Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
seruste, poprosim aj ja @cristi, do sukromky 🙂
@valika_val ahoj,si pridana 🙂 😉
Ahojte dievcence ,podla online kalkulacky by som mala byt uz v 9 tyzdni ,a porod mi odhadlo na 21.01.13.Je tu niekto s rovnakym terminom ;) ?Kedze som v zahranici este stale je cas ist k doktorovi.Zavidim vam ze uz mate aj fotky ☹ .Ja si musim pockat este ale 3-4 tyzdne....Zazrakom som otehotnela po 4 rocnom snazeni .Bolo to asi tym ze sme sa odreagovali po zabookovani leteniek a tesili sa na dovolenku do LA.A co viac ,asi v tom case ked som otehotnela som zacala chodit do gymu a drela som jak kon na sebe 4x do tyzdna ale skoro som skoncila bo ma zacala boliet noha a boli do dnes 😉 .Tak nech sa nam nadalej vsetkym dari 😎 ....Je to nase prve dieta ... som nesmierne stastna 🙂 ....
@happyfrog80 Ahojik no ja mam termin 18.januara 🙂 takže približne sme na tom vešlmi podobne 🙂))
@cristi ahoj Kristi ,mohla by som poprosit o pridanie?dakujem
@cristi aj ja by som poprosila Kristi ked nas je tuna už tolko 🙂))
@happyfrog80
@lenulik15488 ahojte ,ste pridane do sukromky 😉
@cristi Ale aky ma nazov ta sukromka?
@happyfrog80 Januarcatka 2013 najdes si ju v lavo pod vsetkymi diskusiami a otazkami...
ahojte maminky, ak by ste mali zaujem tak v sobotu 16.6 v Bratislave sa koná burza detského a tehotenského oblečenia
určite si prídete na svoje, môžte nakúpiť od novorodeneckého oblečenia až vyššie.
ja osobne tam idem predávať a mám krásne nové body, alebo značky na predaj ako su nike, adidas, calvin klein krásne overaly na zimu, mam na predaj krásny cossato prebalovaci pult uplne novy a vela dalsích vecí dovezených z usa alebo uk 🙂
Burza sa koná vonku, takže v prípade nepriaznivého počasia sa ruší.
Viac info na tel.čísle 0948 068 828 alebo na info@joyzone.sk
@ewka1 wau, no super, tak sa teškám 😉 😉 😉 ja idem na poradňu až 21.6. a to idem na kompletné odbery a dúfam, že bude všetko OK a dostanem už aj tehu knižku.... 😉 😉 😉
no a ako fotečka? vydarila sa? 🙂
ahojte kočky, mali ste už niektorá prvú poradnu, čo sa tam bude diať, budeme mat už aj prve 3D fotočky miminka na prvejporadni ?? viete mi niektorá povedať čo sa tam bude diat dakujem
@matulienka.d no ja idem tiez 21. 6. po knižku ... ku komu chodis??? 🙂 no potom tu aj ty fotečku hod 🙂
ahojte žienky no také nevoľnosti ako mám v tomto tehotenstve som pred tým nemala je to des dokonca som dnes mala až teplotu už nevládzem JA idem do poradne 20.6.som zvedavá čo mi doktor povie lebo keď som bola minule a vravela som ako mi je tak chcel aby som išla ležať ale ja som odmietla . Držte palce nech mi je konečne lepšie lebo neviem neviem
@ewka1 ja chodím k nám k Margušovej... ty asi do čadce, čo? jasné, hodím.... 😉
@matulienka.d hej ja chodim k dr. gulčikovy... 🙂
@ewka1 no tak toho som mala pri prvom pôrode.... ☹ ☹ ☹ ☹ nebolo to bohviečo, bol strašne nervný, len cez zuby rozprával a vrčal po každom ako pako...... ale tak keď ty k nemu chodíš, asi k svojim pacientkam bude fajn.... 😉
@matulienka.d vieščo na mna je v pohodke praveze az moc mily... no aj majka segra ho mala pri porode a tiez hovorila ze bol protivny... tak neviem 🙂 mozno dobre ze k nemu chodim aspon na mna nebude nervny keby nahodou :D
ahojte, podla terminu patrim k vam 🙂 Dnes som bola na druhom vysetreni, zatial je stanoveny datum na 12.1. Babetko sa v brusku hybalo o sto sest. 😀 A bolo vidiet krasne rucicky a nozicky...
Ahojte, ja mam podla kalkulacky termin 28.1. vcera som bola na utz babo ma uz rucicky aj nozicky akurat nas trapi pobolievanie v podbrusku gyn mi dal Duphaston ze to prejde a najblizsie ideme uz aj pre tehu knizku 11.7. dufam ze to dovtedy prebehne rychlo a bez komplikacii 🙂

Kto má termín okolo 23.januara a bude rodit v Saci??? 😀