Termin pôrodu február 2017
Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍
@sunnyhoney03 pridavam sa a mrzi ma to za teba i za seba
@gurags mrzi ma to aj za teba, ale treba verit pozitivne a o mesiac sa to podari
@sunnyhoney03 to mi je luto. Tak drzim palceky ab6 vam to vyslo co najskor.
@luciadobrov mna bolia prsia aj sa zvacsili uz a boli ma v podbrusku, niekedy tak ako ked mi tvrdlo brusko pri prvom babatku.tak neviem snad to bude fajn.
@martinaj my sme na tom tak ze normalne fungujeme tak ako predtym kym nebudu tazkosti ...co dufam ze nebudu 😆�
Pocujte baby asi som spravila debilinu. Pred 2dnami som si robila tehu test bol 18dpo a krasne ciarky. A dnes krava som bola cikat dala do seba pol litra caju a zachvilu mi bolo treba zase, tak som isla a spravila z toho mocu test (20dpo) , bola to max hodina medzi tym, co som bola predtym na wc a test je bledsi 😢😢😢 myslite, ze to bolo tym, ze bol minimalne koncentrovany ten moc? Ja uz sa bojim vseteho po 2 MA....
@martinaj ty dostaneš po riti 😀 uz prestaň testovať upokoj sa a tes sa to je to co je pre bábätko najlepšie vtedy sa rozhodne t
Ze u teba zostane ked bude mat pokojnú maminku veci sa stavaju ja som tiež mala spontánny potrat to je úplne bežne každá druha žena to zažije. Si normálne tehotna mala si krásne silne čiarky uz sa pripravuj k doktorovi a s mužom sa kľudne lubte sexujete možno prestaneš myslieť na hlúposti 😆 a hovori sa čoho sa obávas to sa stane tak sup na krásne myšlienky .
@lucka261177 ale moze byt bledsi? 😢 zacinam chytat paniku....
@martinaj ja osobne si myslim ze je to tym ze tam nebolo tolko hcg koncentrovaneho ako v rannom moci . Je ine ked robis z ranneho mocu a ine pocas dna. Neboj sa. Urcite nemas preco stresovat.tak ako ti pisala lucka nemysli na nic zle, netestuj sa lebo mas z toho potom stresy. Ani sa nenazdame a budeme si vsetky posielat fotky tych nasich krasnych momentalne fazuliek 😆😆😆..
@sunnyhoney03 bojim sa toho co ma caka, moje nie je tam kde ma byt ale nie je to potvrdene. mam nizku hodnotu. Najskor rastla a potom zacala klesat.
Ahojte som tu spravne?,termín by mal byt 8.februar 2017 verím že bude všetko vporiadku.Baby poradte ake čaje v tehu možem
@butterfly333 jasneeeee 😊 vitaj 😍
@martinaj Dakujeeeeem
@gurags fuha toto sa mi tu prestáva páčiť este začnem mat paniku aj ja. Ty uz si bola u doktora ?kolky den Ms mešká ? Ako vieš ze klesá ?mne sa takto fazuľka prestala vyvíjať b 8 týždni a sama odišla ani to nebolelo ani ma necistili len jednu injekciu som dostala aby sa maternica stiahla. Ale budeme dúfať ze sa mýliš .
@butterfly333 vitaj medzi nami ☺️
@martinaj vsetko bude v poriadku uz tomu uver prosim ta
@lucka261177 Dakujeeem 🙂 🙂 🙂
@lareina nie nemohli Hcg je hormón ktorý sa vylučuje tehotnej žene
Kocky veď nestresujte úplne všetky preboha
@butterfly333 gratulujem! Teba si pamatam z temy:Duch na teste, vela som to citala, aj som par krat prispela. Potom som presla do temy Augustovky 2016, ale zaciatkom roka som potratila 😔 . Teraz som tu znova 😀 a tesim sa, ze sme sa tu mohli stretnut!!! Vitaj a drzim palce!
@ritamama Dakujem aj ja si ta pamatám no za tie dva roky sa tu toho premlelo.Držím moooc palčeky aby sme to dotiahli do uspešneho konca.
@butterfly333 ina moznost neprichadza do uvahy 😎
Baby moje uz som kludna..... 😊 sama si robim stresy... proste sa citim dobre a tehotne, tak som urcite tehotna a vsetko je super 😁
@lucka261177 ale na návode je, že pco to môže ovplyvniť :( ale všetkých 5 testov mi vyšlo rovnako a dokonca hcg stúplo od lebo mi ukazoval včera ze som v 6tt a v nedeľu ze som 4-5 tt... Držím si prsty, ďakujem za podporu 😘
@martinaj však to je len další príznak. Nechci vedieť ake mam nálady ja😆vrátili sme sa o dva dni z dovolenky co ma vsetko rozčuľovalo nebudem to rozpisovať do podrobnosti niet jednej osoby ostali by sme ale to su hormóny tak si užívaj a hovor si ze to patrí k tomu
@butterfly333 gratulujem, tiez mam na 8. termin 🙂
@eliska185 supeer nie som sama držím moooc palčeky 😉 😉 😉
@ritamama waaau to je aka značka??a kolkom ti mešká??

@sunnyhoney03 ou 😒