icon

Termín pôrodu január 2013

daduska2009
30. apr 2012

Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂

kikusik88
13. máj 2012

@mia117 dakujem moja skusime, ved ho nemozem trestat 😀 potom ked uz bude brucho ako svet tak bude musiet vydrzat 😀

mia117
13. máj 2012

@kikusik88 ved to, uzite si to pokym to je mozne, lebo ked uz bude vacsie brusko, pre vacsinu muzov je to tazsie po psychickej stranke sexikovat, kedze je mimco uz vacsie, je to taky blok, tak si to pekne este uzivajte 🙂 a ako sa citis moja? kedy ides k dr.?

kikusik88
13. máj 2012

@mia117 ja mam 75 kil a mala som 83 cize mm povedal ze si ma bral koli tomu ze som baculka...je na teke 😀 tak dajakych 30 kil navyse mu nebude vadit 😅
inak sa citim dobre ako keby som ani tehu nebola...idem az 24.5 ☹ uz sa neviem dockaaat

mia117
13. máj 2012

@kikusik88 a preco az tak neskoro ides? uz si tam bola?

kikusik88
13. máj 2012

@mia117 ano bola no meskalo mi len dva dni...a 24 mam ist na kontrolny ster, tak ze urobi rovno aj sono....ze by vtedy ked som tam bola aj tak nebolo nic vidiet 🙂 a uz budem hadam pocut aj srdieckooo

mia117
13. máj 2012

@kikusik88 to ano, ved aj ja ked som tam bola este mi ani nemeskala mrcha 😉 ale sla som tam len kvoli duphastonu, a teraz tam idem tiez v piatok len kvoli tomu, lebo je lepsie ist tam neskor aby uz bolo vidiet fazulku, ved ja vlastne ani neviem v akom som tyzdni, kedze som mala mrchu naposledy 14. marca ☹ kukni http://www.fertilityfriend.com/home/3c8a37

amexa
13. máj 2012

@kikusik88 noo dobra otazka, mnr uz drahy dnes povedal ze podla neho mozeme a basta 😀 len ked clovek sa boji asi uplne vsetkeho 😀

kikusik88
13. máj 2012

@mia117 http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/prubeh-teho... skus toto....
no ja nemam ziadne liky ani problemy, tak by to bolo zbytocne....tebe uz v pitok mozno bude vidiet fazulku 😉

kikusik88
13. máj 2012

@amexa nooo ja som mojho upovedomila ze to bude veeeeelmi opatrne a on na to : ano, pre teba vsetko laska 😀 ale myslim ze to povedal preto aby som mu dovolila 😀

kikusik88
13. máj 2012

@mia117 este takto..prvy den poslednej ms + 7 dni a minus 3 mesiace.....tak to ucia na zdravotnej skole 😀

mia117
13. máj 2012

@kikusik88 dakujemuz idem off, ulozit syna, tak dobru noc 😉

mia117
13. máj 2012

okolo 21.1 2013 vychadza TP, tak uvidim co povie dr. tak pa 🙂

mia117
13. máj 2012

@kikusik88 ach jo, pisem sama sebe, okolo 21.1.2013 mi vychadz TP 😉

kikusik88
13. máj 2012

@mia117
kraasa 🙂 aj ja som zvedava co na to dr. on to asi upresni 🙂

mia117
14. máj 2012

@kikusik88 to som zvedava 🙂 ty mas kedy TP? 😉

zuzula2401
14. máj 2012

ahojte budúce mamičky, asi sa k Vám môžem pridať, pred 10 dňami som si našla tiež dve čiaročky : 😀 😀 😀 hneď som utekala k lekárovi (radšej skôr ako neskoro 😀 ), ale kedže to bolo ešte skoro tak na sone este nebolo nič vidieť :/ idem teraz v piatok, spraví mi aj všetky tie veci okolo toho, tak dúfam že bude všetko v poriadku a už bude na sone aj niečo vidieť 🙂 termín by som mala mať zatial 13.1.2013, čo som si vypočítala len ja 🙂 lekár mi presný termín povie asi až v piatok 😀

lienkapp
14. máj 2012

Ahojte, aj ja sa pridávam ku vám. Dnes som si našla //. Síce ms má prísť až v nedelu, ale verím, že už nepríde. Chcem sa opýtať. Teraz som asi v 3tt-4tt. Na gyndu sa dostanem až o 5 týždňov, bude to vadiť? To by som bola 8-9 tt

