Termín pôrodu február 2015
Ahojte kočky. Ako pozerám, tak pozerám, hľadám skupinku mamičiek, ktoré budu mať za necelých 9 mesiacov malé februarčoviatka a nič. Tak som sa rozhodla, že nás založím 🙂 , aby sme si mohli medzi sebou potrkotať a po vymienať skúsenosti, radosti aj starosti.... Takže kedže som virtuálne prvá 🙂 všetky mamičky tu vítam a gratulujem !!!
ahojte som od partizanskeho a prave som 12/3 podla sona a cakame 4 babetko bola by som rada keby tu je niekto co byva v okoli
Ahojte, uz vam niektorej robili geneticke testy? Aka hodnota vam vysla pri merani sije NT?
@jana2223 ahoj, mne minuly tyzden vo stvrtok v 11+4 a hodnota bola 1,10. V piatok mi brali krv a vysledok z nej sa dozviem na poradni 5.8. Su to spojene testy. Aj meranie a potom hned krv.
@monika0815 mne merali v 12+6 a tiez cakam na tie krvne vysledky.
@jana2223 podla mna mi nebral ana geneticke, lebo ked som sa pytala, tak mi povedala, ze na infekcne ochorenia plus klasicky krvny obraz- jedine ze by zatajila, alebo zabudla povedat 😖 a vsak to je jedno, dozviem sa nabuduce. ta hodnota NT co mas ty je uplne v pohode, niektore zdroje uvadzaju normalnu hodnotu do az 3,0 😉
@siska765 uz som syna rodila v stiavnici, porodne bolesti mi zacali doma a s 5min. kontrakciami sme vyrazili... moje porody netrvaju 1hodinu a tak sa vzdialenosti neobavam. da sa tam aj ubytovat skor, priamo v porodnici o poschodie vyssie. este neviem ako to urobim tentokrat, rozhodnem sa posledny mesiac aj podla pocasia...
baby vy uz rodite??? 🙂
Dievcata ako ste na tom s priberanim? Pri prvom som pribrala asi iba 6kg, viac som chudla ako priberala...no mala som o 10kg viac ked som ostala tehotna ako pri druhom...no teraz mam uz +7kg a to edte len tretina za nami ☹ och co to bude do konca
@cenculinka fuha...ja ma +2
@lubka1983 ved na nervy som z toho...do revu mi je zakazdym ked nieco jem ☹ brucho mam ako pri prvom v 5.mesiaci...no som zvedava ako skoncim...ak mi este aj brucho popraska tak to bude konecna
@cenculinka nerob si hlavu alebo vecer nepapaj...ja ti radsej ani nepoviem kolko mam kíl asi by ma tu ukrizovali tak ja si davam pozor...moj prví syn mal 3780g a svagrova vzdy tvrdila druhe bude väcsie vzdy to tak je a bla bla a druhy mal3600 pri kazdom som pribrala 12k adufam ze to takto bude aj pri tomto tehu...vzdy ked sa postavím na vahu mi je do placu
@cenculinka ja mam poci , ze priberam aj z vody! Som po stimulke a ivf, uz v dec.som pribrala 5kg, teraz uz 3, lebo som uz od maja PN! Snazim sa jest zdravo, ale lepi sa to na mna... hruza! :-\ ale tak po porode nahodim korcule na jar a hybaj spat do handier 36! Minuly rok som tak dala dole z konfekcie 42 do 36 🙂
@cenculinka a nenatieras si brusko? Ja mam strie po prvom tehu a natieram vzdy ked nezabudnem 😀 a brucho este nemam..len sadielko...
@lubka1983 ahoj ako sa maju deticky?
@milagrosss20 ahoj....no veci sa maju tak ze v pondelok som bola na kontrolu ale uz to pisu ako poradnu doktor sa na mna pozera ze a v y mate nejaky problem??reku ze nie ale doktorka ma chcela este vidiet skontrollovat ale ma dovolenku a tak som mala prist k vam.....tak robil utz ku mne je ten doktor divny ja mam tolko otazok a on sa tvary ze ja tomu nerozumiem a nic mi nevysvetluje....takze robil utz a on atam videl len jedno babo.........kt.,zodpovedalo tt aj pekne meralo 3cm....vsetko to je cele divne od zaciatku lebo ledva sme mali srdiecko potom ledva nasla plodík malilinky v nemocnici ten plod zas nezodpovedal sprave kto.,mi dala doktorka potom ked ma pustili po dvoch tyzdnoch nasla doktorka dve babatka jedno malo ledva 7mm a druhe 4mm a po 11 dnoch na tejto kontrole bolo len jedno kt.,zodpoveda a ma 3cm a vsetko ok????niekto sa niekde pomylil a potom ja mam v hlave mis mas....dalsiu kontrolunt meranie ma zas chce vidiet tento doktor 18.8 tak som zvedavaco sa zas dozviem tam.....ja normalne napisem nejaku telenovelu na konci s este neviem akym koncom 🙂
Ahojte....tiez mam termín vo februári...tak som rada ze som vás nasla zienky...chcela by som sa opytat ci je u vas normalne palenie zo spodu...ja som vcera mala take ze ma pot oblieval a bola som aj na pohotovosti (mimochodom horší pristup som este nezazila).... Male je ok no nevereli sa mi vyjadriť... Popri tom aj krce v pravej strane bruska....to mi povedala ze to moze byt slepak....ak sa to zopakuje tak mak prist na chirurgiu...aké mate skúseností vy???
@lubka1983 no divne to je kokso...raz vidia a raz nie? No ona mohlo byt za tym prvym ci sa to nestava?a to uz by mal robit sijove meranie ci? No som zvedava kokso...
@milagrosss20 ano to su tie merania.....sama som zvedava ako to dopadne,neviem co tam doktorka videla tak sa vyjadril aj doktor.....ale nejdu mu do hlavy tie velkost nemoze babo narast za 11dni 2cm ked zaostaval o dva tyzdne.....no uvidime.ty kedy ides na to meranie?
@lubka1983 no je to divne teda a ty si spokojna s nou??? Ja idem 11.8. To by som nala byt 12+1 tusim
@milagrosss20 v podstate ano .....teraz si v 12ttmas ti v pasi o 11dni na kontrole uz budes 14ttkedy mas tp?

@zuzatka1 no vidis super 😉 tak nech pekne rastu a za chvilu veru budu mat aj tych 13 cm 😉 to uz pojde teraz rychlo.