Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
@kandee1201 https://www.modrykonik.sk/bazar/moj/ sku takto pozret 😉
ahojte..pridávam sa aj ja :D termín máme 25.1.2013...
Ahojte , ja sa tiez pridavam termin mam 30.1.2013.......
Ahojte neviem ako to tu funguje. Mám termín 24 januára a rada by som sa pridala 🙂
no ja by som tiez rada vedela ako to tu funguje ...... 😉
Ak by sa chcela niektora z vas pridat do sukromnej skupiny januarcatka 2013,tak mi napiste a oznacte moj nick,aby sa mi sprava ukazala v mojom upozorneni 🙂 pekny dnik prajem 🙂
@jennin
@kandee1201 ahojte,ste pridane do sukromnej skupiny 🙂
babule a uz aj viete co cakate...??? chcete to vediet...??? ja som si to pri prvej dala zistit, no teraz rozmyslam, aj chcem a nechcem vediet ci to bude chlapcek alebo dievcatko...ale asi to nevydrzim a dam si to zistit.... 😀
tak toto je fakt svela diskusia.... strasne vela som sa dozvedela :(
Ja mam termin na prelome decembra - januara, a teraz co mam poziadat o pridanie do sukromnej aj tam aj tu? To sa neviete bavit verejne? To iste som sa pytala aj decembrovych....a ani tam mi to nikto nevysvetlil???
ahojte,mozem sa pridat, uz budem trojnasobna mamka🙂 termin mame okolo 15. januara, dakujem🙂
babulky jak vam zavidim aj ja by som mala termin v januari keby som neprisla o moje babetko
@evickav ako ktore veci sa napr. riesia lepsie v sukromnej? ved sa tu aj tak nepozname. a hocikto kto poziada o vstup do sukromnej je prijaty. mne ide o to, ze mozno v niektorej sukromnej diskusii sa rozoberaju take temy, ktore by mi mozno pomohli.... a teraz mam ziadat o vstup do vsetkych sukromiek, ktore tu funguju? aaa skoda pisat nieco.... asi ma nikto nechape co tym chcem povedat... 😢
@minune Tak to mi je velmi luto :( a v akom tyždni si o babenko prišla :(?
@julllka ahoj,som zakladatelka sukromnej diskusie pre januarove mamicky.Je mi luto,ze tato verejna diskusia akosi viazne,ale je to slobodne rozhodnutie kazdej z nas,kde a s kym sa bude delit o svoje radosti i starosti v obdobi ocakavania svojho babetka...verejne diskusia je pre vsetkych ludi,ktori navstevuju MK a sukromna diskusia je len pre clenky,ktore zakladatel temy prijme. Asi to je hlavny dovod,preco je u nas tak zivo a tu to zaspalo... Ak mas zaujem, ako pises,rozoberat temy,ktore by ti pomohli v rieseni roznych problemov v obdobi tehotenstva a chces sa s nimi podelit s ostatnymi tehulkami v nasej sukromnej diskusii,radi ta privitame medzi nami 🙂 staci mi len napisat 😉
@cristi dakujem za pozvanie, budem rada ak ma prijmes, aj ked stale tvrdim, ze to nema hlavu ani patu. Ja som pre teba a ostatne baby s januarovym terminom uplne cudzi clovek, a len preto, ze mame rovnaky termin nemate zrazu problem sa so mnou podelit o vase tajne radosti i starosti? Ale tak sak ved dobre, nemusim chapat vsetko...dakujem za pridanie do sukromnej a uz teraz sa tesim na tie tajnosti co rozoberate 😎

Ahojte maminky,tehulky, rada by som sa k Vam pridala, mam termin 10.01. Uz sa nevieme samozrejme dockat. Vsetkym Vam prajem hlavne vela vela zdravicka! 🙂