icon

Termín pôrodu január 2013

daduska2009
30. apr 2012

Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂

zuzula2401
18. máj 2012

@sweetlemon neboj, ani mne nič nie je, okrem toho že som dosť unavená a všimla som si len že sa mi spevnili prsia a trošku ma bolia 😀 mali by sme byť len a len rady že negrckáme a podobne 🙂

sweetlemon
18. máj 2012

@zuzula2401 ved ja sa nebojim, ja sa tesim, len som chcela vediet, ako ste na tom vy ostatne. mna to podbrusko boli uz tyzden vkuse, niekedy viac, niekedy vobec. akoby som mrchu mala dostat. a mas pravdu, prsia trosku zacali pobolievat, zatial pohodicka 🙂

koriatko
18. máj 2012

@sweetlemon ahoj, mne nie je vobec nic, keby som si nespravila testy, tak o tom neviem, nijako sa to neprejavuje, nikedy si poviem, ze keby mi bolo aspon trochu zle, ze sa utvrdim v tom, ze som tehu... Takto sa bojim, ci je vsetko v poriadku... Ale ani pri prvom tehu mi nic nebolo, okrem bolesti prs... a teraz ani to 🙂
Ale ako pisete, mala by som sa z toho tesit, je to urcite lepsie, ako sa trapit nevolnostami... a este pri 1,5 rocnom synovi, kedy oddych velmi nehrozi 🙂

sweetlemon
18. máj 2012

@koriatko ty mas take miminko doma? no super, tiez sa asi budeme snazit o dalsie hned 🙂 ja sa obavam, ze to horsie obdobie este len pride o 2-3tyzdne. teda dufam, ze nie 🙂
inak mne prave napadlo, ze predvcerom sa mi vyhodil herpes pod perou...to bude asi tou oslabenou imunitou, co? kupila som si nejaku prirodnu masticku na to, takze mozem cakat, ze este tyzden mi bude krasne svietit 🙄

koriatko
18. máj 2012

@sweetlemon ano, mam doma "miminko", ale prave preto, ze sa mi zda, ze uz nie je miminko, tak by sme privitali dalsie - take ozaj miminko 🙂 Vychadza to, ze maly uz bude mat vyse 2 rokov, tak si myslim, ze je to tak akurat 😉 To je pravda, s tymi nevolnostami, este to asi len zacne - tak okolo 8 tt... no uvidime, mozno nam vobec nic nebude. Ten herpes mozes mat aj z horucky, kedze po otehotneni je zvysena teplota, alebo ked sa ti robi casto, tak to moze byt tou imunitou...

sweetlemon
18. máj 2012

@koriatko no jo, to mas vyratane uplne super, ja si to tiez tak predstavujem 🙂 herpes sa mi robi asi kazdy mesiac, takze neberiem to ako nic divne, akurat som dufala, ze si na tehu obdobie da pauzu, nech som krasna tehulka 😀

koriatko
18. máj 2012

@sweetlemon ale nie je to presne naplanovane, ja som bola aj za mensi rozdiel, o druhe babo sa pokusame uz cca pol roka... ale takto to bude super, ak bude vsetko v poriadku a vyjde to 🙂
Ja som sa cez tehu citila uplne super, aj dusevne a aj som si pripadala krajsia, takze sa na to tesim aj teraz... Vsetky tehulky su krasne, ci s herpesom, alebo bez, takze z toho si nic nerob 😀

sweetlemon
18. máj 2012

@koriatko no jasne, ja viem, budeme urcite krasne 🙂 len mi ta potvora na perach lezie na nervy 🙂
pol roka je dobry uspech, dufam, ze druhe sa nam tiez tak sikovno podari 🙂

oriesokm
18. máj 2012

@oriesokm
@zuzula2401
ahojte dievcata, tak moja kontrola dopadla fajnovo 🙂 minuly tazden v piatok bolo hcg 490, teraz stuplo na 2940, comu sa velmi vytesujem. 😀 A naj super je, ze na utz som videla bublinku 9.7 mm. este tam sice plodik nebol, lebo ja som mala ovulku az na 23DC. Som objednana na 28.5 a dufam, ze vacok nebude prazdny, ale uz bude vidiet nejaku bodecku : 🙂 som happy, hlavne preto, ze pri mojom prvom neuspesnom pokuse som hned videla len vacok, ktory uz mal skaredy tvar a cestovala som rovno na cistenie.... jaaaj, teraz chodim a klopem o vsetko, nech to tentokrat vinde a dockam sa v januari krpceka 😵

oriesokm
18. máj 2012

@koriatko aaa namiesto teba som dala do odpovede seba 😀 hihi, to od stastia sa mylim uz. tak vyssie moj priebeh dnesnej kontroly 😀

zuzula2401
18. máj 2012

@oriesokm juuuuj, moooooc sa teším 🙂 som rada že kontrola dopadla na výbornú 🙂 za hodinku už budem aj ja vedieť čo a ako 🙂

