icon

Termín pôrodu január 2013

daduska2009
30. apr 2012

Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂

nata93
31. máj 2012

ahojte ja mam 18 rokov.. 😀 a cakam prve babo ..

ivnik
31. máj 2012

@nata93 ahoj, tak to by som sa čudovala, keby druhé 😀 a tato sa teší???

ivnik
31. máj 2012

@linda81 gratulujem

nata93
31. máj 2012

hh dakujem... mno uz aj heej uz sa pomaly zaciname tesit.. 😀 a ty cakas tie prve.. ?

zden2
31. máj 2012

@nata93 gratulujem a prajem príjemné tehulkovanie 😉

ivnik
31. máj 2012

@nata93 áno prvé 😉

nata93
31. máj 2012

zden2 dakujeeem ...🙂

nata93
31. máj 2012

ivnik a v kolkatom týždni si ..? a kolko mas rokov..? 🙂

ivnik
4. jún 2012

@nata93 ja som o dosť staršia od Teba, mohla by som Ti byt tetou 😀 Budem mať 33. Boli sme v zahraničí, tak na bábo sme doteraz ani nemysleli, tak preto sme sa rozbehli tak neskor 🙂

szzuzka
4. jún 2012

Ahojte! Mne vychadza podla kalkulačky na 21Januara 🙂 po 2 rokoch snazenia 🙂 velmi sa tesiiiiiiiiiiiiiim 😀

ewka1
4. jún 2012

ahojte aj ja cakam babatko... dufam ze bude všetko ok... minuly rok som prisla v siestom mesiaci o dvojicky tak sa aj trosku bojim... ale verim ze to bude ok 😵

evickav
4. jún 2012

ahojte, aj my máme termín január 2013 🙂
chcem sa spýtať, že v ktorom tt sa robia komplet odbery a dáva sa tehu knižka?
ja som vysoko riziková, tak by som rada vedela čo ma čaká,,, zajtra idem ku gyn.,tak som moc zvedavá

majaff
4. jún 2012

ahojte odbery sa robia v 10. týždni aj na stránke www.mamaaja.sk ak si dáš odbery tak tam máš rozpísané ale najlepšie poradí gynekolog . Baby ja sa vás chcem opýtať čo beriete na nevoľnosť lebo mne je strašne dokonca som mala isť ležať ale predpisal mi gynekolog Torecan čipky a suseda mi pichla dva krat infuziu tak mi je trochu lepsie ale na jedničku t nie je a pritom je to moje tretie tehotenstvo.Dostala som aj radu ze je dobry emesin kvapky ma niektora skusenost s nimi? Vdaka za radu

janusa_
4. jún 2012

ahojte zienky, lentaka otazocka a je dátum ovulácie, 13.5(cize podla ovu 5+0tt).,, hcg 208,6, sliznica na ultrazvuku 18mm- inak nic,, je nadej na tehu?
dakujem

evickav
5. jún 2012

@janusa_ ja som mala 5+4 HCG 252 a sliznicu 20 mm a práve dnes som bola na sone a drobek už má 2,17 cm 😀
takže nádej je určite 🙂 a povedala by som, že 100% 🙂

evickav
5. jún 2012

@majaff ďakujem, budú mi ich robiť 19.6.
s nevoľnosťou ti moc neporadím,,, mne zaberie málo niečo zjesť - napr. banán, ale aj z toho mi bolo dnes ráno tak divne,,, a napiť sa jemne perlivej minerálky, lebo ja mám pocit, že mi vôbec netrávi,,, a niekde som tu na MK vyčítala, že pomáha tic tac - občas si dať

karinkaeich
5. jún 2012

kocky, sup vsetky do nasej sukromnej skupiny. staci, ked napisete @cristi, nech vas prida

