Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
ja to nechapem kocky mne to nesilnie vobec. 😒
@lucka261177 daj foto a poloz ich pod sebou (aj co si mala vcera)
@martinaj pouzila som stranku: http://www.babyweb.sk/ lebo tu vies zadat aj dlzku cyklu a ja mam kratky, iba 25 dni, ovulaciu som mala 13.5 na 11ty den (posledna ms bola 3.5.2016) a takto vychadza na 4.2.2017:-)
@ritamama tak asi to malinko silnie. Kamoska ma naplasila ze ked mala take slabé čiarky ze sa babo zle uhniezdilo dokonca dva krát sa jej to stalo
@lucka261177 a kedy mas dostat MS?
sprav si test o par dni a ciarku bude zase lepsie vidiet, slaba je preto lebo si este kratko tehotna. Aspon ja som mala taku skúsenosť, že na začiatku tehu som si myslela že si tu druhú čiarku len namýšlam, ze tam nie je ale ked som si spravila asi o 5 dni neskor test tak uz bola krasne vidiet. Mimochodom TT ti neukáže či sa ti zle uhniezdilo bábo. Buď si tehotná alebo nie si. A na prvom UTZ ti doktor povie či ide o mimomaternicové tehotenstvo alebo nie.
@lucka261177 ja by som skusila este test ladymax z lekarne doktor max, tie fakt ukazuju najlepsie..😉
@lucka261177 vidiet ten rozdiel. Odporucam Ti urobit test o 2 dni (rovnakeho druhu) a uvidis, ze to bude silnejsie🙂 Mozno sa uhniezdilo babatko az na 10.den a HCG Ti rastie pomaly. Nemusi to byt taky pripad, ako mala Tvoja kamoska🙂 Drzim palce a ked sa chces ukludnit, odporucam zajtra NEROBIT test!
@martinaj no mne dnes 4 den meska.snazili sme sa 6 ho a 11 ho 😉
@0kristina0 no ja viem ze test neukaze ci sa uhniezdilo ale ona to pochopila tak ze sa neuhnizdilo dobre a nezacalo vyvyjat takze tehiú bola ale embriio sa po chvili vyplavilo akoby v MS ona je biologicka tak troska tomu rozumie 🙂 ale jasne ze budem testovat dalej 🙂
@ritamama tak neviem ci to vydrzim hehe nerobit test.
@lucka261177 uprimne, na 4den meskania je to velmi slabucke..... ale fakt skus o 2 dni
Baby ahojte,tak asi sak k vam pridam. Dve deticky uz mam a vcera, ani neviem, taky naval zravosti som dostala a rozmyslam, ze ved uz aj MS by mohla dojst, tak som skusila spravit test a su tam dve ciarky. Slabe, ale su. Panikarim ci to zvladnem 😀
@lucka261177 buď trpezlivá a daj na rady báb, počkaj pár dní, ak si tehotná, čiaročka určite zosilnie ak nie si, dostaví sa aj menštruácia.
@martinaj no to ja viem ze je to strasen slabubke ale co to ma znamenat?pretoze mne menzes nikdy nemeska snazit sme sa snazili ciarka tak ako taka je tak si nemozem mysliet ze tehotna niesom jedine ten pripad s tym zlym uhniezdenim 😒 ale su tu fora kde zeny mali biele testy po dvotyzdnovom meskani a maju doma deti tak som v klude vsetko bude a je ako ma byt 😉
@lucka261177 ano aj ja som mala tak prvu, ale zazila som aj zle uhniezdenie. Preto skus o par dni a bud budu silnejsie alebo pride MS. Ani gynekolog by ti teraz este nevedel povedat 😉 drzim palce
@martinaj a ako to prebiehalo to zle uhniezdenie?ako dlho ti meskalo?a ako to potom islo von ?beznou MS?
@lucka261177 asi tyzden, a testy aj silneli ale velmi slabucko a ano potom to prislo ako MS. Bola som na HCG a bolo len 10...
@lucka261177 aby som Ta trosku ukludnila a nahovorila, aby si zajtra netestovala, iba v nedelu, tu je priklad z internetu(verim, ze je to Tvoj!🙂):
Priklad: Embryo sa uhniezdilo až 10 dní po ovulácii a hCG hodnoty jej stúpajú pomaly. Dajme tomu, že až 5 dní po uhniezdení má okolo 25 IU/ml. Čiže aj ten najcitlivejší test môže zaznamenať tehotenstvo až na 36. deň. V tomto prípade je teda zbytočné testovať na 28. deň, lebo embryo ešte nie je uhniezdené, k tehotenstvu ešte nemusí dôjsť.
@ritamama dakujem si zlata 🙂 ja uz mam toho tolko nacitaneho ze ratam s kazdou moznostou 😉
@lucka261177 uz necitaj ani netestuj🙂. V nedelu cakam Tvoj test s //🙂
Baby ale ja sa citim aj tak ako na MS, aj tampon som si dala a je slabulinkoruzovy vytok. Tak neviem ☹
@martinaj Drzim palce, ja som si pichala clexane cele tehu,aj po porode, cca mesiac.
@petronelka77 dakujem, verim, ze vsetko dopadne super tentokrat 😊

@martinaj ja si planujem ist az niekedy v 7-8tt. Ked za vcasu dostanes lieky, vsetko dopadne dobre 😀