Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
@kikusik88 to ano, ved aj ja ked som tam bola este mi ani nemeskala mrcha 😉 ale sla som tam len kvoli duphastonu, a teraz tam idem tiez v piatok len kvoli tomu, lebo je lepsie ist tam neskor aby uz bolo vidiet fazulku, ved ja vlastne ani neviem v akom som tyzdni, kedze som mala mrchu naposledy 14. marca ☹ kukni http://www.fertilityfriend.com/home/3c8a37
@mia117 http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/prubeh-teho... skus toto....
no ja nemam ziadne liky ani problemy, tak by to bolo zbytocne....tebe uz v pitok mozno bude vidiet fazulku 😉
okolo 21.1 2013 vychadza TP, tak uvidim co povie dr. tak pa 🙂
ahojte budúce mamičky, asi sa k Vám môžem pridať, pred 10 dňami som si našla tiež dve čiaročky : 😀 😀 😀 hneď som utekala k lekárovi (radšej skôr ako neskoro 😀 ), ale kedže to bolo ešte skoro tak na sone este nebolo nič vidieť :/ idem teraz v piatok, spraví mi aj všetky tie veci okolo toho, tak dúfam že bude všetko v poriadku a už bude na sone aj niečo vidieť 🙂 termín by som mala mať zatial 13.1.2013, čo som si vypočítala len ja 🙂 lekár mi presný termín povie asi až v piatok 😀
Ahojte, aj ja sa pridávam ku vám. Dnes som si našla //. Síce ms má prísť až v nedelu, ale verím, že už nepríde. Chcem sa opýtať. Teraz som asi v 3tt-4tt. Na gyndu sa dostanem až o 5 týždňov, bude to vadiť? To by som bola 8-9 tt
@cristi ahoj 🙂 môžeš aj mňa prosim ťa pridať do sukromky? ďakujem 🙂
@kikusik88 ahoj 🙂 ty si mala kedy poslednu mrchu? myslim že budeme mať možno aj rovnaky termín 😀 ja idem k lekarovi teraz v piatok, už to neviem vydržať... dúfam že bude všetko ok a že už bude na sone niečo vidieť 🙂
ahojte vsetci, tak ja by som sa chcela pridat k vam do temy. Minuly tyzden som si nasla // na testiku, sice velmi slabe,ale nasla 🙂 vytesujem sa velmi, ale zaroven aj strasne strasne bojim. V januari sme prisli o prve v 7 tt (MA)
Uz som rychlo utekala aj k doktorke 🙂 zobrala mi hcg aj v stredu aj v piatok. V stredu sme mali 288 a v piatok 480... moc sa bojim, lebo hodnoty by mali stupnut o dvojnasobok. No dufam, ze sa to nejako vyvinie a budem si s vami moct pisat o miminku a nie po potrate.....
Samozrejme aj vam novym tehulkam drzim palceky.... ak vsetko dobre vinde, tak moj termin by mal byt 14 januara 🙂
@zuzula2401 jej ty si na tom asi ako ja. moj termin by bol 14.1 🙂 teda ak vsetko vinde a tiez mam ist v piatok ku dr na utz 🙂 prajem ti vela stasticka v piatok teda . Je to tvoje prve? ci uz deticky mas?
@oriesokm to bude moje prvé babo, teda dúfam že bude všetko ok a že sa budem o 9 mesiacov tešiť z babenka 🙂 super, tak potom v piatok napíš ako si aj ty dopadla u lekára 🙂 a čo ty? tiež prvé ako ja, či? 🙂
@zuzula2401 ano, ano, urcite sa ozvem co a ako. Deticky zetial este nemam ziadne. Ja som uz raz tehotna bola, no ostal z toho iba anjelik na nebicku a dufam, ze tentokrat to bude ine... aj ked sa velmi bojim a som z toho dost v strese. Dr mi uz aj brala hcg a bolo to 288 a o 2 dni 480, sice stupa,ale trosku pomalsie. No dufam, ze prideme obe z vysetrenia v piatok nadsene :D Velmi ti drzim palceky tiez.... nech v januari kocikujeme 🙂)))
@oriesokm neboj, musime myslieť pozitívne, aj ked aj ja sa veľmi bojim.... už nech je piatok 😀 chcem isť od doktora vysmiata ako sa len dá 🙂 budem v piatok aj na teba myslieť, nech nam to obom dobre dopadne 😉
@zuzula2401 dakujem si zlata 🙂 ja budem mysliet na teba. Dufam, ze prideme domov a mozme si napisat, ze sme videli nase mini babenka 🙂 nech tieto 4 dni ubehnu velmi rychlo !! :D :D

@mia117 dakujem moja skusime, ved ho nemozem trestat 😀 potom ked uz bude brucho ako svet tak bude musiet vydrzat 😀