Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
ahojte. no ja mam termin 19.januara a tiez uz mame doma 20mesacneho Patrika, ktory sa prave rozhodol ze zacne bojkotovat postielku. Tak mu zhaname novu postel 🙂
@lenulik15488 ahoj, mňa čaká poradňa v pondelok a už sa neviem dočkať. Dúfam, že všetko bude v poriadku a že rastieme, tak ako máme 🙂
Ahojte, ja mám termín 26.01.2013 🙂 je to moje prvé bábo, tak sa veľmi teším 🙂
Ja to tu veľmi nepoznám, som tu dnes prvý krát 🙂 Budem rada, ak ma pridáš do tvojej skupiny. Ďakujem
ahojte, aj ja mám termín7.1.....môžeš ma pridať do súkromnej miestnosti? ďakujem
ahojte mamicky, ja mam zatial termin 11-15.1. niesom si ista, lebo doktor povedal ze 11.1. ale do knizky mi sestricka zapisala 15.1. 😀
ak by sa dalo tiez by som poprosila zaradit do tej skupiny...aj ked celkom nerozumiem preco sa to vlastne robi takto (chodim sem uz asi mesiac ale az dnes som sa zaregistrovala)... ale je mi jasne ze su tu mamicky ktore to tu poznate tak asi viete preco....
🙂
Ahoj cristi ak môžeš tak ma prosím pridaj do súkromky, ďakujem Dáša 😉
@cristi ahoj, môžem poprosiť o pridanie do skupiny? ďakujem 😎
termín mám na 31.01 😅
pekný deň
Ahojky ak možeš pridaj si ma do sukromky,dikes 🙂
Ahoj Cristi mozes prosim aj mna pridat do skuromky?dakujem 🙂
@sendym
@mucinka27
@tweetinka.co
@daduska ahojte ,ste pridane 😉
Ahoj Cristi,
mozes aj mna pridat do sukromky. dakujem
Dakujem 🙂
Ahoj Cristi mozes aj mna pridat do sukromky, termin mam 12.1.2013. Dakujem 🙂
Ahojte 🙂 rada by som sa k vám pridala a aj do súkromnej skupiny 🙂 istý čas som na MK nechodila, mám za sebou dva potraty, potom nie a nie otehotnieť, tak som si dala záväzok, že sem zavítam, až keď prejde prvý trimester a bábo bude ok 🙂 termín pôrodu mám zatiaľ stanovený na 9.1.
@cristi chápem, strážite si súkromie 🙂 ja som už asi otupená facebookovým svetom dnešnej doby... 😀 ked si to tak uvedomím je to dosť smutné... až mám strach aké to bude keď moje / naše deti budú dospelé... to už asi nebude žiadne súkromie...
tak by som sa rada pridala ak by to bolo možné, na fórum chodievam ale prevažne z mobilu a z neho sa mi asi nebude dať prihlásiť ale možno aj to nejako vyriešim... 😉
baby už ste mali ten prvotrimestrálny screening? mne vyšlo všetko dobré a v poriadku, ale trosku ma štve že mi skoro nič nevysvetlí doktor... akože a k tehotenskej knižke sa ani nevyjadrujem...tam mi všetko píšu v skratkách a ja neviem čo je čo... ☹
aj ja som stihla termín 6.1... 😵
@natfek ahoj,pridala som ta uz 🙂 sukromie si ustrazime len do takej miery , akej dovolime druhym ludom do nej nahliadnut 😉 ale ci to bude platit aj za par rokov... 🤐
vacsina lekarov nema ziadnu potrebu vysvetlovat pacientom ohladom jeho zdravotneho stavu skoro nic... 😒 preto sa pytat,pytat a pytat ,ak niecomu nerozumiem 😉 skratky v tehuknizke sa daju aj vyguglit 😉 napr. http://najmama.aktuality.sk/clanok/224660/tehot...
@schnauzee
@mendy1983
@laadynka ahojte,ste pridane so sukromky 🙂
Ahojte mamičky a nastávajúce mamičky,budem mať 1. bábetko a zatiaľ mi povedali termín 22.1. takže som trocha ďalej od Vás,ale stráášne sa teším 🙂
ufff,vo štvrtok sa dozviem kedy pôjdem na operáciu,našli mi obrovskú cistu 15,4cm x 9,7cm. Neviete ako dlho budem v nemocnici??? 🙂 lebo ich moc neoblubujem 🙂

Ja mám termín 7.1. 🙂