Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
hh dakujem... mno uz aj heej uz sa pomaly zaciname tesit.. 😀 a ty cakas tie prve.. ?
zden2 dakujeeem ...🙂
ivnik a v kolkatom týždni si ..? a kolko mas rokov..? 🙂
Ahojte! Mne vychadza podla kalkulačky na 21Januara 🙂 po 2 rokoch snazenia 🙂 velmi sa tesiiiiiiiiiiiiiim 😀
ahojte aj ja cakam babatko... dufam ze bude všetko ok... minuly rok som prisla v siestom mesiaci o dvojicky tak sa aj trosku bojim... ale verim ze to bude ok 😵
ahojte, aj my máme termín január 2013 🙂
chcem sa spýtať, že v ktorom tt sa robia komplet odbery a dáva sa tehu knižka?
ja som vysoko riziková, tak by som rada vedela čo ma čaká,,, zajtra idem ku gyn.,tak som moc zvedavá
ahojte odbery sa robia v 10. týždni aj na stránke www.mamaaja.sk ak si dáš odbery tak tam máš rozpísané ale najlepšie poradí gynekolog . Baby ja sa vás chcem opýtať čo beriete na nevoľnosť lebo mne je strašne dokonca som mala isť ležať ale predpisal mi gynekolog Torecan čipky a suseda mi pichla dva krat infuziu tak mi je trochu lepsie ale na jedničku t nie je a pritom je to moje tretie tehotenstvo.Dostala som aj radu ze je dobry emesin kvapky ma niektora skusenost s nimi? Vdaka za radu
ahojte zienky, lentaka otazocka a je dátum ovulácie, 13.5(cize podla ovu 5+0tt).,, hcg 208,6, sliznica na ultrazvuku 18mm- inak nic,, je nadej na tehu?
dakujem
@majaff ďakujem, budú mi ich robiť 19.6.
s nevoľnosťou ti moc neporadím,,, mne zaberie málo niečo zjesť - napr. banán, ale aj z toho mi bolo dnes ráno tak divne,,, a napiť sa jemne perlivej minerálky, lebo ja mám pocit, že mi vôbec netrávi,,, a niekde som tu na MK vyčítala, že pomáha tic tac - občas si dať
kocky, sup vsetky do nasej sukromnej skupiny. staci, ked napisete @cristi, nech vas prida
@janusa_ urcite ano, ja som to mala tak isto, len prve hcg bolo 280, o dva dni 590... bala som sa, o tyzden a pol na to 2940 a bublinka, no este bez plodu.. zas strach a o 10 dni neskor, zltkovy vak, bijuce srdiecko... Tak nestrachuj, vsetko bude dobre... 14.6 ma caka dalsia kontrola, dufam, ze srdiecko stale bije... bojim, bojim, no toto patri proste k tomu. Hlavne ziadny stres
Nepatrim do tejto temy, len sa chcem spytat. Vysli mi // a dnes som bola u gynekologicky na kontrole. Som 7 mesiacov po MA a tak ma dala hned na PN. Kedy Vam lekar nieco videl na sone? Ja by som mala byt 4tt+4 a moja sliznica ma 8mm. Je to malo? Vdaka za kazdu odpoved
@ewka1 ahoj Evička, nič sa nebojkaj, všetko bude OK 😉 inak ja ťa poznám, ale neviem, či si aj ty mňa budeš pamätať, som Jankina spolužiačka z OA 🙂 🙂 🙂 pozdrav ju odomňa... a kedy máš termín? možno sa stretneme ak Pánbožko dá a všetko dobre do konca potiahneme.... Ja mám termín 11.1.2013 😉
Ahojte.Aj sa pripájam k vašej skupinke.Termín by mal byť 28.1.2013
@majaff ahoj mne dal lekar thiamin no mam pocit ze mi je po nom este horsie torekan som neskusala ale viem ze ten je nasilnejsi aj mi cakame 4 baba prve try to bola hracka mala som 19 potom 20 a25 ale teras mam 36 a mam strach aj zo zastavenich vetrou ci sa nico nedeje musime to vydrzat sak sme neake baby nie.
@evakva ahoj ja som 5 mesiacov po MA, po 4 som zistila, ze som tehu. 5 tt a vobec nic nebolo vidno, o 10 dni, len bublinka a az o 10 dni na to bol miniplodik aj so srdieckom. Mala som posunutu ovulku. Viem, este som nevyhrala, ale beriem to pozitivne. Neboj, v takom stadiu ako si ty, este skutocne nie je nic vidno... a ak budes mat posunutu ovulku ako ja, tak ti to moze urobit rozdiel az 2 tyzdne. Tak trpezlivost a prajem vela vela stasticka, nech to tentokrat vinde 🙂
ahojte, ja 4.1.2013, ktovie možno aj skôr, uvidíme 🙂
@evakva na prvé sono som šla až 6+1tt a bola tam len minibublinka 1,34mm srdiečko ešte nebolo vidieť a o týždeň 5,27mm so srdcom bijúcim ako zvon. nezúfaj! ešte chvíľku buď trpezlivá a čoskoro uvidíš fazuľku.
ahojte mozem sa pridatt??? 🙂 ja mam termin porodu 2.1.2013 😎
@simonkazga Vdaka.
@19monika75 Máš pravdu musíme to vydržať, aj mne predpísal Torekan dva balenia ale je mi naozaj strašne mám obavy že sa ocitnem v nemocnici na infúziach ak mi nebude lepšie. Švagriná poradila že nejaké tablety na prírodnej baze Emesin su dobre nemáš s tým skúsenosť. A všetky tri detičky si mala normálne,lebo ja som prví normálny a druhí sekciu tak neviem ta budem musieť mať sekciu aj teraz . Tak len sa drž

ahojte ja mam 18 rokov.. 😀 a cakam prve babo ..