icon

Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

luciadobrov
31. máj 2016

@sunnyhoney03 držím palce, aby bolo všetko ok, možno je ešte na ceste (to mi raz povedal dr. a z toho je teraz 8 ročná dcéra)

ritamama
31. máj 2016

@gurags o 2-3 dni daj rovnaky test a uvidis☺. Alebo ked si tak nervozna, skoc k lekarovi na odber krvi. Osobne si myslim, ze priroda vzdy vie co a preco robi. Zaciatkom roka som musela ist na kyretaz v 11tt lebo babatku prestalo bit srdiecko. Urcite ze bolo chore a bolo to jedine riesenie. Ked je Tvoje babatko ok, je to jedno, aka silna je ciarka. Ked nahodou nie, priroda to zariadi. Nechcela som byt velmi kruta, je to len moj nazor. Pravda je,ze s nervozitou zena len zhorsuje vyvoj embria!

martinaj
autor
31. máj 2016

Baby kedy idete prvy krat na gyndu? A v korom tt budete vtedy? 😊 bere niektora z vas nejake lieky?

ritamama
31. máj 2016

@martinaj prvu navstevu u lekara si planujem cca 8-9tt a uzivam si lieky na stitnu zlazu. A Ty?

jennyfer12
31. máj 2016

@martinaj aj ja pojdem k zenskej ked budem cca 9tt .

lareina
31. máj 2016

baby ako to vydržíte do 8 tt?...ja som na nervy... vôbec som to nečakala, a je to super pocit, ale bojím sa či je všetko ok 😒 😒 😒 😨
ja som teraz 4 - 5 tt myslím... ak som to dobre spočítala 😝

lareina
31. máj 2016

@martinaj inak s tými liekami to je super otázka, ja beriem na alergiu, tie viem že sú ok, ale inak všetka kozmetika, čo chytím do ruky tak "nevhodné pre tehotné" ....čo používaš ty za kozmetiku?

martinaj
autor
31. máj 2016

@lareina to co vzdy, nikdy som to neriesila... a ake lieky konkretne, lebo mne na alergiu zakazala. Ja beriem iba injekcie proti zrazanlivosti krvi Clexane...

lareina
31. máj 2016

@martinaj moje by mali byt ok, lebo som si dala naschval predpisat take, raz som si uz myslela totiz ze mozno som a akurat vtedy som bola u lekarky...nepamatam si ako sa presne volaju...

martinaj
autor
31. máj 2016

@lareina tak mi to zisti pls ako sa volaju 😊

sunnyhoney03
31. máj 2016

@martinaj ja som uz dnes zbehla a zajtra mam dojst na krv na hcg a ked bude pozitivna tak hned mi da dufaston kedze som uz mala problemy aj pred tym

lareina
31. máj 2016

@sunnyhoney03 na čo je duphaston?

sunnyhoney03
31. máj 2016

@lareina na podporu a udrzanie tehotenstva alebo babatka...vacsinou sa dava tym co maju rizikove tehu alebo potratili

martinaj
autor
31. máj 2016

@sunnyhoney03 aj mne doporucila hematologicka ale gynekologicka povedala, ze zatial nie, kym nemam problem...

sunnyhoney03
31. máj 2016

@martinaj mne dnes hned povedal dr ak bude pozitivna krv hned si mam prist po recept a na kontrolu potom za tyzden

lucka261177
1. jún 2016

Juchuuuu kocky dnes v HR MI NEDALO vyvalila som za 25 kovy test 6 euro cize slabšia citlivosť a to ze najlacnejší ale ahaaaa

lareina
1. jún 2016

@martinaj ahoj takéto, urobila som pre istotu ráno foto 🙂

ritamama
1. jún 2016

@lucka261177 tesim sa s Tebou 😀 .

lucka261177
1. jún 2016

Mala by som týmto upokojiť všetky ktoré mali slabé testy lebo moj bol snáď najslabší n najneskorsom termíne a zrazu na 25 kovom teste silná čiarka po chvíli to este zosilnelo tak uz sa budeme len tešiť bambulky dobre ?

lucka261177
1. jún 2016

Kde ste všetky? Aj tie kocky co boli na prvých stranách ? Sa chcem s vami tešiť ☺️

martinaj
autor
1. jún 2016

@lucka261177 supeeeeeer 😊 inak vyzera ako ladymax 😂

martinaj
autor
1. jún 2016

@lareina dakujem 😊 lebo mne doktorka vsetko zakazala a alergiu mam strasnu....

luciadobrov
1. jún 2016

@lucka261177 no parada 💝🌹🌻🌺

luciadobrov
1. jún 2016

@lucka261177 a kolko ti meska? Lebo ja mam dnes 14dpo a take teda este nemam 😉ale silnie kazdym dnom aj ta moja tak sa tiez vytesujem 😊

lucka261177
1. jún 2016

@luciadobrov ja netuším kolko som DPO ale pozri kalendár ten posledný červený tyzden uz MS nebola nedá sa to nijako odznacit srdiečka su pokusy kvetinka podľa aplikácie kedy by mal byt plodný den ale ja som príznaky cítila vtedy ked sme skúsili cize 6 a 11 ho

ritamama
1. jún 2016

@lucka261177 kvalitny test. Nie ako na SR 😲

lucka261177
1. jún 2016

@ritamama hahaha si ma pobavila 😂žeby to bolo kvalitou testu ? Som zvedavá kolko nas tu bude lebo my všetky sme tie úplne lastovičky ktoré budu rodiť úplne na začiatku este kopec žien ani nevie ze otehotnie a pridajú sa k nám 😊 ja mam z apríloviek 2008 doteraz dobrú kamarátku aj sa stretávame napriek tomu ze je z východu 😊

ritamama
1. jún 2016

@lucka261177 ved intenzita ciarky zavisy od toho, kolko farieb do toho napustili. Som rada, ze si sa ukludnila, mozes si zacar uzivat dovolenku 😀 .

ritamama
1. jún 2016

@lucka261177 ja mam tiez 8r.dieta, ako Ty, len marec 2008 😀

patricia00
1. jún 2016

Ahojte, už nejaký čas tu čítam Vaše príspevky a rada by som sa k vám pridala. Ja som ale trochu iný prípad ako vy. Včera som bola na krv na Hcg, bola som 14 den po KET, cize 33 DC. Dnes som volala s Dr. a moja hodnota Hcg je 600. Vedeli by ste mi poradiť či to nie je málo? Moja Dr. bola taká neurčitá.