icon

Termín pôrodu január 2013

daduska2009
30. apr 2012

Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂

ewka1
6. jún 2012

@matulienka.d ahoj no ja mam termin 12. januara... tak sa naozaj mozno stretneme... len to nechcem zarieknut... ano pamätam, budem ju pozdravovat . určite sa potesi 🙂 tak sa budeme priebezne informovat. ja idem zajtra na ultrazvuk a mala by som mat prvu foto tak sa tesim 🙂

tweetinka.co
6. jún 2012

ahojte.. teoreticky budem patriť do tejto témičky 😅 termín mi vychádza na 31.01 😎

kandee1201
6. jún 2012

@ewka1 mas termin na moje narodeniny 😀

martinka1510
6. jún 2012

ahojte tak pridávam sa ku vám. Mám termín 2.1. 🙂

anitka22
6. jún 2012

@cristi ahoj 🙂 mozes ma supnut k vam do sukromky? dakujeem 🙂

cristi
6. jún 2012

@anitka22 ahoj,si u nas vitana 😉

anitka22
7. jún 2012

no baby a je to tu... dufala som, ze sa to nestane, ale ochorela som ☹ hrdlo a hadcha.... ale to hrdlo ze tak strasne moc boloave.... ☹ ledva prehltam sliny, nie to este nieco ine a najhorsie na tom je ze ziadny liek co som mala doma sa v tehotenstve nesmie... cize v noci som trpela, cajikovala (co moc nepomahalo, lebo som musela prehltat) a cakala kedy bude rano... v lekazni mi dali len homeopatika cukricky ale neviem neviem, na nich je zle ze ziadny okamzity ucinok, bolest neustupuje... ak ma sef pusti z roboty, pojdem k lekarke snad mi nieco bude vediet predpisat 😒 vy ste na tom ako? chore nie ste? teraz sa nieco toci vo vzduchu a vela nas je chorych 😒

mia117
7. jún 2012

@anitka22 Ahoj aj sa som bola chora, asi tak 2 tyzdne dozadu, tiez som nic radsej nebrala, pila som vela cajov, a robila som si citronovo medovy horuci napoj a zabralo to po par dnoch, al nadchu som mala potom este asi tyzden, ale kvapky do nosa som si tiez radsej nedavala, pre istotu, teraz som ok. tak prajem skore uzdravenie, hlavne oddychuj a jedz vitaminy. 🙂

slavicita
7. jún 2012

@anitka22 ahoj, ja mám tiež boľavé hrdlo...mám overené homeopatické tabletky Homeogene 9...mne zabrali pri prvom tehotenstve a aj teraz po jednom dni používania zaberajú....už to tak veľmi nebolí....musíš ich brať ale každú hodinu a vtedy zaúčinkujú...vyskúšaj
inak ak sa dá, pridávam sa aj ja medzi vás...termín mám 18 januára.... 😀

anitka22
7. jún 2012

@slavicita rano som si kupila homeopatika aj ja, ale zatial nic neucinkuje a hroozne mi chyba streknutie si "lieciveho spreju" do hrdla, to mi pomahalo.... kazdu hodinu papap tie homeopatika a dufam ze bude lepsie, ale v robote som uz nedokazala vydrzat a musela som domov...

rienok
7. jún 2012

@anitka22 ja som to liečila klasickym kloktanim solnym roztokom ....hnus, ale zabralo to 😉 ja som to mala cca v 4-5 tt

anitka22
7. jún 2012

@rienok fuj, viem si to predstavit, ale idem na to 🙂 este som to nikdy nerobila ale ked to zaberie tak skusim...

rienok
7. jún 2012

@anitka22 držím palec 😉

slavicita
7. jún 2012

@anitka22 ja som to tiež skúsila s tým soľným roztokom ale som sa skoro pozvracala, takže som to nechala na homeopatiká....tie nezaberú hneď ale na druhý deň...teda aspoň mne to tak funguje...skús to nejako vydržať... 😉

ewka1
7. jún 2012

@kandee1201 tak to je super nahoda 🙂 dnes som bola na ultrazvuku a mimčo ma už ručičky aj nožičky a bije mu srdiečko 🙂 som stastna

kandee1201
7. jún 2012

@ewka1 super 😵 ked je vsetko v poriadku ja idem na ultrazvuk az 26ho tak sa este nacakam 😉 dal ti aj fotku?

kandee1201
7. jún 2012

@martinka1510 mame rovnaky termin 😉

rienok
7. jún 2012

@ewka1 super blahoželám 😵 😵 😵
to bol tvoj 1. ultrazvuk? bola som 01.06. a to mal krpec 8,4 mm (CRL) a idem az 26.06. ale to idem uz pre tehu knizku 😵 😵

19monika75
7. jún 2012

@majaff ahoj vsetky 3 normalne ale toto mi dava zabrat mam pocit ze mi co ras viac zle uz
mi je zle aj z vody ja sa normalne v noci zobudim na to ze sa mi ste zvracat hrozne bojim sa aj jest aby mi zas nebolo zle

ewka1
7. jún 2012

@rienok hej hej prvy moje mimco ma 1,82 cm dam si foto do albumu tak kukni 🙂 ... ja idem 21.6. tiez po knižku 🙂

ewka1
7. jún 2012

@kandee1201 dal idem ju dat do albumu tak sa kukni 🙂

karinkaeich
7. jún 2012

babule, pridajte sa ku nam do sukromnej skupiny. staci, ked napisete @cristi, nech vas prida. tam sa uz viacere pozname a kecame 🙂

ewka1
7. jún 2012

@cristi mozem aj ja k vam?

rienok
7. jún 2012

@cristi aj ja by som sa k vam rada pridala 🙂

cristi
8. jún 2012

@rienok
@ewka1 ahojte zienky, ste pridane do sukromky 😉

evickav
8. jún 2012

@cristi ahoj,,, môžeš aj mňa pridať? 🙂

mucinka27
8. jún 2012

Awojjjjjj kočky možem sa k vam aj ja pridat ???🙂

rienok
8. jún 2012

@mucinka27 ahoj , napiš @cristi prida ta do sukromky 🙂

monikamarek1
8. jún 2012

@daduska2009 ja mam ten istý datum porodu ako ty 🙂)) kde budes rodiť? JA v KE

daduska2009
autor
8. jún 2012

@monikamarek1 ahoj aj pravdepodobne na Myjave rodila som tam už raz a bolo tam dobre ale novorodenecke odd sa mi nepáčilo ale vôbec keď nie su komplikácie tak je to v pohode ale akonahle sa niečo udeje tak nevedia si s tym rady a posielaju detičky do TN alebo do BA 🙂