oriesokm
5. jún 2012

@janusa_ urcite ano, ja som to mala tak isto, len prve hcg bolo 280, o dva dni 590... bala som sa, o tyzden a pol na to 2940 a bublinka, no este bez plodu.. zas strach a o 10 dni neskor, zltkovy vak, bijuce srdiecko... Tak nestrachuj, vsetko bude dobre... 14.6 ma caka dalsia kontrola, dufam, ze srdiecko stale bije... bojim, bojim, no toto patri proste k tomu. Hlavne ziadny stres

evakva
5. jún 2012

Nepatrim do tejto temy, len sa chcem spytat. Vysli mi // a dnes som bola u gynekologicky na kontrole. Som 7 mesiacov po MA a tak ma dala hned na PN. Kedy Vam lekar nieco videl na sone? Ja by som mala byt 4tt+4 a moja sliznica ma 8mm. Je to malo? Vdaka za kazdu odpoved

matulienka.d
5. jún 2012

@ewka1 ahoj Evička, nič sa nebojkaj, všetko bude OK 😉 inak ja ťa poznám, ale neviem, či si aj ty mňa budeš pamätať, som Jankina spolužiačka z OA 🙂 🙂 🙂 pozdrav ju odomňa... a kedy máš termín? možno sa stretneme ak Pánbožko dá a všetko dobre do konca potiahneme.... Ja mám termín 11.1.2013 😉

jojci29
5. jún 2012

Ahojte.Aj sa pripájam k vašej skupinke.Termín by mal byť 28.1.2013

19monika75
5. jún 2012

@majaff ahoj mne dal lekar thiamin no mam pocit ze mi je po nom este horsie torekan som neskusala ale viem ze ten je nasilnejsi aj mi cakame 4 baba prve try to bola hracka mala som 19 potom 20 a25 ale teras mam 36 a mam strach aj zo zastavenich vetrou ci sa nico nedeje musime to vydrzat sak sme neake baby nie.

mrnka_sk
5. jún 2012

@evakva ja ked som mala 4tt+3 nebolo vidno nic..ale 4tt+6 uz bol ring.. Bohuzial nedopadlo to nakoniec dobre,takze ani ja nepatrim do tejto temy ☹

oriesokm
5. jún 2012

@evakva ahoj ja som 5 mesiacov po MA, po 4 som zistila, ze som tehu. 5 tt a vobec nic nebolo vidno, o 10 dni, len bublinka a az o 10 dni na to bol miniplodik aj so srdieckom. Mala som posunutu ovulku. Viem, este som nevyhrala, ale beriem to pozitivne. Neboj, v takom stadiu ako si ty, este skutocne nie je nic vidno... a ak budes mat posunutu ovulku ako ja, tak ti to moze urobit rozdiel az 2 tyzdne. Tak trpezlivost a prajem vela vela stasticka, nech to tentokrat vinde 🙂

evakva
5. jún 2012

@mrnka_sk
@oriesokm Vdaka baby.

peugeot0903
5. jún 2012

ahojte, ja 4.1.2013, ktovie možno aj skôr, uvidíme 🙂

simonkazga
5. jún 2012

@evakva na prvé sono som šla až 6+1tt a bola tam len minibublinka 1,34mm srdiečko ešte nebolo vidieť a o týždeň 5,27mm so srdcom bijúcim ako zvon. nezúfaj! ešte chvíľku buď trpezlivá a čoskoro uvidíš fazuľku.

kandee1201
5. jún 2012

ahojte mozem sa pridatt??? 🙂 ja mam termin porodu 2.1.2013 😎

evakva
5. jún 2012

@simonkazga Vdaka.

majaff
5. jún 2012

@19monika75 Máš pravdu musíme to vydržať, aj mne predpísal Torekan dva balenia ale je mi naozaj strašne mám obavy že sa ocitnem v nemocnici na infúziach ak mi nebude lepšie. Švagriná poradila že nejaké tablety na prírodnej baze Emesin su dobre nemáš s tým skúsenosť. A všetky tri detičky si mala normálne,lebo ja som prví normálny a druhí sekciu tak neviem ta budem musieť mať sekciu aj teraz . Tak len sa drž