Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
Jaj baby dakujeeeeeeem, ja uz som sa tak bala 😍💞 uz som si to aj hodila do profilu 😄
@lucka261177 to som sa rozkrvacala vtedy tyz po meskani ms teraz nie, teraz mam ms dostat zajtra
@lucka261177 pri mojej dcere mi meskala MS skoro mesiac a prvy pozitivny test vysiel az v 8tt a to malo babo uz 2cm.... dovtedy asi 10testov negativnych a to som kupovala tie najdrahsie.... a je tu a zdrava a mrte inteligentna a sikovna 😊
@luciadobrov tak potom kľud vsetko bude ako ma ked test ukazuje čiarky je to tam a ked nieje bude o mesiac 😉ale budeme veriť ze uz sme tu nová banda rodiaca vo februári
@martinaj a to mi az teraz píšeš ?😆😆ze v 8 týždni 🙊
@sunnyhoney03 no vidím ale rozmazane to je co nieje dobre ked to je slabé ale ohraničené to je asi Ok ale este máš cas aby sa to tam objavilo☺️
@lucka261177 ani nevies ako si ma zohriala pri srdiecku 😉🌷 tak si teda drzme palceky a som zvedava zase na tie nase zajtrajsie testy ☺
@luciadobrov ja som v HR TEST uz sa mi nechce kupovať možno sa na to vyprdnem a testnem az ked sa vrátime domov. Som v strese aj tak lebo tu je škaredo maly je nešťastný všetci sklamaní no ale tak dalo sa to čakať kedze bolo stale zima aj u nas. Asi by som chcela veľa keby nám vyšlo počasie 6 rok po sebe
Babulky ja som si dnes nerobila test. Iba vcera a bol taky silny, ako predvcerom. Ale citim sa tak divne a MS nedosla.
@lucka261177 nestresuj sa slabou ciarkou. HCG co viem, stupa tak obden, a treba naozaj porovnavat testy jednej znacky. Co viem, velmi silno ukazuju ciarky DR max testy, alebo este pepino. Ostatne, aj ked na tychto testoch som mala silne ciary, mi ukazovali ciarky slabe, a to viem povedat, lebo o druhu dceru sme sa snazili rok a pol a ja som mala v testoch prehlad hodny gynekologa. A ked som konecne mala dve ciarky, testovala som niekolkokrat za den rozne znacky 😀 psyho, viem. A vy ste v HR? Kde? Uz na letnej dovolenke?
Ja si pojdem asi dnes kupit test, len, ci tmavne. Drzim vam palceky a peknu nedelu este.
@kalianka robila som pepino na poslednej foto je podľa mna to mam z vás najslabšie lebo mne uz 6 dni mešká a mam 26 dňový cyklus a áno uz letná dovolenka chodíme tak uz roky a vždy bolo krásne tak som sa tešila ze sa opalim no a leje tu cely den sme v ROVINJ
@lucka261177 no kupila som si dnes pepino a popravde, je o dost slabsia ciarka na nom, nez na DR max... tak neviem teraz, ci mne bledne abo čo, či to fakt ukazuje slabšie.
@gurags aj ja idem
baby ja radsej idem rovno ku gyn. pre svoju spokojnost :D a uvidime ci nieco uvidi na uzv 😉
Baby riadite sa tym co by tehule nemali jest a pit aj vratane bylinieka kavy? 😊
@martinaj ja by som bez kávy umrela 😆bylinky som nepila ani predtým nejem plesnivé syry typu encián ostatne áno lebo sa môžu snažím sa jest listovú zeleninu a orechy

@martinaj myslim ze sa mozes oficiálne tešiť to uz su parádne čiarky ☺️gratulujem a uz sa hod do kľudu nech fazuľka rastie ☺️