icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

lucka261177
7. jún 2016

@luciadobrov a vies presne kedy kolkeho si mala ovulku kedy ste spravili male?ja si velmi prajem dievcatko pretoze autizmus sa 3 krat castejsie prejavuje u chlapcov tak som pouzila vsetky bosoracke metody 😀 😀 ono musi zapasovat viac faktorov .samozrejme ze na to kopec ludi neveri ja som tiez neni presvedcena ale za pokus ovplyvnit to nic nedam tak som skusila.moj znamy astrolog tvrdi ze kazdy den je mesiac v urcitom znameni a to znamenie je bud dievcenske alebo chlapcenske a ze mesiac ovplyvni co zena pocne resp.kktora spermia vyhra suboj 😀 ked sa tak nad tym zamyslim ked moze mesiac ovplyvnit more (priliv a odliv) preco by nemohol aj spermiu 🙂 Jonas ma v podstate svoju teoriu postavenu na rovnakom principe aj ked on radi zenam, mat styk v case v akej faze bol mesiac v case ich narodenia.ale tiez berie do uvahy toto striedanie pohlavie sa strieda cca kazdy dva az dva a pol dna.cize ak vies ze si ovulovala presne v urcity datum teoreticky ak sa v ten den alebo nasledujuci spojilo vajicko so spermiou da sa zistit v akom pohlavi mesiac bol.ja som to tak robila dva mesiace snazili sme sa len v dievcatkovych dnoch.nieje to jedniduche ani stopercentne pretoze zena moze mat sex tri dni pred oviulaciou ovulacia trva 24 hodin a nikdy nevieme kedy sa to spoji cize preto je aj jonas len 80% uspesny.mozno su to vsetko bludy ale mne sa chce verit ze cakam dievcatko.nic na svete som si tak nezelala mam doma autika ktory neprejavuje moc emocie muz je tiez taky chladnejsi typ ja taaaak potrebujem taku milunku bambulku na laskanie sa 🙂 ja ked sa to nepodari pojdem snad do domova a adoptujem si prve dievca ktore mi daju 😀 😀 😀 😀
pre tie pragmatickejsie osobky s nasej skupine odkaz-nie niesom uplne sisi 😀 😀 😀

luciadobrov
7. jún 2016

@lucka261177 o tom čo si písala som aj ja teda čo to počítala a aj manžel, a tiež som čítala aj o výmene krvy a podľa toho mi to zase vychádza len na dievča a mám strach, že teda manželovi sa sen nesplní 🙂 nieže by to mne teda vadilo, ale je mi ho už aj trošku ľúto... ja už po tomto bábu asi pôjdem na sterilizáciu, takže preto je to naša posledná šanca ... viem kedy som mala ovulku - aj podľa toho sme sa riadili, myslím to že chlapčenské sú rýchlejšie ale citlivejšie a dievčenské sú odolnejšie a dlhšie vydržia ale aj tak je to jeden veľký otáznik, lebo pozi ovu test som mala 18. mája a sexík sme mali 17. a až 20., takže je to veľmi otázne keďže sa čudujem, že som vôbec otehotnele 😉 bude prekvapko. A ešte mám jednu otázku chceš si dať aj zistiť pohlavie hneď ako to pôjde? lebo ja som si objednala test na určenie pohlavia, pri druhej dcére mi vyšiel, chcem ho vyskúšať okolo 11-12 týždňa 😉

