icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

nelka1703
27. máj 2016

@martinaj jeej pozeram ze si z Biskupic ako ja :D tak dufam ze nam to vyjde a pojdeme kocikovat :D

martinaj
autor
27. máj 2016

@nelka1703 jej super a kde tam byvas? 😊

martinaj
autor
27. máj 2016

Inak baby, mate dake priznaky? 😎

nelka1703
27. máj 2016

@martinaj Na Hornadskej a ty?

nelka1703
27. máj 2016

mna pobolieva v podbrusku uz 3ti den

lucka261177
27. máj 2016

@kalianka ja sa tiez citim jak na MS kazdy den viac krat som citala ze to moze byt znak uhniezdovania take jemne spinenie.este nezufaj 🙂
ja som z malinova do biskupic co by kamenom dohodil 🙂

kalianka
27. máj 2016

@lucka261177 zeby? No uvidíme.

nelka1703
27. máj 2016

@lucka261177 cez malinovo chodievame velakrat 🙂

martinaj
autor
27. máj 2016

@lucka261177
@nelka1703 no parada baby, ja som byvala na ipelskej, ale uz rok byvame pri tomasove 😊 do ba chodime kazdy den, deti tam chodia do skoly /skolky. To je super, ze ste tak blizko 😉

ritamama
27. máj 2016

@martinaj trosku ma bolia prsia a obcas (hlavne vecer) akoby mi "plaval" zaludok🙂. S dcerkou mi nebolo zle, vobec. Ani raz som negrcala, verim, ze tento trend pokracuje aj teraz🙂 😎

martinaj
autor
27. máj 2016

@ritamama mna tiez bolia prsia a podbrusko a zaudok ako na vode... ale nic extremne, tiez nevraciam 😊

lucka261177
27. máj 2016

no teda to je aka nahodicka 🙂 alebo zeby nie?podla mna nahody neexistuju 😀 vsetky takto blizko mne vcera moj syncek pohladkal brusko nikdy predtym to neurobil je to autista oni veci tak inak vnimaju tak mozno aj to bolo znamenie 🙂

martinaj
autor
27. máj 2016

Pocujte dievcata, nemate zmeny nalad? Ja by som miestami zastrelila mm 😁

kalianka
27. máj 2016

&baby ja som este v depke, teraz mi napadlo, ze som bola minuly tyzden na RTG zubov, ale vobec som netusila ze som tehotna, aj injekciu lokalnu mi dal doktor. Moze byt daky problem??? ☹ A este pred mesiacom vyse som bola na RTG s dcerou, teda, snimali ju ale drzala som ju za ruky.

martinaj
autor
27. máj 2016

@kalianka moze a nemusi, hlavne mysli pozitivne 😊 vsetko je tak ako ma byt 😉

zuzulaxx
27. máj 2016

@kalianka trošku sa pripletiem..neboj sa toho Rtg to sú malé dávky žiarenia ..horšie keby si práve ty mala Rtg dutiny brušnej

Inak zienky všetkým čo vám vyšli dve // úprimne gratulujem a prajem krásne a bezproblémové tehulkovanie 😍😍😍😍

martinaj
autor
27. máj 2016

@zuzulaxx dakujeeeeem 😍

kalianka
27. máj 2016

@zuzulaxx dakujem, som na nervy 😢

lucka261177
27. máj 2016

@martinaj ja mam take nervy uz dva tyzdne ze uplne pred zrutenim sa hrozne nalady 😒 s muzom uplne povadeni v kuse ☹ dokonca aj test komentoval ze ved tam nic nieje tak som taka rozhodena cela.
@kalianka injekcie su lokalne nejdu vraj do obehu povedal mi moj doktor a ked si bola na rtg tak to sa tam asi ani este neuhniezdovalo len to cestovalo do maternice.neboj hlavne v klude

zuzulaxx
27. máj 2016

@kalianka mysli pozitívne a bude dobre....ono raz gynekológ povedal ze ak by bol plod poškodený tak ho telo samo vypudi čo je "potrat" ale nemyslí na zle a negativne,veď keby si nemala byť tehu tak by k tomu predsa nedošlo,výhod to z hlavy proste 😉😊

gurags
27. máj 2016

Moj dnesny ranny, zeby som sa k vam pridala?

martinaj
autor
27. máj 2016

@gurags vitaj 😊 a krasne tehulkovanie. Kolkaty dpo si?

gurags
27. máj 2016

@martinaj nechcem to zakriknut, ale ak to bude pravda, tak prvy 🙂

gurags
27. máj 2016

@martinaj sorry som zle precitala, meska mi ms 1 den a ak dobre pocitam tak 15DPO

martinaj
autor
27. máj 2016

@gurags uz ti meskaju?

gurags
27. máj 2016

@martinaj ano 1 den

gurags
27. máj 2016

@martinaj dnes mam 29DC

martinaj
autor
27. máj 2016

@gurags mne to neskoro odoslalo 😂

kalianka
27. máj 2016

@lucka261177 no volala som aj so zubarom, ze by to nemalo uskodit, tak dufam... Cmuk baby, dakujem. Mam este jeden test, rano testnem, ci tmavne ciarka a ak nepride MS, tak idem v tyzdni k doktorovi. Sranda. Prvy syn bol na prvy sup, o druhe sme sa snazili rok a pol a cyklus som si uz poznala ako hodinky a toto tretie, ty kokso, s muzom som bola za posledny mesiac raz 😀

lucka261177
27. máj 2016

@kalianka no ak pojdes tak skoro k doktorovi je mozne ze nic este neuvidi ak tak z krvi zisti ja pojdem az ked bude srdiecko.my sme mali syna na prvy sup hned dlho sme si mysleli ze si na druhe netrufneme ale tak tuzba po dievcatku a hlavne zdravom dietatku zvitazila no a myslela som ze to bude na prvy sup ale bolo az na druhy a to mi kazdy vravel ze uz mam vela rokov a ze to sa len tak rychlo nepodari 😀 ale ja som verila ze podari 😀