icon

Termín pôrodu január 2013

daduska2009
30. apr 2012

Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂

mia117
28. máj 2012

@megies777 aj my sa tesime na miminko, verim ze syn pomoze , on ma velmi rad mensie deti aj ked sme niekde vonku a su tam mensie deti, tak sa snazi byt taky starostlivy.no pikantne by sme nemali vela, ale aj ja si sem tam dam, mam to rada 🙂 takze asi vsetkeho ale s mierou 🙂

maaackaa
28. máj 2012

@kikusik88 jeej kikuš Ďakujem...no mas pravdu zaboli a pichne i mna..aj zle mi kde tu je no chvala bohu negrckam..no ved to ..hlavne aby bolo vsetko ok... no uvidime vo stvrtok..uz sa tesim no mam aj trosku strach....

maaackaa
28. máj 2012

@kikusik88 joooj ved som to vela ludom uz vyzvonila a drahy tiez..no aj tak este cakam na ultrazvuk.. a ty sa mi mas ako? co noveho?

martas77
28. máj 2012

Ahojte kočky
chcem sa ku vám pridať 🙂 termín mám 3.1.2013....teraz mi beží 9 tt 🙂 🙂
docela prekvapko toto tehotenstvo 🙂 konečne mi prestalo byť zle...tak sa idem začleniť ku vám 🙂 🙂

kikusik88
28. máj 2012

@maaackaa no aj ja to poznam, sla som s takym busenim srdca co tam uvidim a aby tam vobec daco bolo 🙂 neboj dobre to dopadne. no mne od 7 tt zacalo byvatparadne zle..vsetko mi smrdi, napina ma ale este nevraciam a dufam ze ani nebudem. zaludokm mam ako na vode....cakam kedy to prejde 🙂 uf

kikusik88
28. máj 2012

@martas77 super dufam ze za tyzden aj mne presatne byt zle 🙂 mne je od 7 tt uuplne blboooo

megies777
28. máj 2012

@mia117 no zlatý chlapček, viem si predstaviť ako bude pyšne kočíkovať 😉 Len už nech je ten január, neskutočne sa to vlečie a ešte toľko máme pred sebou

mia117
28. máj 2012

@megies777 ach jo ani nehovor 🙂 veru a to strasne vlecie, ty mas nejake tehu priznaky? byva ti zle? ano tesi sa, a asi aj tvoje dievacata sa moc tesia, alebo? 🙂

megies777
28. máj 2012

@mia117 no ako kedy, jeden deň zjem aj slona a druhý deň sa na jedlo nemôžem ani pozreiť 🙂 baby sa moc tešia, dúfam, že im to zostane 🙂

martas77
28. máj 2012

kikusik88 presne ja mne tak úúúúúúplne blbooo, nevarím, neotváram chladničku a vyhýbam sa masu.....ale už je to dobré, len nesmiem zostat hladná

sweetlemon
28. máj 2012

@lienkapp helou 🙂 tak my sme naspat z dovci a mozem sa venovat odpocivaniu 🙂 inak mam novinku, zacalo mi byvat pekne zle 😝 teda, negrckala som, ale vsetko mi pachne a nic mi nechuti, no hruza, tak jem len chlebiky, vyvar a jogurty. to je jedine, co sa mi nehnusi 🙂 dnes som isla jest milovane pecene kuracie stehna s plnkou a zemiakovou kasou a mala som pocit, ze je to pokazene, taka som bola smutna, to bolo moje najoblubenejsie obedove menu 😒 vsetci sa oblizovali, len ja som sa ksichtila 😝 inak bola som dnes na sono, mam v albume foto 🙂

lienkapp
28. máj 2012

Ahoj, tak aspon si si trosku odychla. Mne dnes bolo 1x zle, ale ja stale dufam, ze sa to nebude opakovat. Aj mi sme mali kurca a kasu a mne tiez nechutilo 😉 A inac vsetko v poriadku u Dr.? Ja idm az o dva tyzdne, tak som v napati.