koriatko
18. máj 2012

@sweetlemon no pol roka je super oproti snazeniu sa s prvym babom... tam to bolo veeelmi dlho a este medzi tym aj jeden potrat... ☹ Neboj herpes zmizne a mozno ti da uz na dlhsie pokoj... 😉
@oriesokm supeeer, gratulujem, tak si ma potesila 😀 ked si mala posunutu ovulku, tak jasne, ze je to este mensie, ale hlavne, ze si videla peknu bublinku... tak sa mozes vytesovat... dufam, ze aj ja sa tak budem v utorok... 🙂

oriesokm
18. máj 2012

@zuzula2401 drzim ti palceky, cakam na pozitivnu odpoved. 😉
@koriatko aj tebe drzim v utorok palce, urcite daj potom vediet co je nove. aa potom uz nech to ma iba dobry priebeh 🙂

sweetlemon
18. máj 2012

@oriesokm gratulujem k uspesnej kontrole, prajem vela zdravicka 🙂
@koriatko to mi je luto ☹ tentokrat miminko pojde od teba az po 40tyzdnoch 🙂

lucymk
18. máj 2012

ahojte baby.pred vcerom som zistila ze cakame druhe miminko 🙂 neplanovali sme to,ale tesime sa s manzelom.vychadze mam to na 17.1.2013.chcela by som poradit niejakeho dobreho gynekologa,alebo gynekologicku v KE! V lete sme sa tu pristahovali, tak namame ziadne skusenosti.za kazdu odpoved vopred dakujem.

oriesokm
18. máj 2012

@sweetlemon dakujem aj tebe 🙂 myslim pozitivne, dufam, ze to tentokrat vinde. a tebe samozrejme tiez vela zdravicka, nech sa ti nase nase miminka v januari kuknu na svet 🙂

sweetlemon
18. máj 2012

@lucymk gratulujem k tehu 🙂
@oriesokm dakujem aj ja 🙂 urcite bude zdravucke a silne 🙂

nancycka
18. máj 2012

caute, ja viem tu krasnu novinku, ze cakame babo akurat par dni a termin vychadza na 18 januar....dufam, ze bude vsetko v poriadku u mna a aj u vsetkych buducich mamiciek 🙂

oriesokm
18. máj 2012

@nancycka
@lucymk
gratulujem, ako to tu nadherne pribuda 🙂 len nech su nase fazulky zdravucke a robia nam iba radost 😉

nancycka
18. máj 2012

@oriesokm dakujeme, presne tak, nech vsetko ide fajn a mozeme sem pisat same dobre spravy o nasich fazulkach 🙂

st2
18. máj 2012

@nancycka jeeeeeee gratulujem, tak predsa to onedlho vyslo u teba, opatrujte sa aj s drobcekom malickym 😉

zuzula2401
18. máj 2012

@oriesokm som happy 🙂 kontrola dopadla na výbornú, zatiaľ je všetko v poriadku 🙂 ale som len 5tt+2, takže sme srdiečko ešte nevideli, ale gestačný vačok bol krasny a dala som si spraviť aj obrazok 😀 teraz idem na kontrolu až 22.6. a ak bude všetko v poriadku tak dostanem už tehotenskú knižku 🙂
a zase mesiac čakania, ja sa z toho zbláááááznim 😀 😀

lienkapp
18. máj 2012

Baby pekne sa nám to tu rozrastá, len tak ďalej, každú novú tehulku vítam. 😀

lienkapp
18. máj 2012

@sweetlemon ahoj, ani mne nič nie je. To podbruško cítim presne tak ako ty. Niekedy viac niekedy menej a presne také bolesti ako na mrchu. A teraz posledné dni aj prsia a čoraz viac. A som unavená, poobede si zvyknem pospať pol hodiny.

ivnik
18. máj 2012

ahojte , tak aj ja sa pripájam, chcem sa opýtať, či je normálne, keď trošku špiním, je to tmavo hnedá, nie červené, neviem, či je to normálne,alebo mám ísť s tým na pohotovosť, mala ste to tiež niektorá ??? Inak už som to raz mala a prešlo to 🙂

nancycka
18. máj 2012

@st2 dakujem, snazime sa, dufam, ze bude vsetko v poriadku. aj tebe a tvojmu drobcekovi vsetko dobre 🙂

janica81
18. máj 2012

@ivnik ja som toto mala 3 x pri prvom tehu, je to normalne bublinka sa zahniezduje v maternici...ale pre istotu by som isla...teda ja som vzdy isla....doktor je nato aby vsetko vcas skontroloval 🙂 ale neboj sa...malo by to byt ok...mne nasadil vtedy tabletky na podporu tehu ...po mesiaci som vysadila.

janica81
18. máj 2012

@zuzula2401 gratulujem... 🙂

oriesokm
19. máj 2012

@nancycka tak potom kazdy sup sup s novinkami sem 😀 budem sa len s nas vsetkych tesit

oriesokm
19. máj 2012

@zuzula2401 jeeee, tak to som strasne moc rada. Presne vcara bol nas pozitivny den. Sa velmi tesim z tejto spravy. Vcera som uz nemohla ist na net, lebo som mala nejake lietackxy. No stale som myslela na to, co mi napises. Juuuj, tesiiiiim. A viem, ze do 22 je daleko, no nebojkaj, urcite to zvladnes, uzivaj si tehotenstvo a potom si pojdes hrdo vyzdvihnut knizku. krasnucky dnik prajem 😉