kikusik88
14. máj 2012

@mia117 okolo 10.1 😉

kikusik88
14. máj 2012

@lienkapp nie aj ja idem az 24.5 a budem skoro 8tt sestricka povedala ze sa nemusime ponahlat 😉

sammy
14. máj 2012

@lienkapp Ja idem az 31.5. prvykrat. Ak nemas problemy, fakt sa nie je kam ponahlat, i tak ti navsteva u gyn. nic neurychli

zuna8
14. máj 2012

Ahojte kočky, ja som presne pred dvoma týždňami zistila, že asi čakáme bábätko 😀 😀 😀 lekárka ma objednala až na 23.5. tak ešte nemám nič potvrdené, ale už sa neviem dočkať 😅
@cristi, môžeš aj mňa prosím pridať do súkromnej diskusie?

cristi
14. máj 2012

@zuna8 ahoj 🙂 budeme radi 😉 gratulujem 😵

zuzula2401
14. máj 2012

@cristi ahoj 🙂 môžeš aj mňa prosim ťa pridať do sukromky? ďakujem 🙂

zuzula2401
14. máj 2012

@kikusik88 ahoj 🙂 ty si mala kedy poslednu mrchu? myslim že budeme mať možno aj rovnaky termín 😀 ja idem k lekarovi teraz v piatok, už to neviem vydržať... dúfam že bude všetko ok a že už bude na sone niečo vidieť 🙂

oriesokm
14. máj 2012

ahojte vsetci, tak ja by som sa chcela pridat k vam do temy. Minuly tyzden som si nasla // na testiku, sice velmi slabe,ale nasla 🙂 vytesujem sa velmi, ale zaroven aj strasne strasne bojim. V januari sme prisli o prve v 7 tt (MA)
Uz som rychlo utekala aj k doktorke 🙂 zobrala mi hcg aj v stredu aj v piatok. V stredu sme mali 288 a v piatok 480... moc sa bojim, lebo hodnoty by mali stupnut o dvojnasobok. No dufam, ze sa to nejako vyvinie a budem si s vami moct pisat o miminku a nie po potrate.....
Samozrejme aj vam novym tehulkam drzim palceky.... ak vsetko dobre vinde, tak moj termin by mal byt 14 januara 🙂

oriesokm
14. máj 2012

@zuzula2401 jej ty si na tom asi ako ja. moj termin by bol 14.1 🙂 teda ak vsetko vinde a tiez mam ist v piatok ku dr na utz 🙂 prajem ti vela stasticka v piatok teda . Je to tvoje prve? ci uz deticky mas?

zuzula2401
14. máj 2012

@oriesokm to bude moje prvé babo, teda dúfam že bude všetko ok a že sa budem o 9 mesiacov tešiť z babenka 🙂 super, tak potom v piatok napíš ako si aj ty dopadla u lekára 🙂 a čo ty? tiež prvé ako ja, či? 🙂

oriesokm
14. máj 2012

@zuzula2401 ano, ano, urcite sa ozvem co a ako. Deticky zetial este nemam ziadne. Ja som uz raz tehotna bola, no ostal z toho iba anjelik na nebicku a dufam, ze tentokrat to bude ine... aj ked sa velmi bojim a som z toho dost v strese. Dr mi uz aj brala hcg a bolo to 288 a o 2 dni 480, sice stupa,ale trosku pomalsie. No dufam, ze prideme obe z vysetrenia v piatok nadsene :D Velmi ti drzim palceky tiez.... nech v januari kocikujeme 🙂)))

zuzula2401
14. máj 2012

@oriesokm neboj, musime myslieť pozitívne, aj ked aj ja sa veľmi bojim.... už nech je piatok 😀 chcem isť od doktora vysmiata ako sa len dá 🙂 budem v piatok aj na teba myslieť, nech nam to obom dobre dopadne 😉

oriesokm
14. máj 2012

@zuzula2401 dakujem si zlata 🙂 ja budem mysliet na teba. Dufam, ze prideme domov a mozme si napisat, ze sme videli nase mini babenka 🙂 nech tieto 4 dni ubehnu velmi rychlo !! :D :D