lienkapp
28. máj 2012

@sweetlemon ta predchadzajuca sprava je pr teba, len mi to neoznacilo. Nechces ist ku nam do sukromky? Ak ano napis cristi a ona ta prida. Tu uz tak vela bab nepise, lebo skoro vsetky sme uz tam.

alicka1982
28. máj 2012

Ahojte dievcata, mozete ma prosim pridat do sukromky? dakujem
AL

sweetlemon
28. máj 2012

@lienkapp ja som dnes bola len v CAR centre sa vlastne rozlucit, ze ich pomoc uz potrebovat nebudeme 🙂 takze len sono bolo a to vyzera byt v poriadku. srdiecko blika 🙂 k svojmu dr pojdem aj ja az o vyse 2 tyzdne, az ten mi porobi vysetrenia, zatial nic viac neviem . ale za sono som velmi vdacnaa 🙂 no jo, napisem cristi a pridem 🙂

happyfrog80
29. máj 2012

@manamani1
@daduska2009 Ahoj mne vychadza az na 21Januara ;) po 4rokoch snazenia ,som tomu neverila ze niekedy uvidim aj 2ciarky haha 😀

megies777
29. máj 2012

@alicka1982 ahoj musíš napísať cristi, ona ťa pridá 🙂

mojdi
30. máj 2012

@mia117 dnes som bola na ultrazvuku. babo ma 1,7 cm. dostala som aj fotku 🙂

mia117
30. máj 2012

@mojdi 🙂 drzte sa s fazulkou

mojdi
30. máj 2012

@mia117 dakujeme 🙂 aj vy sa drzte. ako sa citis?

mia117
30. máj 2012

@mojdi no nic moc, zaludok ako na vode, nic mi jest nechuti, ale musim, ale bojim sa ze to vyzvraciam, ale prezijem to som este nachladena, uz tyzden, lebo neberiem ziadne lieky, ja pojdem v pondelok k dr. tak sa tesim moc, a kde mas tu fotecku? ukaz 🙂

mojdi
30. máj 2012

@mia117 prajeme skore uzdravenie. ja som minuly tyzden v utorok mala crevnu virozu..vsetko zo mna vyslo. trvalo to len 12 hodin..este 2 dni som bola ako matoha. no uz je vsetko OK. ja musim velmi casto jest, inak mi je tiez spatne. fotku musim dat do PC. vecer, ked sa k tomu dostanem 🙂

mia117
30. máj 2012

@mojdi tesim sa na fotecku 🙂

linda81
30. máj 2012

Ahojte dievcata...ja som minuly tyzden nasla na testa //, vcera som bola u dr, na sone ale este vidno len zhrubnutu sliznicu....mavam posunutu ovulku.....na 20-21 DC, teraz sa bojim ,aby bolo vsetko OK...testiky ale stmavli, a vcera bolo HCG 1305...ak to vyjde, mimco pride koncom janura 2013🙂....

mojdi
30. máj 2012

@mia117 pridala som foto 🙂 vidiet tam aj zltkovy vacok..to som dnes pocula prvy krat od lekara, ze aj take nieco existuje

mia117
30. máj 2012

@mojdi pozrela som naaaadherna fazulka 🙂 aj ja sa moc tesim na fotecku, pojdem 4.5 na gyndu, moja tak sa drzte a vela oddychuj 🙂 kedy mas. TP?

mia117
30. máj 2012

@mojdi napis @cristi aby ta pridala do sukromky 🙂

mojdi
30. máj 2012

@mial117 pisala som jej, ze som pridana..no neviem

mojdi
30. máj 2012

@mial117 oddych pri 2 rocnom synovi si neviem predstavit, ale snazim sa. lahnem si aspon vtedy ked spinka on. tiez drzime palceky. 8.1.2013 mam termin. asi si myslela termin 4.6., vsak? ja idem 6.6. na krv.

mia117
31. máj 2012

@mojdi ano 4.6 🙂 🙂 tak to verim to musi byt betar ked ma 2 rocky 🙂