icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

lucka261177
6. jún 2016

@martinaj ondackova taká mladučká doktorka ma ju moja kamoska je s ňou veľmi spokojná mala malú otočenú zadočkom a porodila ju normálne Aj ked za prítomnosti primára je taká novodobá otvorené všetkému.
@lareina v dnešnej dobe si tak kvalitne prístroje ze určite neškodia

lareina
6. jún 2016

@lucka261177 dakujem pekne

nera123
6. jún 2016

babulky, tak pridávam sa...dnešný test...včera som mala dostať, takže dve dni mešká 🙂

martinaj
autor
6. jún 2016

@nera123 vitaj v klube so stastnym koncom 😍

nera123
6. jún 2016

musím sa opraviť lebo mi to oči vykole...nie dve dni, ale dva, samozrejme 🙂 držme si palce

nera123
6. jún 2016

@martinaj veru,...22.6. idem prvýkrát k dokimu, tak som zvedavá..ty sa kedy chystáš?

martinaj
autor
6. jún 2016

@nera123 ja som bola dnes 5tt+2 a zatial bolo vidno len vak, tak idem 15.6. To budem 6tt+5 a to uz bude aj 💓

nera123
6. jún 2016

@martinaj tie týždne sa rátajú od prvého dňa poslednej menštruácie?...už si to nejako nepamätám...🙂 tak ja som asi len v 4...

martinaj
autor
6. jún 2016

@nera123 ano, daj si na nete vypocet terminu porodu a vyhodi ti to 😉

nera123
6. jún 2016

@martinaj hej hej...akurát som si to dala...takže 4tt+2..🙂

nera123
6. jún 2016

@martinaj držím palce teda, keď pôjdeš na ten 2. utz. 🙂 ja sa tiež už neviem dočkať... dobrú kočky 🙂

lareina
6. jún 2016

@nera123 blahoželám a vitaj 🙂

luciadobrov
7. jún 2016

Dobre ranko dievca 😊. Dnes tyzden meskania a o tyzden k dr. Yz sa neviem dockat ☺

martinaj
autor
7. jún 2016

@luciadobrov super 😊 ani mi nevrav, uz len 8 dni a uvidim nasu krasnu bublinku 💓

luciadobrov
7. jún 2016

@martinaj ze je ten cas nekonecny 😉

lareina
7. jún 2016

baby ja Vás otravujem so strašnými hlúposťami...ale keď vy my vždy tak dobre poradíte 😀 😀 😀

vo štvrtok letíme na SR, veľká rodinná oslava od piatka až do nedele...ja budem cca 6-7 tt. a najradšej by som to ešte nikomu nevravela, ale mamke svojej musím a tete chcem tiež (moja druhá mama), ale manželovej mame to hovoriť nechcem, lebo ona je taká teta z malej dedinky a furt rozpráva všetkým osobné veci úplne všetkých ludí čo pozná, a to ja nechcem, nie som na to zvyknutá a vadí mi to, mangel s tým súhlasí...myslíte, že je to odo mňa veľmi pokrytecké? Teraz Babo raď 😀 😀 😲

ritamama
7. jún 2016

@lareina nie je to pokrytecke 😎 . Ked s tym manzel suhlasi, tak asi velmi dobre pozna svoju maminu, ze este v ten den by o tom vedela cela dedina 😀 . Neries to, nemaj vycitky, povies jej, ked pride cas. Viac by som bola zvedava, ako zahras "pitie" alkoholu 😀 . My sme boli na oslave min.tyzden a bola som dohodnuta s manzelom, ze ked mi naliali (poobede rum, vecer uz vino 😀 )tak som isla nenapadne za manzelom a on mi to vzdy vypil 😎 a pritom on pil pivo, tak si viete predstavit, aky bol v noci vesely, ked prisiel za mnou a dcerkou na izbu spat 😀 .

lareina
7. jún 2016

@ritamama vidíš to je super nápad! 🙂 no ja som myslela ze poviem ze beriem nejake atb

butterfly333
7. jún 2016

@nera123 super gratulujeeeem 😉 😉 😉

jlp
7. jún 2016

Ahojte ja mam tento mesiac cyklus riadne rozhodeny. Zvycajne je 30 dnovy. Dnes som 35dc, ale ovulku som mala az na 29dc, takze s testovanim este pockam. Snad sa k vam pridam.

martinaj
autor
7. jún 2016

Jaj baby moje 😊 dnes som bola na samozbere jahod, nahovorila som kamosku nech mi pomoze a nazbierali sme 10kil a ja herecka uz som to aj spracovala, robila som dzem a sirup a peciem bublaninu 😄 utahana som jak kon....
A este som nasla toto, takze je to jasneeeee 😍💓

butterfly333
7. jún 2016

@martinaj ty si blázon ja som prišla utahaná z prace aj to tam len sedím a čítam driemem strašne sa mi chce doobeda spat.

martinaj
autor
7. jún 2016

@butterfly333 aj mne sa chce cely den, ale nemohla som premeskat prilezitost 😂

lucka261177
7. jún 2016

@martinaj my sme boli v nedelu tiez su uz spracovane ale len v mrazaku a v kolaci 😀 moja kamoska mi dala nedavno recept na kolac ktory mi strasne chuti tak sa s vami o neho podelim http://www.kolacebezprace.sk/moje-kolaciky/okru... skusila som ho aj s certvym ovocim aj s mrazenym je naozaj uzasny aj s ajhodami napriklad. 🙂 ja som baby vobec neni ani unavena ani nic ja uz zacinam mat z toho nervy 😀 uz aj tie prsia ma len tak trolinku bolia dufam ze teda aj ked bez priznakov vsetko je ok lebo tato moznost ma ani vo sne nenapadla ze mi nic nebude 😀

lucka261177
7. jún 2016

baby je ti niektora ktora si velmi velmi praje urcite pohlavie?

lareina
7. jún 2016

@martinaj teda ty si šikovná...ja ešte zaspávam v práci.... už len pol hodku... 😀

luciadobrov
7. jún 2016

Babeny ja som uz asi styri dni ako,,nafetovana,, ( s prepacenim) chodim ako matoha, dnes mi dvakrat vykypeli zemiaky- no proste des 😒 uplne som k.o. stale by som spala a vy tu pisete co vsetko postihate a ja ledva vladzem rano z postele. Poradte co na tehu unavu a Lucka pohlavie? Jasne ze by manzel chcel chlapceka, kedze mame doma dve bosorky a toto je nasa posledna sanca, ale vies ako to je 50:50 💝

martinaj
autor
7. jún 2016

@luciadobrov aj ja som ako matoha ale musela som.... 😎

luciadobrov
7. jún 2016

@martinaj to chapem ,,musela,, aj ja ,,musim,, ale ked mne sa tak NECHCE 😉 ja by som len spala a spala 😉 ale kedze vies co je to mat uz doma dve deti tak urcite vies ze to nejde

martinaj
autor
7. jún 2016

@luciadobrov presne nejde to 😂 ja sa neviem donutit upratat dom 😩 cele zle