icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

lucka261177
8. jún 2016

@nikamo17 pokial viem za hnacku ako taku sa povazuje vyprazdnovanie viac ako 3 krat za den.mozno sa telo cisti od skodlivin aby bolo babatko v lepsom prostredi ja sa napriklad takto cistim pred kazdym menzesom akoby sa to telo celkom ocistovalo ak sa citis dobre len doplnaj tekutiny aby si nebola dehydrovana ak to bude trvat dlhsie tak k lekarovi

origalaxis
8. jún 2016

Ahojte 🙂 pridavam sa k vam, lebo mi tiez vysiel pozitivny test. Termin podla kalkulacky na nete mam 6.2., ale podla mna to bude mozno aj januar. Zatial tu na konovi o mne takmer nikto nevie, preto mam trochu problem prispievat, nech si to nahodou nevsimnu. Chcem to tajit do kontroly u lekara 27.6. A ak bude vsetko v poriadku, pojdem s pravdou von 🙂 citam vas poctivo.
Byvam v Zalesi pri Ba, som na Md s dcerkou Saskou, ma teraz 17 mesiacov, je to krasne dobre dievcatko. Trochu sa bojim tehotenstva, lebo v minulom som mala preeklampsiu od 30 tt, mesiac som si odlezala v nemocke, nakoniec vsetko dobre dopadlo, Saska sa narodila sekciou zdrava v 38 tt, len bola mensia ale rychlo to dobehla. No a ona sa niekedy moze zopakovat a niekedy to vie skoncit aj zle, tak sa bojim, ale verim ze to aj tak bude ok. Neviem ci je tu niekto co ma podobnu skusenost.
No a druhe babo je planovane, pohlavie asi zatial neriesim, muz chce chlapca ale je v pohode aj s dievcatkom. Ja zase ked vidim aka je moja dcerka dobrucka tak mi druhe dievca vobec vadit nebude 🙂 hlavne chcem nech si rozumeju, saska je hrozne spolocenska a ma rada deticky tak aj kvoli nej sme zarobili na dalsie babo 🙂 a duuufam ze budem mat tehu okej a dame prirodzeny porod. Uvidime 🙂
Inak nejake priznaky velmi nemam. Akozeeee som nenazrana a ple to ja bezne 🙂 a hlavne unavenaaaa 🙂 spavam s dcerou cez obed a vecer skoro odpadavam do postele 🙂 zle mi nebyva ani nic ine. Mala bolest podbruska ale to je bezne. Dufam ze to takto zostane.
Viac budem prispievat neskor, ked bude verejne ze som tehotna, len aby ste o mne vedeli 🙂 drzim palce kazdej buducej maminke 😵

ritamama
8. jún 2016

@origalaxis vitaj a gratulujem 😀

martinaj
autor
8. jún 2016

@origalaxis ahoj 😊

martinaj
autor
8. jún 2016

Baby aj vy to tak mate? Rano vstanem a musim sa najest, inak by mi bolo zle, cele doobedie asi do 14tej sa citim fit, absolutne necitim tehu a potom sa mi chce spat a navecer ma bolia prsia strasne na dotyk a trochu podbrusko. Ale doobedie som uplne fit 😀

luciadobrov
8. jún 2016

Ahoj mata, aj u mna je to podobne, ked sa nenajem je mi strasne zle ale fungujem a po obede okoli 4-5 som k.o. to prejde 😉 dnes som si prvy krat nerobila tehu test(viem som svihnuta) tak som dost nervozna, ze ci nahodou ciarocka nezmyzla,ale kozy ma tak strasne bolia,ze urcite nie 😉

svetielko1989
8. jún 2016

@martinaj ahoj mati, ja som skor doobeda ako mechom udreta, prirovnala by som to k stavu pripitosti, ked idem z roboty okolo piatej modlim sa, aby som vobec dosla domov tak strasne ma moce zo strany na stranu s pocitmi na zamdletie ... prsia ma strasne bolia najma v noci, budim sa na to ... a boli ma podbrusko ako keby som mala dostat menzes a som z toho na nervy, lebo mam este aj bielociry vytok kvoli ktoremu beham stale na zachod, lebo mam pocit, ze som to dostala ... aj ostatne kocky to tak mate?

butterfly333
8. jún 2016

@martinaj tak ja rano nejem len slabulinku kavu si dám,a až v robote sa najem,ale mám točáky kým prídem do prace prsia ma nebolia ani podbruško ale to ma ani pred ms nikdy nebolelo.Ale v praci jak som tak neskutočne sa mi chce doobeda spat až mi je do plaču že nemožem.

butterfly333
8. jún 2016

@ritamama ani ja niesom nejak hladná tiež mi nič nieje nevraciam prsia nebolia ešte tak uvidím kedy to pride.

