icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

lucka261177
29. máj 2016

@martinaj myslim ze sa mozes oficiálne tešiť to uz su parádne čiarky ☺️gratulujem a uz sa hod do kľudu nech fazuľka rastie ☺️

martinaj
autor
29. máj 2016

Jaj baby dakujeeeeeeem, ja uz som sa tak bala 😍💞 uz som si to aj hodila do profilu 😄

luciadobrov
29. máj 2016

@lucka261177 to som sa rozkrvacala vtedy tyz po meskani ms teraz nie, teraz mam ms dostat zajtra

martinaj
autor
29. máj 2016

@lucka261177 pri mojej dcere mi meskala MS skoro mesiac a prvy pozitivny test vysiel az v 8tt a to malo babo uz 2cm.... dovtedy asi 10testov negativnych a to som kupovala tie najdrahsie.... a je tu a zdrava a mrte inteligentna a sikovna 😊

14nunu10
29. máj 2016

@martinaj ach,ako krásne ti svietia tie tt v pase ..gratulka 😉😍

lucka261177
29. máj 2016

@luciadobrov tak potom kľud vsetko bude ako ma ked test ukazuje čiarky je to tam a ked nieje bude o mesiac 😉ale budeme veriť ze uz sme tu nová banda rodiaca vo februári

sunnyhoney03
29. máj 2016

Vidite tam nieco? Ci len mne sa zda

lucka261177
29. máj 2016

@martinaj a to mi az teraz píšeš ?😆😆ze v 8 týždni 🙊

lucka261177
29. máj 2016

@sunnyhoney03 no vidím ale rozmazane to je co nieje dobre ked to je slabé ale ohraničené to je asi Ok ale este máš cas aby sa to tam objavilo☺️

luciadobrov
29. máj 2016

@lucka261177 ani nevies ako si ma zohriala pri srdiecku 😉🌷 tak si teda drzme palceky a som zvedava zase na tie nase zajtrajsie testy ☺

lucka261177
29. máj 2016

@luciadobrov ja som v HR TEST uz sa mi nechce kupovať možno sa na to vyprdnem a testnem az ked sa vrátime domov. Som v strese aj tak lebo tu je škaredo maly je nešťastný všetci sklamaní no ale tak dalo sa to čakať kedze bolo stale zima aj u nas. Asi by som chcela veľa keby nám vyšlo počasie 6 rok po sebe

kalianka
29. máj 2016

Babulky ja som si dnes nerobila test. Iba vcera a bol taky silny, ako predvcerom. Ale citim sa tak divne a MS nedosla.
@lucka261177 nestresuj sa slabou ciarkou. HCG co viem, stupa tak obden, a treba naozaj porovnavat testy jednej znacky. Co viem, velmi silno ukazuju ciarky DR max testy, alebo este pepino. Ostatne, aj ked na tychto testoch som mala silne ciary, mi ukazovali ciarky slabe, a to viem povedat, lebo o druhu dceru sme sa snazili rok a pol a ja som mala v testoch prehlad hodny gynekologa. A ked som konecne mala dve ciarky, testovala som niekolkokrat za den rozne znacky 😀 psyho, viem. A vy ste v HR? Kde? Uz na letnej dovolenke?
Ja si pojdem asi dnes kupit test, len, ci tmavne. Drzim vam palceky a peknu nedelu este.

kalianka
29. máj 2016

@lareina nie, bylinky isto nie.

lucka261177
29. máj 2016

@kalianka robila som pepino na poslednej foto je podľa mna to mam z vás najslabšie lebo mne uz 6 dni mešká a mam 26 dňový cyklus a áno uz letná dovolenka chodíme tak uz roky a vždy bolo krásne tak som sa tešila ze sa opalim no a leje tu cely den sme v ROVINJ

ritamama
29. máj 2016

@martinaj gratulujem 😀

kalianka
29. máj 2016

@lucka261177 no kupila som si dnes pepino a popravde, je o dost slabsia ciarka na nom, nez na DR max... tak neviem teraz, ci mne bledne abo čo, či to fakt ukazuje slabšie.

lareina
29. máj 2016

@ritamama ďakujem pekne, len dúfam ze nie nejaký falošný poplach, lebo ja som sa veru vôbec nechcela stresovať, ale vzhľadom na nie ideálny zdravotný stav uz som bola vyrovnaná so všetkým.... Uvidíme veru...

martinaj
autor
30. máj 2016

@kalianka pepino ukazuje slabšie.... Hlavne netreba porovnávať dva druhy testov ci bledne.... Treba robit jeden druh a ladymax ukazuje najlepsie 😉

ritamama
30. máj 2016

28DC, meska ms 3.den 😎 😎 😎

gurags
30. máj 2016

@martinaj idem kupit lady max, lebo ciarka nesilnie

luciadobrov
30. máj 2016

@gurags aj ja idem

sunnyhoney03
30. máj 2016

baby ja radsej idem rovno ku gyn. pre svoju spokojnost :D a uvidime ci nieco uvidi na uzv 😉

ritamama
30. máj 2016

@gurags aj dr.max je fajn test, pekne silne ciarky som mala, pozri vyssie

martinaj
autor
30. máj 2016

@ritamama krasne 😍

martinaj
autor
30. máj 2016

Baby riadite sa tym co by tehule nemali jest a pit aj vratane bylinieka kavy? 😊

kalianka
30. máj 2016

Tak ja nemam take silne ako vy, ale spodny je zo stvrtka, potom sobota a najvrchnejsi je dnes.

martinaj
autor
30. máj 2016

@kalianka to nevadi, ale krasne silnie 😊😉

jennyfer12
30. máj 2016

Ahojte kocky. Par dni vas uz tisko "sledujem" a dnes sa k vam zrejme mozem pridat .... dnes vysiel prvy pozitivny test 3 dni pred ocakavanou mrchou ... inak vsetkym uz potvrdenym tehulkam gratulujem a tym ktore nedockavo trpnu nad dalsimi testikmi drzim palceky ...

lucka261177
30. máj 2016

@martinaj ja by som bez kávy umrela 😆bylinky som nepila ani predtým nejem plesnivé syry typu encián ostatne áno lebo sa môžu snažím sa jest listovú zeleninu a orechy

ritamama
30. máj 2016

@martinaj kavu pijem,ale slabu. Ked som bola tehotna s dcerkou, prestalo mi to chutit asi v 8tt. Bylinkove caje pijem, prave vcera som si prestudovala co mozem pit a co nie. Mam problem zo stitnou zlazou a na to pijem tie bylinkove caje.