tym ze ti vycistili maternicu mu mozno pomohlo prezit.kazdopadne gratulujem 🙂
@smoulinka13 no je to teraz uz tazko povedat... ale som rada ze to takto dopadlo... a dakujem velmi pekne 🙂
@zvolsiinylogin Ahoj 🙂 dlho som tu nebola, nebol cas ☹ ale dnes som bola na prvom ultrazvuku...konecne a som v 12 tyzdni a vsetko je OK..babo je pekne vyvinute...kopkalo nozkami, rucky si davalo ku tvaricke a krasne mu bije srdiecko a ma dlzku 13 cm...bola som neskutocne dojata a som stastna 🙂 tak sa s tym musim hned podelit..uz ma obrazok mojho citronika na chladnicke 🙂 a ty ako ? Vsetko v poriadku ?
@zuzatka1 ja idem az 12.augusta na sono....dufam, ze je vsetko o.k....potom dam vediet...
@zvolsiinylogin zienky, mate krcok uplne dole a uplne mekky? ja mam...neviem, co teraz... ☹
@zvolsiinylogin OK super...urcite daj vediet 😉
@zuzatka1 crl 13cm? V 12tt? tak to bude velmi velke babo. 😉
@zvolsiinylogin a co ti na to povedala lekarka ? Ja s tym nemam velmi skusenosti..mne sice vcera lekarka pozerala aj krcok, ale po vysetreni mi nic nepovedala...
@zuzatka1 dnes som na to prisla....je sobota, nikto neordinuje ☹
@zuzina1881 to nie je mozne, podla mna je to velkost aj s obalmi 🙂 babo ma tak max 5,5 cm 🙂
@zuzatka1 no aj ja si myslim ze 13 cm je moc, jedine tak aj s vystretymi nozickami,lebo pokial sa nemylim ,tak sa to meria od hlavicky ku kostrcovej kosti,alebo tak nejako.my sme tiez vcera boli a mal 6.66 cm 🙂 na co doktor povedal ze dobre miery,a to sme boli vcera 12+2tt.ono sa to neda presne zmerat od hlavy po paty lebo sa hybe a ma ich skrcene .

@mima260 dietatko ktore sa ma narodit sa proste narodi, tvoje chce byt ocividne s tebou stoj co stoj,je to super zazrak 🙂 uzivaj si to,mysli pozitivne ,ved uz ste 11tt ,urcite bude uz len dobre 🙂