Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
@ritamama supeeer kedy pojdeš ku gyn
Babenky pijete stále kavu či niečo ine ??Mate nejake čaje ktore sa možu v tehu??
@butterfly333 planujem si az 8-9 tt, ked mi nic nie je, nechcem stresovat, ci je vsetko tak, ako ma byt. Koncom roka, ked som bola tehotna, dr.najprv nevidel srdiecko, mala som ist o tyzden, uz bolo srdieco, ale bol zvacseny zltkovy vak, co moze znamenat geneticku chybu, tak mi dal zas o 2 tyzdne termin na sono, to som bola uz v 11 tt, kde uz srdiecko nebilo. Poviem, Ti, bolo to okolo Vianoc, a ja som prestresovala cele sviatky, nikomu (okrem manzela) som tehotenstvo nepriznala a bolo to velmi tazke. Takze som sa rozhodla, ze zavolam sestricke a opytam sa, ktory je ten najneskorsi termin, kedy mozem ist na 1.kontrolu. Do vtedy si len uzivam svoje priznaky, momentalne zaludok na vode 😀
@butterfly333 rano a poobede si dam kavu, ale mimoriadne slabu a bylinky som si precitala na internete, ktore mozem, lebo ja pijem na stitnu zlazu bylinkove caje a niektore som vysadila, niektore pijem. info najdes napr aj vid nizsie:
https://www.paula.sk/materstvo/vhodne-nevhodne-...
@ritamama ja som teraz volala a idem buduci piatok ja som musela tak skoro kedže som tak davnejšie 4x potratila a tieto dve tehu som preležala na rizikovom od začiatku po konec tak nechcem riskovat.
@butterfly333 tak drzim palce a daj potom info🙂
@ritamama jasne dám info 🙂
Kocky je to možné ze toľké z nas tu majú problém ?mna by ani nenapadlo ze by niečo nebolo Ok a to som uz podľa odbornej terminológii v geriatrickom tehotenstve 😂😂😂
Ja som sa najviac bála nevoľnosti pretože pri synovi som bola úplne zle na tom schudla som 7 kíl v prvom trimestri ja som úplne v siedmom nebi ze mi nic nieje a dúfam ze to tak aj ostane 😊
@lucka261177 ja som tiez v poho, len mam zihlavku a to je strasne. A kedze nemozem lieky, tak trpim....
@martinaj vzdy vecer sa mi objavilo, ked som cez den vela bola na slnku, male hnustne pupaciky, ktore sssssvvvvvvrrrrrbeli ako hovado 😀 😀 😀 . Teraz uz nie je take silne slnko, tak to nemam, verim, ze sa mi to nevrati. Pouzivala som na to:
https://www.google.sk/search?q=aloe+first&espv=...
@lucka261177 ahoj lucka, vieš, že aj ja stále chytám paniku, asi preto, že som mala kyretáž vo februári, stále chodím na wc, či náhodou nekrvácam, a chudnutie v tehu? poznám aj pri jednej aj pri druhej 4 kg, pri prvej preto, že som na zač. trošku krvácala (asi to bolo uhniezdovanie) a pri druhej som do 5. mesiaca grcala (ale že strašne - každý deň). dnes mi nieje zle ale včera a predvčerom som myslela, že už už už budem objímať wc 🙂 A keď hovoríš o geriatrickom tehu, koľko máš rokov? 70? 😉
@luciadobrov presne stale sa bojim ked idem na wc, ze tam bude krv... 😔 ale tento raz nieeeeeee
@martinaj ja si stále každý deň robím testy (ako šibnutá), že či naozaj silnie alebo slabne 🙂 ak si tým človek raz prejde asi sa to už nikdy nezahojí, ale teraz to je iné, však?
@luciadobrov je to ine, citim sa celkom fajn az na tu zihlavku ale to prejde 😀 a februar je naaaas 😍
@martinaj ako hovoríš a vidíš teraz ma napadlo, že o jedno som vo februári prišla a druhé sa mi narodí 🙂
@luciadobrov aj u mna to tak bude 😊
Baby od kedy ste začali mat nevolnosti??
@butterfly333 v porovnani s 1. tehu to od zaciatku je mi zle resp. tak asi uz tyzden. s prvym mi absolutne nic nebolo a teraz citim,ze mam zaludok ako na vode. ked zjem cokolvek hned citim, ze mi je tazko. len dufam, ze sa to nepohorsi. inak ked dlho stojim to ma bolia krize. no a najnovsie mi vysiel kutik. Myslim,ze to bude od zaludka. a ty sa ako citis?
@eliska185 no ja zatial fajn tiež kríže cítim a mám nafuknute brucho zatial ok no pri 1a 2 tehu som vracala hned až do piateho mesiaca tak uvidím snad to bude lepšie lebo musím ešte týžden do prace,
@butterfly333 no snad to bude ok 🙂 a co po tyzdni budes robit?
@eliska185 no čakám na výpoved zo zdr,dovodov
@butterfly333 aha, no ja si to pekne odpracujem do 37-38 tt
@eliska185 ja som mala 4x potrat aj v 22tt som rodila mrtve a dve tehu čo mám deti tak som preležala cele tehu od začiatku do konca tehu aj ma museli zašívat,tak si musim davat pozor.
@butterfly333 nemozu Ta vyhodit ked si tehotna! Alebo som zle pochopila pojem :vypoved? Mozes byt na rizikovom,ale to neznamena vypoved zo strany zamestnavatela😶
@ritamama no ja chcem aby mi dali výpoved som po operacii nohy a aj tak mi firemna dr napísala že som nesposobilá a to odstupne pomože kedže som bola rok pn.

@butterfly333 dr.max a dnes je tyzden, ze mi ms neprisla🙂 32DC(mam velmi kratky 25D cyklus). uz asi viac testovat nebudem 😀