Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
@ritamama tak teraz som si nie istá ci srandujes alebo nie lebo intenzita. Čiarky znamená kolko Hcg máš v krvi nie? Ja som tri dni netestovala cize to stúplo no. Tak ty si si tiež dala takú dlhu pauzu medzi deťmi ?
@patricia00 no neviem co je skratka KET Ale podľa mna 600hcg je dost kedze testy su od 10
vravi sa do tretice vsetko dobre 🙂 nam sa podarilo najst // uz po tretom mesiaci, kde sa som bola presvedcena,ze to bude trvat dlllllho 🙂 znovu mozem prezit to najkrajsie co na svete existuje 🙂
@lucka261177 myslim to vazne. Ked je to kvalitny test, obsahuje viac farieb 😀 a ciarka moze byt intenzivnejsia.
@ritamama tak ale prečo by tu potom mamičky stresovali kvoli nízkemu Hcg ? Prečo by tej kocke sunny...... Povedal doktor ze je to slabé na tehotenstvo keby len stačil kvalitnejší test? To musi mat nejakú relevantnosť predsa . Nehádam sa len logicky uvažujem 😉
@lucka261177 no jasne, ze HCG musi stupat, ale kvalitnejsi test ukaze silnejsiu ciarku, ako menej kvalitny. Na 2 veci by si mala Ty kvalitny test, keby si nebola tehotna 😀 😀 😀 . Vtedy by neukazoval NIC!
@patricia00 na 8.strane najdes tabulku. Tvoj HCG je podla mna v pohode.
@lucka261177 jednoznacne stupajuce hcg znamena silnejsiu ciarku 😉 a tesim sa s tebou 😉
@eliska185 a @patricia00 blahozelam vam
@sunnyhoney03 ked budes vediet vysledky napis. Myslela som dnes na teba ...
@jennyfer12 gratulujem 😎 !
@jennyfer12 gratulujem 😊
tak baby ja sa lucim s vami. test negativny. asi meskajuca MS bude z inych pricin :/ drzte sa
@sunnyhoney03 možno nas este dobehnes hlavne hore hlavu nezúfaj asi este nieje dušička pripravená 😉
@lucka261177 ani minuly mesiac nevyslo ani teraz tak snad na buduci mesiac nam to vyjde...ak mrcha nedojde musim ist na vyvolavacku dufam ze pride aj bez nej 😀
Baby tehu priznaky mate? Ja mam a teda poriadne- neskutocne ma bolievaju didi, mam ich uz o cislo vacsie a vcera a dnes mi je teda uz zle. Dufam ze to nebude ako pri mladsej dcere, pri ktorej som grcala do piateho mesiaca 😳
@luciadobrov mna bolia prsia ale vacsinou od poobedia a cez noc a rano sa to da. Vadia mi vone ale vracat nevraciam. A navecer mavam take tahanie sem tam v podbrusku. A som precitlivela.....
Baby mam otazku. Ako ste teraz na tom so sexom?😅
@martinaj no u nás je to na bode mrazu, keďže sa strašne bojím, kým to nebude potvrdené od dr. tak asi nič a u Vás?
@luciadobrov asi tak isto az na vcera, uz sme to nejak nevydrzali, snad je vsetko ok.... pri prvych detoch bolo vsetko oki, tak snad je aj teraz 😊
@martinaj kedy pôjdeš gyn?
@luciadobrov v ponddlok idem, uz sa neviem dockat 😊 a ty?
@sunnyhoney03 nateraz mi je to luto,ale tak založíš novu temu "termín v marci 2017" 😲 😲 😲 kde sa hadam už konečne pridam 🙄
@14nunu10 tak snad hej🙂 len este musim pockat na mrchu :D
@sunnyhoney03 aj ja čakám okolo 7-8 meho ... 😎 a možno sa ti to este na dobre obrati.. 🙂
@14nunu10 asi nie krv bola negativna takze len cakat na mrchu 🙂
@sunnyhoney03 a kedy by ti mala ta potvora dôjst?
@martinaj super, aj ja by som išla aj hneď, no ja by som chcela ísť až 14. ale aj to sa mi zdá skoro, budem 6+0 tak dúfam, že už bude niečo vidieť
@14nunu10 uz minuly tyzden v stredu-stvrtok 🙂

Paci sa tabulka