Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
ahojte, ma tu niekto termin na 30.1.2013? chcem sa spytat ci niektora z vas podstupila amnio? mne vyslo zvysene AFP z krvnych testov :((
My mame termin podla PM na 1.2.2013, no bola by som rada ,keby sme sa dockali koncom januara, kvoli tatikovi, ten ma vtedy narodeninky 🙂
🙂 ahoj ja mam termin 1.1.2013 tak uvidime je to nase prve dietatko a podla ultrazvuku to bude dievcatko a velmi sa tesime 😀
@lucifuk123 ahoj 🙂 srdecne ti gratulujem k dievcatku 😵 inak aj ja mam taky krasny termin porodu ako ty aj dievcatko cakame 🙂
ahojte, ja mam termin podla PM 31.1.2013, ale PM som si len tipla, ten mesiac som na to nejak pozabudla, co sa mi pred tym este nestalo, takze podla sona mam termin okolo 25.1....na 3D sme boli, ale zatial sa nam babo neukazalo 🙂
misi31 ja som na amnio nebola, ale kamoska hej, nakolko ako tebe aj jej vyslo zvysene AFP. Vravela, ze to nebolelo, len to bolo neprijemne a ma uz aj vysledky, dopadli ok a jej dcerka ma uz dnes 2 roky 🙂, takze hlavu hore. Tie krvne testy su casto nepresne....Nerobili ti nahodou NT, robi sa to do 13 tt....mne hej a bolo to ok...
Mne AFP testy dopadli ok, ale amnio mi navrhli kvoli vekovej indikacii mam 36, citim sa ako dochodkyna :D, ale idem na morfologicky, na amnio nie....ale keby mi vyjdu krvne horsie, tak pre ten klud by som na amnio sla...
...od 16.8. kopeme intenzívne TP 6.1. 🙂 teším sa 9-teho mam narodky 🙂
ahojte babenky!Rada by som sa k vám pridala ak možem 🙂
Možem poprosit o pridanie do sukromnej? diki 🙂
@cristi ahoj, pridáš ma prosím ťa do súkromky? Ďakujem
ahojte baby už veeeľmi dávno som sem nepísala, aj keď z času na čas sledujem čo tu rozoberáte. Teraz mám však veeľkú radosť a chcem sa podeliť. Zistila som, že čakám chlapčeka, ja totiž už dve baby mám. Najprv som sa na tretie baby nechcela dať nahovoriť ale môj muž stále vyrýval, že by chcel ešte jedneho chalana. Tak sa mu želanie splní 🙂
Ahoj, my sme na 30.1.2013 😵
Ahojte... tak aj mi sa k Vam pridavame nas termin je 26.01.2013.. A sme z Bratislavy...
cristi mohla by som poprosit o pridanie do sukromnej ?
Dakujem
@luzu0506
@monika1202 caute tehulky,tak som aj vas pridala do sukromky 🙂
Ahojte baby, mam termín 10.1.2013 🙂
@cristi mohla by si ma prosim ta pridat do sukromnej? Dakujem
Ahojte tehulky , ja mam 1 termín 29.12.2012 a druhy 1.januára.2013 .Možem sa ku vám pridať?
@dominikkaaa ahoj,si tiez uz u nas v sukromke 🙂

ahojte, pripajam sa 🙂 u mna terminy od 17. do konca januara 😅