icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

martinaj
autor
28. máj 2016

Ahojte 😊 no ako ste dnes natom?

gurags
28. máj 2016

@martinaj ahoj, mne meskaju 2dni a test inej znacky vyzera takto...neviem ci by to nemalo byt uz silnejsie. Ale asi je blbost porovnavat 2znacky testu

luciadobrov
28. máj 2016

Ahojte dievcata mozem sa k vam zatial len tak potichucky pridat? Asi budeme mat babo ☺. Mam dve krasne dcerky, ale vo februari som mala v 5 tt ma, tak teraz velmi dufam ze vsetko bude ok. Test som si robila rano bol slabucky a pre mna velky sok kedze sme sa tento mes ani moc nesnazili ☺ no a potom som si robila este jeden na obed a ten je uz trosku silnejsi ☺

gurags
28. máj 2016

@luciadobrov ahoj, potichu gratulujem. Prosim ta ako si si vypocitala v ktorom tyzdni si?

luciadobrov
28. máj 2016

@gurags ako to myslis? Myslis to co je tu pod textom napisane? Podla poslednej ms

gurags
28. máj 2016

@luciadobrov ano to pod textom, cize na tych kalkulacka na webe?

luciadobrov
28. máj 2016

@gurags no... Hore mas nadstavenie profilu a tam si das tehotenstvo a deti a das ze ano som tehotna a tam sa ta opyta na datum porodu a zadas a potom to automaticky hodi v ktorom si tyzdni a budes zaradena aj do blogu s terminom porodu februar. Dufam ze som to dobre napisala 😉

gurags
28. máj 2016

@luciadobrov dakujem, tak to mam

luciadobrov
28. máj 2016

@gurags parada 😉

lucka261177
29. máj 2016

Tak som testla dnes ráno a je to stale slabunke aj ked teda uz to je vidieť ja tomu vôbec nerozumiem uz ma aj prsia bolia je to možné ?5 den meškanie

lucka261177
29. máj 2016

Každá kamoska ma skúsenosť s takým slabým testom ale mna to aj tak znepokojuje . Uz mi je aj ráno trocha zle 😏veľmi by pomohlo keby sa našiel niekto kto mal po meškaní take slabé pásiky a ma doma bábätko 😉sem s príbehmi kocky

luciadobrov
29. máj 2016

@lucka261177 aj ja zacinam panikarit, tiez mam slabucku tu druhu a vo february som nemala uhniezdene- je este nadej?

gurags
29. máj 2016

@lucka261177 Lucka drzim palce, mne meskaju 3dni a tiez to nie su kolajnice, ale verim ze vsetko bude v poriadku.

lucka261177
29. máj 2016

No ja neviem naozaj je kopa príspevkov kde aj dva týždne po vynechaní mali úplne biele testy a boli tehu tak to ma drzí v klude ale červík pochybnosti tam je😀mne je uz aj tak blbo unavene ked je zle uhniezdenie vraj nieje čiarka vôbec tak neviem

sunnyhoney03
29. máj 2016

aj ja mam po 3 dnoch meskania MS slabulinku ciarku...pri prvej som mala v den kedy som mala dostat MS peknu ciarku a teraz horo tazko ju treba hladat...priznaky mam len minimalne pobolieva ma v podbrusku a to asi vsetko

lucka261177
29. máj 2016

@sunnyhoney03 daj foto 😉

sunnyhoney03
29. máj 2016

@lucka261177 ja som uz z toho nervozna som myslela ze uz bude nieco silnejsie

gurags
29. máj 2016

@sunnyhoney03 hoci to je rozmazane, ciarku vidiet. Nepouzila si teraz iny test?

luciadobrov
29. máj 2016

Ja som mala skoro tyz dve ciarocky a po tyz ako keby mi prisla ms preto som strasne nervozna

sunnyhoney03
29. máj 2016

@gurags dnes nie...len sa mi zda ze to skoro vobec nestupa...zacinam byt nervozna

gurags
29. máj 2016

@lucka261177 neboj, bude to v pohode. Ja som tiez uz vecerom unavena a narastli mi prsia, comu sa tesi moj muz 🙂 v pondelok budem volat lekarovi a objednam sa, necham to na neho, aby som neprisla ani skoro ani neskoro

zonjushe
29. máj 2016

@lucka261177 mne v prvom tehu ukazalo po 4 dnoch meskania, ale to bolo fakt takmer neviditelne,myslela som si, ze je to negat.ale nieco sa tam crtalo, spravila som o 3 dni a uz to bolo tam nepochybne 😊

gurags
29. máj 2016

@sunnyhoney03 chapem ta, aj ja vzdy netrpezlivo cakam co sa na teste objavi a ci to bude silnejsie...drzim ti prsty, aby to bolo ok

lucka261177
29. máj 2016

@luciadobrov no takémuto sa hovori ze biochemické tehotenstvo ze žena otehotnie Hcg sa ukazuje ale potom sa plod neuchyti akoby mal a žena dostane menzes je to dost časté ked žena netestuje veľa krát aj nezistí ze bola tehotná

luciadobrov
29. máj 2016

@lucka261177 ja viem, preto sa toho bojim aj teraz. Ked som zacala krvacat, utekala som za dr a na ult nic nebolo uz len vsetko na krcku, urobil mi kyre a po obede som isla domov. Ale ako sa hovori nadej zomiera posledna musim dufat.

lareina
29. máj 2016

Nuž baby, my s manželom sme vôbec neplánovali a ešte mam aj PCO a veď aj preto sme si nedávali pozor, ani neviem kedy mam ovuláciu, a vravím si skúsim test ked mi to uz pár dni mešká co mešká furt.
Je možné, že by všetky testy mohli ovplyvniť bylinky? Lebo ja som brala nejake na reguláciu cyklu a myslim majú prirodzene aj hormóny 🤔🤔🤔

14nunu10
29. máj 2016

@lareina to je tehu ako facka😃😊gratulujeeem

lucka261177
29. máj 2016

@lareina tak ty máš evidentne opačný problém ako my 😀vsetko pozitívne a stale si myslíš ze Niesi.my vsetko malo pozitívne a dúfame ze sme.
@luciadobrov neviem ci správne chápem to krvacas teraz alebo predtým ?
@luciadobrov

martinaj
autor
29. máj 2016

Babyyyy, dnes 16dpo a prvý den meškania a on silnie ❤️😍❤️

14nunu10
29. máj 2016

@martinaj jupiiiiiiiiii,je to tam 😍😍😍😍😍😍😍