icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

butterfly333
5. jún 2016

@lucka261177 a čo to tak stojí a na čosi to vlastne odkladáš to je nejaká špecialna starostlivost??Jasom syna prve odrodila bez epiduralky len tak ale zašita som bola to ozaj bolelo,no mala sa narodila cisarskym čiže aj toto bude asi cisarskym,.

lucka261177
5. jún 2016

@butterfly333 ak si cisarskym tak je to viacmenej jedno ak nadabis na nejaku neprijemnu sestricku to sa da prezit ale ak ma zena rodit niekolko hodin na stidenych chodbach lebo vzdycharen je preplnena alebo nemocnioca nema ani poriadne kanyli to je fakt pruser.stoji to 1300 eur a je to sukromna porodnica v BA mne je tiez tych penazi luto ale nechcem sa nechat zmrzacit uplne aj tak mam dodnes problemy aj v intimnom zivote takze ja idem tam.koluju famy zo starych cias ze ked sa u KOCHA nieco stane prevazaju zenu okamzite prec.davno tomu tak nieje prevaza sa prec iba nedonosene dieta pretoze neonatologia je len jedna v BA cize aj keby zena bola v ruzinove aj tak ju prevezu na kramare lebo tam je neonatologia.snad som ti nepolietla ale princim je ten,v sukromnej nemocnici ta respektuju mozes si rodit ako chces v akej chces polohe nikto si nedovoli na teba zvysit hlas nedava sa klystir ale tabletka do ust na vyprazdenie staci si priniest zubnu kefku vsetko ostatne dostanes izby su ajk v hoteli jedlo 5 krat denne navstevy celodenne.

lareina
5. jún 2016

@butterfly333 ahoj, ďakujem hej dnes doobeda som bola ...

lareina
5. jún 2016

@ritamama ďakujem krásne 🙂 držím prsty

martinaj
autor
6. jún 2016

Ahojte 😊 tak ja som dnes bola u gyndosky, dnes 5tt+2, gestacny vak tam kde ma byt, babatko zatial vidiet nebolo. Vraj je to v poriadku, aj ked ja som sa zlakla 😔. Zobrali mi krv, mam prist 15.6. A to uz bude vidno .... vraj v mojom stadiu tehu niekomu vidno babatko, niekomu iba vak a niekomu nic. Tak verim, ze je vsetko oki a o 10 dni uvidim krasne bijuce 💓 nasej bublinky 😍

lareina
6. jún 2016

@martinaj blbá otázka, ale čo je to gestačný vak? Inak ja som podľa menštruácie uz nikde 7-8 týždni, a včera ked malé merala tak najprv povedala 4-5 tt a potom 5-6 tt.

martinaj
autor
6. jún 2016

@lareina ta cierna machula v ktorej je babatko. A kolko meralo tvoje?

luciadobrov
6. jún 2016

@martinaj ahoj, no super 😉 a s tym vackom sa neboj mne vzdy bolo vidiet len ten a potom uz aj srdiecko. Preto ja chcem ist az 6+0 lebo sa nechcem stresovat dalsie dni do kontroly, dufam,ze tam uz bude vidiet aj babo 😉 ja idem14. a podarilo sa mi aj objednat, ale az na pol jednu 😠

martinaj
autor
6. jún 2016

@luciadobrov dufam, ze to tak aj bude ze uvidim 💓 nasej bublinky

martinaj
autor
6. jún 2016

Uplnu depku mam 😢😢😢

ritamama
6. jún 2016

@martinaj prosim Ta,hlavne sa ukludni. Ked budes nervozna, to nic nevyriesi. Prave z takehoto dovodu nepojdem k lekarovi skor, ako v 8tt. Ked ma byt vsetko ok, tak aj bude a ked nie, tak to uz v 8tt lekar vidi. Nie je dobre pre fazulku, ze si v strese, tak skus mysliet pozitivne martinaj

martinaj
autor
6. jún 2016

@ritamama ja som musela ist koli liekom a krvi..... verim, ze je vsetko ok 😊

ritamama
6. jún 2016

@martinaj a musel urobit aj sono?nemohol si zobrat len krv a na zaklade vysledkov (vyska hcg) by urcil, ci predpisat lieky alebo nie? Bola by si teraz kludnejsia @martinaj

martinaj
autor
6. jún 2016

@ritamama kedže mam zasebou 2 MA tak ma kontrolujú. Ja som rada, ze mi spravili sono. Aspon vieme, ze ke tam kde ma.

