Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
@cristi Ahoj, aj ja sa chcem k vám pridať. Termím máme v januári 2013.
@luma1 ahoj, ste v sukromke Januarcatka 2013 🙂
@fajndievca
@ewka1 hej, hej, to mi aj baby hovorili, čo so mnou boli na izbe, že on je milý len k svojim pacientkam, tak sa nič neboj.... 😉
holky ahojte, ja som v 8tt a dnes som chyytela silne hnacky termin mam 29.1.2013
ahojte baby, ak by ste mali zaujem mam este jeden test pohlavia z mocu od 10tt - Gender.. 😀
@matulienka.d no tak aspon ze tak :D
Ahojte, tak aj ja konečne sa môžem pridať do takejto diskusie. Termín mám 23.1.2013 🙂
ahojte, rada by som sa k vam pridala, termin mam 31.1.2013, bola som iba minuly tyzden u dr. pretoze moja aj tak nerobi ziadne vysetrenia okrem odobratia krvi, mozem vas poprosit do sukromnej temy? dakujem
@margotka666 ahoj ak by som mohla ja by som si ho od teba kupila jej to by bolo super
@daduska2009 mo ja som skoro ako ty lem ja mam termin 13,1.2013
aj aj by som chcela dostat do fora spolocny termin
@simonkazga no to uz musi byt srdiecko
ktora ma termin 13.1.2013 alebo 22.1.2013
@minune ahoj moja napíš cristi ona ťa pridá
@minune sranda, ja mám termínik len deň skôr 12.1., tak to máš pravdu, že možno budeme rodiť spolu 🙂
@minune už len na seba dávať pozor, aby všetko dobre dopadlo
no sranda ktovie mozno ze budeme na jednej sale spolu hehe no uvidime
no to mas pravdu mame este daleko do konca tak sa musime setrit vela a co moja mas vybrate mena na babetko
@minune nie mená ešte vybraté nemáme, ale chceli by sme nejaké pekné slovenské mená, a práve sa rozhodujeme či vôbec budeme chcieť vedieť čo to bude, je pekné sa nechať aj prekvapiť, len či to vydržme 🙂 🙂 🙂
@fajndievca no to mas pravdu ja by som chcela nejake take nezvycajne mena no uvidime ale ja nechcem vediet co to bude ja sa chcem dat radsej prekvapit
@19monika75
@minune babulky ,ste pridane 🙂

@kapovela
@luma1 Ahojte gratulujem Vam k fazulkam 🙂 napiste @cristi aby Vas pridala do nasej sukromnej temy Januarcatka 2013 🙂