Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
Ahojte kočky
chcem sa ku vám pridať 🙂 termín mám 3.1.2013....teraz mi beží 9 tt 🙂 🙂
docela prekvapko toto tehotenstvo 🙂 konečne mi prestalo byť zle...tak sa idem začleniť ku vám 🙂 🙂
@maaackaa no aj ja to poznam, sla som s takym busenim srdca co tam uvidim a aby tam vobec daco bolo 🙂 neboj dobre to dopadne. no mne od 7 tt zacalo byvatparadne zle..vsetko mi smrdi, napina ma ale este nevraciam a dufam ze ani nebudem. zaludokm mam ako na vode....cakam kedy to prejde 🙂 uf
kikusik88 presne ja mne tak úúúúúúplne blbooo, nevarím, neotváram chladničku a vyhýbam sa masu.....ale už je to dobré, len nesmiem zostat hladná
@lienkapp helou 🙂 tak my sme naspat z dovci a mozem sa venovat odpocivaniu 🙂 inak mam novinku, zacalo mi byvat pekne zle 😝 teda, negrckala som, ale vsetko mi pachne a nic mi nechuti, no hruza, tak jem len chlebiky, vyvar a jogurty. to je jedine, co sa mi nehnusi 🙂 dnes som isla jest milovane pecene kuracie stehna s plnkou a zemiakovou kasou a mala som pocit, ze je to pokazene, taka som bola smutna, to bolo moje najoblubenejsie obedove menu 😒 vsetci sa oblizovali, len ja som sa ksichtila 😝 inak bola som dnes na sono, mam v albume foto 🙂
Ahoj, tak aspon si si trosku odychla. Mne dnes bolo 1x zle, ale ja stale dufam, ze sa to nebude opakovat. Aj mi sme mali kurca a kasu a mne tiez nechutilo 😉 A inac vsetko v poriadku u Dr.? Ja idm az o dva tyzdne, tak som v napati.
@sweetlemon ta predchadzajuca sprava je pr teba, len mi to neoznacilo. Nechces ist ku nam do sukromky? Ak ano napis cristi a ona ta prida. Tu uz tak vela bab nepise, lebo skoro vsetky sme uz tam.
Ahojte dievcata, mozete ma prosim pridat do sukromky? dakujem
AL
@lienkapp ja som dnes bola len v CAR centre sa vlastne rozlucit, ze ich pomoc uz potrebovat nebudeme 🙂 takze len sono bolo a to vyzera byt v poriadku. srdiecko blika 🙂 k svojmu dr pojdem aj ja az o vyse 2 tyzdne, az ten mi porobi vysetrenia, zatial nic viac neviem . ale za sono som velmi vdacnaa 🙂 no jo, napisem cristi a pridem 🙂
@manamani1
@daduska2009 Ahoj mne vychadza az na 21Januara ;) po 4rokoch snazenia ,som tomu neverila ze niekedy uvidim aj 2ciarky haha 😀
@alicka1982 ahoj musíš napísať cristi, ona ťa pridá 🙂
@mia117 prajeme skore uzdravenie. ja som minuly tyzden v utorok mala crevnu virozu..vsetko zo mna vyslo. trvalo to len 12 hodin..este 2 dni som bola ako matoha. no uz je vsetko OK. ja musim velmi casto jest, inak mi je tiez spatne. fotku musim dat do PC. vecer, ked sa k tomu dostanem 🙂
Ahojte dievcata...ja som minuly tyzden nasla na testa //, vcera som bola u dr, na sone ale este vidno len zhrubnutu sliznicu....mavam posunutu ovulku.....na 20-21 DC, teraz sa bojim ,aby bolo vsetko OK...testiky ale stmavli, a vcera bolo HCG 1305...ak to vyjde, mimco pride koncom janura 2013🙂....

@megies777 aj my sa tesime na miminko, verim ze syn pomoze , on ma velmi rad mensie deti aj ked sme niekde vonku a su tam mensie deti, tak sa snazi byt taky starostlivy.no pikantne by sme nemali vela, ale aj ja si sem tam dam, mam to rada 🙂 takze asi vsetkeho ale s mierou 🙂