lareina
8. jún 2016

Ja by som stále niečo jedlaaaaa, a to sa bežne stravujem zdravo a sladkosti veľmi nemusím, teraz sa ich neviem dojest a vlastne by som jedla uuuplne všetko, z kanclu zdrhnem aj 3x do dňa po nejaké sladkosti... Úplne najhoršie je ked niekto je niečo voňavé vo vlaku, najradšej by som mu z toho aspoň odhryzla.... 😂😂😂🙈🙈🙈 pomoooc 😂🙈😜

lareina
8. jún 2016

@origalaxis Ajoooj vitaj 🙂

zaba9
9. jún 2016

@martinaj ahoj. Na zaciatku som citala ze mas Clexane. Ja som ho dostala vcera. Picha sa do brucha ako Fraxi?

kalianka
9. jún 2016

Baby ja vas uplne obdivujem,kolko prispievate. Ja nic nestiham 😀 Tolko roboty mame. Zajtra idem na kontrolu,uvidim ako sa to vyvija. Dnes ma začalo boliet hrdlo inak tehu priznaky podla mna nemam ziadne :-/

baby213
9. jún 2016

Ahojte buduce mamicky,pridavam sa k vam. Konecne som aj ja nasla vytuzene kolajnicky na testoch 🙂 Posleny menzes 9.5. Ale k dokymu sa chystam az za 2 tyzne.

svetielko1989
9. jún 2016

@baby213 vitaj, aj ja som mala poslednu menstruaciu 9.5. 😂

baby213
9. jún 2016

🙂 dufam ze bude setko v poriadku a stastlivo to vsetky dotiahneme do zdarneho konca!

baby213
9. jún 2016

@svetielko1989 jeeej to je sranda.Az mam zimomriavky.Ja tomu stale nemozem uverit.Uz si bola u doktora?

martinaj
autor
9. jún 2016

@baby213 vitaj 😊

baby213
9. jún 2016

@martinaj
@svetielko1989
Dakujem dievcence 🙂

svetielko1989
9. jún 2016

@baby213 ano bola som v pondelok, vysiel pozitivny test z krvi. Lekar ultrazvukom nic nenasiel. Mam ist znova v pondelok, mal by byt vidiet gestacny vacok uz ☺. Na stastie ciarka silnie, takze je tam spokojne. Myslim, ze je lepsie nechat babatko odpocivat a nevyrusovat ho a ist k dokimu az tak ako ty. Ja som mala menit pracu, tak som to potrebovala surne vediet. Ako sa citis? Mas aj nejake priznaky? ☺☺☺

baby213
9. jún 2016

@svetielko1989 ja som cele prve tehu bola na rizikovom,ze slabo uchytene bolo od zaciatku duphaston a aj kvoli tlaku.Ku koncu som mala 220/120aj som si svoje odlezala v nemocke.Nastastie mame zdraveho uz 5 rocneho mladenca.Teraz to iste,od januara uz dva krat biochem tehu a ma boli casto podbrusko hlavne poobede som uz k.o. musim sedet alebo najlepsie lezat a doslova ma stipe krcok maternice alebo co to je.netusim.Pocas dna mi je chvilkami dobre chvilkami na vracanie ale toto sa da ustat.Citam ze ty si zas doobeda k.o.No mne doky povedal ze skor nemam chodit ako dva tyzdne ked bude meskat.A aj si zmenila pracu?

TEHULKY uz aj mate niektora teho knizku?

martinaj
autor
9. jún 2016

@baby213 to asi nie 😊 ja dostanem podla mna az po 3 mesiacoch 😁

zaba9
9. jún 2016

Potichucku sa aj ja pridam 🙂

martinaj
autor
9. jún 2016

@zaba9 vitaj 😊

martinaj
autor
9. jún 2016

To je super ako sa rozrastame 😍💞

baby213
9. jún 2016

@butterfly333 ahoj,som strasne rada ze ta tu vidim.Sledovala som tvoje prispevky vo viacerych temach a prajem Ti to.A samozrejme som rada ze sme tu spolu 😊

martinaj
autor
9. jún 2016

Baby ja viem, ze je skoro 😁 ale uz mate nejake mena vo vybere? 😊

butterfly333
9. jún 2016

@baby213 ahoj moja dakujeeem

ritamama
9. jún 2016

@zaba9 vitaj a potichu gratulujem 😀

ritamama
9. jún 2016

@martinaj pri prvom manzel chcel Zoju a ja Ninu. Vyhrala som a mame doma Ninku, manzel vsak povedal(ked prvy krat drzal dcerku na ruke) ze ked druhe bude dievca, tak bude Zoja 😎 . Neviem, ci este po 8 rokoch si to pamata 😀 . Chlapcenske meno nemam.