Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
Inak baby, mate dake priznaky? 😎
mna pobolieva v podbrusku uz 3ti den
@kalianka ja sa tiez citim jak na MS kazdy den viac krat som citala ze to moze byt znak uhniezdovania take jemne spinenie.este nezufaj 🙂
ja som z malinova do biskupic co by kamenom dohodil 🙂
@lucka261177 zeby? No uvidíme.
@lucka261177 cez malinovo chodievame velakrat 🙂
@lucka261177
@nelka1703 no parada baby, ja som byvala na ipelskej, ale uz rok byvame pri tomasove 😊 do ba chodime kazdy den, deti tam chodia do skoly /skolky. To je super, ze ste tak blizko 😉
no teda to je aka nahodicka 🙂 alebo zeby nie?podla mna nahody neexistuju 😀 vsetky takto blizko mne vcera moj syncek pohladkal brusko nikdy predtym to neurobil je to autista oni veci tak inak vnimaju tak mozno aj to bolo znamenie 🙂
Pocujte dievcata, nemate zmeny nalad? Ja by som miestami zastrelila mm 😁
&baby ja som este v depke, teraz mi napadlo, ze som bola minuly tyzden na RTG zubov, ale vobec som netusila ze som tehotna, aj injekciu lokalnu mi dal doktor. Moze byt daky problem??? ☹ A este pred mesiacom vyse som bola na RTG s dcerou, teda, snimali ju ale drzala som ju za ruky.
@martinaj ja mam take nervy uz dva tyzdne ze uplne pred zrutenim sa hrozne nalady 😒 s muzom uplne povadeni v kuse ☹ dokonca aj test komentoval ze ved tam nic nieje tak som taka rozhodena cela.
@kalianka injekcie su lokalne nejdu vraj do obehu povedal mi moj doktor a ked si bola na rtg tak to sa tam asi ani este neuhniezdovalo len to cestovalo do maternice.neboj hlavne v klude
@lucka261177 no volala som aj so zubarom, ze by to nemalo uskodit, tak dufam... Cmuk baby, dakujem. Mam este jeden test, rano testnem, ci tmavne ciarka a ak nepride MS, tak idem v tyzdni k doktorovi. Sranda. Prvy syn bol na prvy sup, o druhe sme sa snazili rok a pol a cyklus som si uz poznala ako hodinky a toto tretie, ty kokso, s muzom som bola za posledny mesiac raz 😀
@kalianka no ak pojdes tak skoro k doktorovi je mozne ze nic este neuvidi ak tak z krvi zisti ja pojdem az ked bude srdiecko.my sme mali syna na prvy sup hned dlho sme si mysleli ze si na druhe netrufneme ale tak tuzba po dievcatku a hlavne zdravom dietatku zvitazila no a myslela som ze to bude na prvy sup ale bolo az na druhy a to mi kazdy vravel ze uz mam vela rokov a ze to sa len tak rychlo nepodari 😀 ale ja som verila ze podari 😀

@martinaj jeej pozeram ze si z Biskupic ako ja :D tak dufam ze nam to vyjde a pojdeme kocikovat :D