Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
@gurags o 2-3 dni daj rovnaky test a uvidis☺. Alebo ked si tak nervozna, skoc k lekarovi na odber krvi. Osobne si myslim, ze priroda vzdy vie co a preco robi. Zaciatkom roka som musela ist na kyretaz v 11tt lebo babatku prestalo bit srdiecko. Urcite ze bolo chore a bolo to jedine riesenie. Ked je Tvoje babatko ok, je to jedno, aka silna je ciarka. Ked nahodou nie, priroda to zariadi. Nechcela som byt velmi kruta, je to len moj nazor. Pravda je,ze s nervozitou zena len zhorsuje vyvoj embria!
Baby kedy idete prvy krat na gyndu? A v korom tt budete vtedy? 😊 bere niektora z vas nejake lieky?
@martinaj aj ja pojdem k zenskej ked budem cca 9tt .
baby ako to vydržíte do 8 tt?...ja som na nervy... vôbec som to nečakala, a je to super pocit, ale bojím sa či je všetko ok 😒 😒 😒 😨
ja som teraz 4 - 5 tt myslím... ak som to dobre spočítala 😝
@martinaj ja som uz dnes zbehla a zajtra mam dojst na krv na hcg a ked bude pozitivna tak hned mi da dufaston kedze som uz mala problemy aj pred tym
@sunnyhoney03 na čo je duphaston?
@lareina na podporu a udrzanie tehotenstva alebo babatka...vacsinou sa dava tym co maju rizikove tehu alebo potratili
@sunnyhoney03 aj mne doporucila hematologicka ale gynekologicka povedala, ze zatial nie, kym nemam problem...
@martinaj mne dnes hned povedal dr ak bude pozitivna krv hned si mam prist po recept a na kontrolu potom za tyzden
@lucka261177 tesim sa s Tebou 😀 .
Kde ste všetky? Aj tie kocky co boli na prvých stranách ? Sa chcem s vami tešiť ☺️
@lucka261177 supeeeeeer 😊 inak vyzera ako ladymax 😂
@lucka261177 no parada 💝🌹🌻🌺
@lucka261177 a kolko ti meska? Lebo ja mam dnes 14dpo a take teda este nemam 😉ale silnie kazdym dnom aj ta moja tak sa tiez vytesujem 😊
@luciadobrov ja netuším kolko som DPO ale pozri kalendár ten posledný červený tyzden uz MS nebola nedá sa to nijako odznacit srdiečka su pokusy kvetinka podľa aplikácie kedy by mal byt plodný den ale ja som príznaky cítila vtedy ked sme skúsili cize 6 a 11 ho
@lucka261177 kvalitny test. Nie ako na SR 😲
@ritamama hahaha si ma pobavila 😂žeby to bolo kvalitou testu ? Som zvedavá kolko nas tu bude lebo my všetky sme tie úplne lastovičky ktoré budu rodiť úplne na začiatku este kopec žien ani nevie ze otehotnie a pridajú sa k nám 😊 ja mam z apríloviek 2008 doteraz dobrú kamarátku aj sa stretávame napriek tomu ze je z východu 😊
@lucka261177 ved intenzita ciarky zavisy od toho, kolko farieb do toho napustili. Som rada, ze si sa ukludnila, mozes si zacar uzivat dovolenku 😀 .
@lucka261177 ja mam tiez 8r.dieta, ako Ty, len marec 2008 😀
Ahojte, už nejaký čas tu čítam Vaše príspevky a rada by som sa k vám pridala. Ja som ale trochu iný prípad ako vy. Včera som bola na krv na Hcg, bola som 14 den po KET, cize 33 DC. Dnes som volala s Dr. a moja hodnota Hcg je 600. Vedeli by ste mi poradiť či to nie je málo? Moja Dr. bola taká neurčitá.

@sunnyhoney03 držím palce, aby bolo všetko ok, možno je ešte na ceste (to mi raz povedal dr. a z toho je teraz 8 ročná dcéra)