Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
@sunnyhoney03 k tomu doktorovi si nešla ?ja uz netestujem nech nemám nervy aj tak to neovplyvnim
@lucka261177 isla ale mal dovolenku...pojdem zajtra
@sunnyhoney03 posli test. Ak mas obe, daj ich vedla seba. Rovnake druhy si robila?
Dnes som v dr max kupila testy, vyuzila som akciu kup 3 vyrobky dr max a zaplatis 2 🙂 Myslim, ze to bude veselo stačiť
@gurags ja som presne tak isto ako ty 😊🌻
@luciadobrov zajtra jeden urobim a dam foto
@luciadobrov gratulujem ☺
@ritamama dakujem ☺
@gurags no co kde je fotecka?
Baby aj vy máte zmeny nálad a stale placete? Ja mam dnes taku depku, bojim sa, ze sa zopakuje zase zly scenár..., aj ked citim, ze podla mna to vyjde teraz, strasne sa bojim.... Neviem ci by som to opat zvladla.... 😢
@luciadobrov tu je ale som sklamana, nemalo by to byt uz silnejsie?
@gurags nie je dokonala 💝 a kolko dpo si?
@gurags malo to byt takto. Nie nepochybuj, je dokonala 💝
@luciadobrov neviem presne ale meska mi 5dni
Kocky neblaznite kvoli slabým čiarkam myseľ je mocnejsia než si vieme predstaviť a pochybnosti ci strach z toho ze sa to nepodarí je negatívna energia treba veriť a tešiť sa všetky máte silne čiarky teste sa pozerajte kociky ☺️vyberajte mena hyckajte sa veď možno ste tehotné posledný raz. Ja mam pomaly fiktívnu tu čiarku 😊 a verím ze je vsetko ako ma byt a ked nieje nic s tým nenarobím takze úsmev na tvar ☺️☺️☺️krásny den maminky 😘
Presne tak. súhlasím s Luckou, nezúfajte nad čiarkami miminkám to nerobí dobre, zbytočný stres vám môže viac uškodiť. Buďte v kľude ;). Ja som zatiaľ testovala raz a ešte testnem koncom týždňa a uvidím.
@martinaj ja zatiaľ nemávam také výkyvy nálad ani plač, ale prsia ma miestami nenormálne bolia aj dosť ma bolí podbruško, tak dúfam, že to bude v poriadku.
@lucka261177 dakujem, mam slzy v ociach. Dufam ze to bude ok a budem mat krasne februarove babo 🙂
babeny práve som prišla od gyn, nebojte nebola som na poradňu ale chcela som sa objednať na 14. júna to by som mala byť v 6+0 - on ordinuje len dva krát do týž. a to jeden krát po obede (čo nemôžem) a samozrejme termín úplne plný, takže ráno 14. juna si pekne vstanem o 5 a od 6. budem šúchať nohami v čakárni 🙂 Vy sa kedy chystáte na potvrdenie?
dnes som bola u gyn a nic nevidel :( ukazovala som mu aj tehu test a vravel ze prilis slabe tak este zajtra idem na krv, ale nedaval nadej ze skor nebudem ako budem :( tak som strasne zvedava, MS este nedosla. jedine zeby som uhniezdenie mala neskor alebo ovu....
@sunnyhoney03 držím palčeky na zajtra, snáď sa z krvi potvrdí aj keď dnes nič nevidel...
@jennyfer12 dakujem. tak dufam ze ta krv vyjde pozitivne a ked ano tak hned musim brat lieky na podporu tehu kedze som uz mala 2 potraty a to som relativne mlada a hned take problemy 😒

baby, dnes som si robila este jeden test po 3 dnoch a nic :( snehovobiely....MS meska tyzden