lucka261177
7. jún 2016

@luciadobrov to s tymi pomalymi a rychlimi spermiami som vzdala lebo mam znamu co to skusala a napriek snazeniu sa 6 dni pred ovulkou ma chlapca to co som pisala je o inom 🙂 ja mam 38 rokov vyjde mi urcite vysoke percento na downov syndrom kvoli veku to tak pocitacovo je nastavene cize pojdem na prenatalne geneticke testy v 12 Tyzdni a tam povedia aj pohlavie.a preco sa cudujes ze si otehotnela ved spermie vedia zit v zene tri dni uplne bezne a cakat na ovulaciu cize toho 17 oni vycestovali a cakali na vajicko.v extremnom priprade sa dokazalo ze aj 7 dni vydrzali v tele zeny.pozrela som ako to vychadza ak si pocala resp ak sa to spojilo 18 19 tak je to dievca ak sa to spojilo 20 ho je to chlaoec.ale beriem to z rezervou tam sa to posuva tak ze do obeda je trebars dievca a vecer uz je chlapec takze moze to byt aj tak ze aj 19 vecer uz bol chlapec ak si mala testik pozitivny 18 tak ovulka prichadza hned alebo do 24-48 hodin cize podla mna sanca je tam velka 😉 😉

butterfly333
7. jún 2016

@lucka261177 moja a kde sa robia tie testy len v blave?Ja budem mat za mesiac 37r 😕

luciadobrov
7. jún 2016

@lucka261177 no povedzme si narovinu už len teda vedieť kedy sa spojili 😉 no ono to bude buď dievča alebo chlapec ale s našim šťastím to bude zase dievča 😉 a prečo sa čudujem, lebo tento mesiac som s tým ozaj nerátala, že by to vyšlo 🙂 bodaj by si mala pravdu s tou šancou Aspoň jedno pozitívum tých testov, nie? budeš vedieť asi prvá, čo bude mať 🙂

lucka261177
7. jún 2016

@butterfly333 tak to naozaj netusim kde sa robia ci len v BA este som potom nejako blizsie nepatrala lebo moja nemocnica ich robi.ale stoja 350 eur ja to idem podstupit hlavne kvoli synovi.vsetko nemozno tym vylucit autizmus to tiez neukazuje ale aspon ostatne veci a hlavne toho downa.
@luciadobrov ja sio myslim ze sa spojili az okolo toho 20 teho a bude to chlapciatko 😉 nech je ten manzel uz spokojny.

lucka261177
7. jún 2016

@butterfly333 http://prenatalnecentrum.sk/?menu=odborne&menu2... ked kliknes na kontakt tam je pisane aj kde sa to robi

5ka_es
7. jún 2016

@butterfly333 roboa sa v ba ale ked tam napises tak oni ti poslu "paksamenty" na odobratie vzorky, ktoru im posles ... Teda ja nemam zatial deticky ale toto som niekde citala tu na konovi...

andrejta
7. jún 2016

@butterfly333 daj si do vyhladavaca trisomy test

svetielko1989
7. jún 2016

Ahojte kocky, aj ja sa pridavam k Vasej skupine, pozitivne domace tehotenske testy a testy z krvi u lekara. V pondelo ma byt vidiet vacok ☺. Je tu niekto, kto je tiez v tomto stadiu? 😇

lucka261177
7. jún 2016

@svetielko1989 vitaj zatial si najčerstvejšia ale v podstate všetky sme plus mínus tyzden včera pribudla jedna nová maminka 😉

svetielko1989
7. jún 2016

@lucka261177 dakujeeem, tesim sa, ze budem moct s Vami tieto krasne chvile zdielat ☺

lucka261177
7. jún 2016

@svetielko1989 krasna prezyvka 🙂 resp.nick

lucka261177
7. jún 2016

tak kocky termin zajednany lekar vymeneny ale termin az na 24.6 budem zacinat 9 tyzden sa este nacakam a natrpnem ci je vsetko na spravnom mieste.bohvie ci to vydrzim. 🙂

luciadobrov
7. jún 2016

@lucka261177 tak to by som ja nevydržala, ja idem presne o týždeň, a to mám tiež čo robiť aby som tam nenacupitala ešte tento týždeň 😉

martinaj
autor
7. jún 2016

@svetielko1989 a ktory tt si? Vitaj u nas 😊

vtacatko2
7. jún 2016

Ahojte baby, pridávam sa 🙂 som po ET a uz lekár videl malú machulku a v piatok idem na kontrolu kde už chce kontrolovať srdiečko , som najšťastnejšia na svete

lucka261177
7. jún 2016

@luciadobrov no lenze ja nemam na vyber proste ta doktorka nema cas skor k nej sa tak vela caka.ale premyslam ze tam pojdem mozno si sadnut ako akutna vtedy by ma mala vziat ale nebude mat zase moju kartu kedze idem k nej prvy krat.no nieco vyhutam.

