Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
Tak vraj to bude dievčatko 😂 Vraj som dost oskaredela
@luciadobrov povedz, ze beries antibiotiky 😀
Babulky, ja sem nepisem, hrozne ma bolia zuby ☹ Ani neviem ktory, povedala by som, ze vsetky. V tyzdni ma bolela komplet lava strana zubov, dnes komplet prava tak, ze som plakala. Viac nez tehu riesim bolest zubov... musim to doriesit ☹( a napriklad, teraz ma nebolia vobec a potom pride bolest, ako dnes a preplakala som dve hodiny, nedalo sa to vydrzat. Bojim sa aj o babo ☹((
Inak čo sa tyka testov, ja uz netestujem, uz pred dnami mi vysla tmavsia, nez kontrolna...
@jennyfer12 ďakujem krásne 🙂
@lucka261177 Tak to som rada, ze nie som sama, asi aj ja uz čoskoro tehotenské veci, vôbec som nečakala, že to takto skoro bude vidieť ... Je to naše prvé tak sa tu ešte od vás veľa musím naučiť 🙂
baby kedy vas začali boliet prsia?ja zatial nič necítim žiadnu zmenu
@kalianka ojoj chudiatko a to z čoho ? Ja som uz myslela ze sa neukazes. Tak povieš zúbky o bAbo sa neboj zuby vedia opraviť aj lokálnou anestéziou ked s dieťatko ma narodiť udrží sa tam za každú cenu 😊prsia ma bolia len jemne a bruško by nemalo vykúkat fazuľka ma 3 mm maternica sa zväčšuje malinko nemáte len vetry 😅😅😅lebo ja vecer mam brucho Jak v piatom 😄😄😄ale to zjedla atd.
pozeram ze mam nejake bludy popisane v tom prispevku to ked pisem z mobilu 😒
@butterfly333 kedy ma zacali boliet prsia? tyz pred ocakavanou ms a zda sa mi ze bolia cim dalej viac, uz nosim sportove podprdy, lebo obycajne su mi akosi male a strasne nepohodlne 😀 priznavam som viac obdarena aj normalne ale to co mam teraz je extrem 😀 a este dost podrastu. Baby nechuti vam viac papat? lebo mne teda ano bojim sa ze ked pojdem rodit budem mat aj stovku 😅
@luciadobrov lebo mna nikdy ani pred ms prsia neboleli ani teraz nebolia a som 20DPO akurat mám brucho nafuknute a jem tak ako obvykle a tiež nosim športovu podprdu uvidím kedy začnu priznaky.
Ja sa chystam doktorovi tento tyzden, som zvedava 🙂))
Baby ja idem zajtra k doktorke 😊 tak sa tesim 😍
@martinaj super tak držím palce nech je všetko v poriadku 😉 😉
@martinaj potom nezabudni vsetko zreferovat 😉
@luciadobrov
@butterfly333 baby aj fotku vam sem hodim 😍
Babyyyy, tak malé je ok, 5-6 tt a bije nám uz riadne ❤️ Jaj padol mi kameň zo srdca.....
@lareina Gratulujem a to si bola kedy dnes??Ja idem v piatok
Baby inak včera som bola u našich ked sme cela rodina grilovali mám dve sestri a švagrinu ta ešte nemá bábo a moja mama vraví že sa jej do rána snívalo o velikej rybe a hovorí že niektora z vás je alebo bude tehotná a my kukali na seba že ktorá??lebo nevedia o mne som sa nasmiala som zvedavá čo povie ked jej to oznámim.ona má vždy takéto sni a aj sa to splní, 🙂 🙂 🙂 🙂
@butterfly333 aj ja chcem dve sestry 🙂 mam dvoch bratov to musi byt take ine ked to spolu mozete dielat. 🙂 ja som dnes testovala nech mam istotu ze to silnie ze mam cas ist k lekarovi.este musim vymysliet ako vymenit gynekologa lebo moj je taky stary panko je sice velmi jemny a mily ale uz ma okolo 70 ky a ma taky pristup ze ked som sa ho spytala viac menej zo srandy ako sa robia dievcatka tak zacal ze co ja viem niekde som pocul ze zenska spermia je pomalsia a vytrvalejsia a muzska rychlejsia.aôlebo je to to opacne?no ani neviem.mam pocit ze to si veci ktore by mal akosi gynekolog vediet .CHCELA by som ho vymenit za lekarku v ramci GPN ruzinov oni su vedla seba ich ambulancie ale nechcem naozaj aby sa ho to dotklo tak idem vymysliet ze chcem aby ma ta doktorka odrodila a viem ze on uz nerodi tak mozno sa to podari bez toho aby som sa ho dotkla.dneska som synovi povedala aj ukazala na obrazku ze mam v brusku babatko no a on uplny krik ze nechce babatko. ☹ dufam ze ked sa to bude hybat a tatik bude hladkat ze sa prida aj on.
@lucka261177 ja mam 3 sestry 😂 a inak ja chodim do gpn 😉
@martinaj ku komu ?
@lucka261177 no som zo 4 surodencov je to super,no a čo sa týka toho gyn tak tak ako si písala mu to vysvetli že teda chceš aby ta aj odrodil a keže on už nerodí tak by bolo lepšie íst k inej.No moje deti to zatial nevedia teda nikto len mm.
@lucka261177 dr.Sebikovej, ale rodit tam nebudem, tie peniaze zato nedam 😊
@lucka261177 on to tehotenstvo casom prijme. Neboj 😉
@ritamama no bude musiet 😀
@martinaj ja si na to setrim uz niekolko mesiacov lebo moje zname maju strasne zazitky z nasich nemocnic a ja sama aj ked som rodila dobre a rychlo doktorka bola sa smene sama rodilo dalsich 6 zien nemala cas pockat kym mi zaberie dopichnuty epidural a sila ma bez nehoja som sa jej mykala a ona zakazdym zatiahla tak ze som sa hojila 7 mesiacov a prve tyzden plakala pri kazdom kroku kludme by som odrodila zase ale to sitie tak dovrzala lebo na mna nemala cas ze ja uz to naoazj nechcem zazit.dalsia vec je ze malinky bol priduseny tlacili mi na brucho bol taky strasne modry ze nikto neviem ci ta jeho diagnoza nieje aj kvoli porodu a apgar mu napisali 9/10 nerozumiem romu lebo vyzeral strasne ked mi ho podali kukala som ze jake cudo mi to podavaju 😀 je to naozaj velmi vela penazi odkladam si po stovke pomalinky uz par mesiacov budem rodit naposledy tak nech uz nikto nic nedovrza a nech nemam dalsi traumatizujuci zazitok.
@lucka261177 tiez som nemala lahke porody, prvy bol tragedia skoro.... tiez si setrim, ale nie tak vela a asi by mi to bolo luto

@lucka261177 pozriem 🙂 idem nato 😉