icon

Termín pôrodu január 2013

daduska2009
30. apr 2012

Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂

denanika
29. jún 2012

Ja mám termín 7.1. 🙂

zuzaschr
30. jún 2012

ahojte. no ja mam termin 19.januara a tiez uz mame doma 20mesacneho Patrika, ktory sa prave rozhodol ze zacne bojkotovat postielku. Tak mu zhaname novu postel 🙂

fajndievca
30. jún 2012

@lenulik15488 ahoj, mňa čaká poradňa v pondelok a už sa neviem dočkať. Dúfam, že všetko bude v poriadku a že rastieme, tak ako máme 🙂

atevi26
1. júl 2012

Ahojte, ja mám termín 26.01.2013 🙂 je to moje prvé bábo, tak sa veľmi teším 🙂

cristi
1. júl 2012

@atevi26 vitaj 🙂 a gratulujem 😵 ak by si mala zaujem, je zalozena aj sukromna skupina Januarcatka 2013,staci mi napisat a mozem ta pridat,to plati aj pre ostatne zienky 😉

atevi26
1. júl 2012

Ja to tu veľmi nepoznám, som tu dnes prvý krát 🙂 Budem rada, ak ma pridáš do tvojej skupiny. Ďakujem

cristi
1. júl 2012

@atevi26 🙂 nie je to moja skupina,len som ju zalozila..vsak sa rychlo zorientujes na MK 🙂 najdes nas pod Januarcatka 2013,ktoru najdes na lavo pri kliknuti na forum,pod vsetkymi diskusiami a otazkami...pred nazvom je zlty klucik 😉

zuzaschr
2. júl 2012

@cristi ahoj. mozes prosim ta aj mna pridat do sukromnej skupiny. diky

cristi
2. júl 2012

@zuzaschr ahoj,pridala som ta 🙂

sylvelia
2. júl 2012

ahojte, aj ja mám termín7.1.....môžeš ma pridať do súkromnej miestnosti? ďakujem

natfek
2. júl 2012

ahojte mamicky, ja mam zatial termin 11-15.1. niesom si ista, lebo doktor povedal ze 11.1. ale do knizky mi sestricka zapisala 15.1. 😀
ak by sa dalo tiez by som poprosila zaradit do tej skupiny...aj ked celkom nerozumiem preco sa to vlastne robi takto (chodim sem uz asi mesiac ale az dnes som sa zaregistrovala)... ale je mi jasne ze su tu mamicky ktore to tu poznate tak asi viete preco....
🙂

elise
2. júl 2012

@natfek gratulujem k tehulkovaniu, vieš sukromne skupiny su na to aby sme mohli bez obáv hovoriť o všetkom chodia sem totiž aj špioni ktorý v reálnom živote môžu ubližovať🙂 sme tam dobrá partička🙂 povedz cristi aby ťa pridala🙂

cristi
2. júl 2012

@natfek ahoj,presne ako pise @elise,do sukromky maju pristup iba zaregistrovane mamicky a nik iny...a mozes pisat o hocicom, co mas na srdiecku 🙂 urcite najdes u nas podporu i pochopenie 🙂

daduska
3. júl 2012

Ahoj cristi ak môžeš tak ma prosím pridaj do súkromky, ďakujem Dáša 😉

tweetinka.co
3. júl 2012

@cristi ahoj, môžem poprosiť o pridanie do skupiny? ďakujem 😎
termín mám na 31.01 😅
pekný deň

mucinka27
3. júl 2012

Ahojky ak možeš pridaj si ma do sukromky,dikes 🙂

sendym
3. júl 2012

Ahoj Cristi mozes prosim aj mna pridat do skuromky?dakujem 🙂

cristi
3. júl 2012

@sendym
@mucinka27
@tweetinka.co
@daduska ahojte ,ste pridane 😉

laadynka
3. júl 2012

Ahoj Cristi,
mozes aj mna pridat do sukromky. dakujem

sendym
3. júl 2012

Dakujem 🙂

mendy1983
3. júl 2012

Ahoj Cristi mozes aj mna pridat do sukromky, termin mam 12.1.2013. Dakujem 🙂

schnauzee
3. júl 2012

Ahojte 🙂 rada by som sa k vám pridala a aj do súkromnej skupiny 🙂 istý čas som na MK nechodila, mám za sebou dva potraty, potom nie a nie otehotnieť, tak som si dala záväzok, že sem zavítam, až keď prejde prvý trimester a bábo bude ok 🙂 termín pôrodu mám zatiaľ stanovený na 9.1.

natfek
4. júl 2012

@cristi chápem, strážite si súkromie 🙂 ja som už asi otupená facebookovým svetom dnešnej doby... 😀 ked si to tak uvedomím je to dosť smutné... až mám strach aké to bude keď moje / naše deti budú dospelé... to už asi nebude žiadne súkromie...
tak by som sa rada pridala ak by to bolo možné, na fórum chodievam ale prevažne z mobilu a z neho sa mi asi nebude dať prihlásiť ale možno aj to nejako vyriešim... 😉
baby už ste mali ten prvotrimestrálny screening? mne vyšlo všetko dobré a v poriadku, ale trosku ma štve že mi skoro nič nevysvetlí doktor... akože a k tehotenskej knižke sa ani nevyjadrujem...tam mi všetko píšu v skratkách a ja neviem čo je čo... ☹

bathory.h
4. júl 2012

aj ja som stihla termín 6.1... 😵

cristi
4. júl 2012

@natfek ahoj,pridala som ta uz 🙂 sukromie si ustrazime len do takej miery , akej dovolime druhym ludom do nej nahliadnut 😉 ale ci to bude platit aj za par rokov... 🤐
vacsina lekarov nema ziadnu potrebu vysvetlovat pacientom ohladom jeho zdravotneho stavu skoro nic... 😒 preto sa pytat,pytat a pytat ,ak niecomu nerozumiem 😉 skratky v tehuknizke sa daju aj vyguglit 😉 napr. http://najmama.aktuality.sk/clanok/224660/tehot...

@schnauzee
@mendy1983
@laadynka ahojte,ste pridane so sukromky 🙂

natfek
4. júl 2012

jeeeej @cristi dakujem idem sa na to asi pozriet.... ono mna zaujma všetko - čo je dobrá hladina trombocytov, co mi vlastne namerali z krvy a pod. ... heh... asi som zvedavšia ako mamičky bežne bývajú ale keď ja si nemôžem pomôcť.... 😀 😀 😀

adina339
6. júl 2012

Ahojte mamičky a nastávajúce mamičky,budem mať 1. bábetko a zatiaľ mi povedali termín 22.1. takže som trocha ďalej od Vás,ale stráášne sa teším 🙂

rienok
6. júl 2012

@adina339 ahoj , prajem príjemné tehuľkovanie 🙂 napíš @cristi ona Ta pridá do súkromky 😉

adina339
7. júl 2012

@rienok ďakujem,zatiaľ je to super pocit, dúfam,že sa to nezmení 🙂 🙂 🙂

adina339
9. júl 2012

ufff,vo štvrtok sa dozviem kedy pôjdem na operáciu,našli mi obrovskú cistu 15,4cm x 9,7cm. Neviete ako dlho budem v nemocnici??? 🙂 lebo ich moc neoblubujem 🙂