lucka261177
7. jún 2016

@vtacatko2 juuj to su ake pozitivne nicky slniecko a vtacatko 🙂 🙂 vitaj

luciadobrov
7. jún 2016

@lucka261177 vyhutaj vyhutaj 😉🌹🚼

svetielko1989
8. jún 2016

@martinaj dakujem za privitanie ☺. Ktory tyzden to je mi doki povie zrejme v pondelok, len sme spolu volali o vysledkoch a tyzden nepovedal. Som zvedava aj ja ☺.

svetielko1989
8. jún 2016

@vtacatko2 gratulujeeeem 👏👏👏💖💖💖

nikamo17
8. jún 2016

Zdravim žienky chcela by som sa pridať do tejto skupiny,zdielat S vami pocity tehu...toto je moje tretie tehotenstvo;) neplánované🙂..
No chcem sa spýtať či je normálna best vaječníkov ....pravdu povediac nepamätám si to pri tých dvoch🙂 k lekarke idem o týždeň tak sa neviem dočkať dúfam že je všetko ok ....a ak sa smiem spýtať bral alebo berie tu niekto AD? Dakujem a prajem pekný den

vtacatko2
8. jún 2016

@nikamo17 asi myslis bolesť vaječníkov však, ja mám silné bolesti,cakam na piatok čo mi lekár povie lebo niekedy to boli silno ako na menzes, ale minule keď som sa ho na pytala povedal že sa to môže vyskytnúť ale nemal by to byť problem

nikamo17
8. jún 2016

Tak to potom patrí k tomu🙂 áno myslela som bolesť... preklep🙂 a náhodou S hnačkami v tehu nemáte skúsenosti ? Nieje úplne vodnáta....tak neviem ...či aj to je normálne ....hlavné nech máme zdravé bábätká

ritamama
8. jún 2016

Dievcata. Ja vobec nemam chut do jedla. Uz som aj schudla, co je u mna mensi zazrak, lebo mam znizenu funkciu stitnej zlazy a schudnut I len pol kila je pre mna velka vyzva. Moc ma to netesi, ale vazne ked si pomyslim na cokolvek, na nic nemam chut. Nevracala som, ani ma nenapina. Mate nieco podobne? S dcerkou som nic take nemala....

lucka261177
8. jún 2016

@ritamama asi je naozaj kazde tehu uplne ine ja som roky mala strach byt tehu a nic mi nieje som myslela ze to je snad nemozne v prvom som mala to co ty jedla som 7 mesiacov mandarinky nic ine mi nechutilo potom mi zistili tehu cukrovku a ked uz som ako tak mala na nieco chut supli mi dietu jak svet to nemozes pomaly nic jest a ja som im na to hodila bobek a maly mal skoro 4 kila kvoli tomu 😀 😀 😀 lekarka sa divila kde som ho tam mala stlaceneho lebo som bola drobna.ja ani len pichanie v podbrsku necitim ked mam cyklus bezny citim kazde pichnutie ovulku citim vsetko viem co sa deje a teraz nic az mam strach ze ci to je normalne.

ritamama
8. jún 2016

@lucka261177 s malou mi nic nebolo a vela som jedla od zaciatku. Vysledok bol 25kg hore a babatko s vahou 4,15kg a 52cm 😀

nikamo17
8. jún 2016

A môžu byť na začiatku hnačku od pondelka hnackujem tak 3 krát za deň .....krce nemám,teplotu tiež nie beriem zib.uhlie .... mozem ak smectu?