kalianka
6. jún 2016

Aj ja som bola a len vak :(

ritamama
6. jún 2016

@martinaj tak potom nemaj depku 😎

lareina
6. jún 2016

@martinaj no tu v UK nerobia sono az do 12 týždňa, som rada, že mi vôbec urobili sono, sestra moc zhovorčivá nebola, vyzerala naštvaná, že som tam tak skoro, ale vravela, že 5-6 tyzden podľa veľkosti plodu.... Radšej som bola celý čas ticho....

martinaj
autor
6. jún 2016

@kalianka a kolky tt si?

kalianka
6. jún 2016

@martinaj posledna ms mu zacala 2.5.

martinaj
autor
6. jún 2016

@kalianka tak to mas v poho 😊 mne 30.4...... 😕

kalianka
6. jún 2016

@martinaj No kazdopadne, ja som vystresovana z toho RTG co som bola a aj tej lokalnej umrtvovacej injekcie ☹ Mam prist v piatok, ze ci aspon to ma progres, ze plodovy vak rastie. Aj tak mne to tiez pokazilo naladu ☹ a bojim sa.

eliska185
6. jún 2016

@lareina cauko, kde v uk si. My sme v peterborough 🙂

lucka261177
6. jún 2016

@kalianka Röntgenové žiarenie preniká tkanivami tela a má schopnosť modifikovať niektoré procesy v bunkách. Preto sa považuje za potenciálne škodlivé pre vývoj plodu a v tehotenstve sa vyšetrenia pomocou röntgenových lúčov neodporúčajú. No žiarenie, ktoré by bolo nebezpečné pre vývoj plodu, je veľmi vysoké a v súčasných prístrojoch sa nepoužíva. Štúdie sledujúce vplyv žiarenia u tehotných nepotvrdili škodlivosť bežných vyšetrení. Preto náhodné röntgenové vyšetrenie u ženy, ktorá nevie o svojom tehotenstve, nie je dôvodom na zvláštne opatrenia a vonkoncom nie je dôvodom na ukončenie gravidity.
toto som nahodne nasla na nete. 😉

martinaj
autor
6. jún 2016

@lucka261177 skus aj mna potesit 😀

lareina
6. jún 2016

@eliska185 faaakt? to ste kúsok 🙂 my bývame pri Hitchine

lucka261177
6. jún 2016

@martinaj ty si tazky oriesok 😀 uz som sa pokusala nefunguje to 😉 musis triska pracovat so svojou myslou ked ta napadaju skarede veci nesmies si hovorit alebo zakazovat sama sebe mat take myslienky to vtedy tak nefunguje musis tie skarede myslienky nahradit peknymi rovnakeho druhu cize ked ta napadne ze babatko nieje v poriadku hned sama sebe povedz ze je krasne zdrave je to pohlavie ktore si zelas bude mudre a sikovne atd.vizualizuj si tie pekne veci.ja som nesrandoivala ked som napsiala ze coho sa bojis to sa stane takze naozaj prestan mas trach strach je najhorsia emocia aka existuje ovlada cele telo celu mysel nici ta.

martinaj
autor
6. jún 2016

@lucka261177 ja viem, ze som 😔 ale snazim sa na sebe pracovat. Kedy ides k doktorovi ty?

lucka261177
6. jún 2016

@martinaj ja sa nikam nejako neponahlam mna zltkovy vak nezaujima 😀 😀 pojdem zrejme az o dva tyzdne nech uz su tam riadne nozky rucky srdiecko skor asi aj tak ani termin nedostanem ,a som sa zase nedovolala do GPN 😠 strasne ma vytacaju tym ze nikdy neberu telefon,ale 179 eiro si vezmu velmo rychlo za rok tehulky 😀

lareina
6. jún 2016

inak baby, može sono škodiť malému?

martinaj
autor
6. jún 2016

@lucka261177 a ku komu chces chodit?