Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
ahojte ,pripajam sa ,cakame 20.januara chlapceka
ahojte ,pripajam sa ,cakame 20.januara chlapceka
@lusindata2 a o co ide mozem vediet?
@verion ahojte🙂ja tymto rozmerom a mieram neverim,kedze mne pri malej povedali,ze mala bude mat okolo 3,5kg a ked sa narodila,mala 2760g a 47cm 😵 a kamoske vraveli-prvorodicke,ze nebojte sa pani,dietatko v pohode vytlacite,ma len okolo 3kg a maly mal cez 4kg 😠 tak ja len tolko k tym mieram🙂inak baby do sukromky nechcete zavitat? 🙂 🙂 🙂
@janus32 ako jasne ze mi povedal ze to nie je 100% istota.. ale mi povedal ze oproti ostatnym v tomto tt. je podstatne väčší... tie rozmery su cca... a ma predpoklad byt aj velky, aj ja aj manzel sme pri narodeni mali cez 4,5kg a myslim 54cm... on je vysoky, aj ja.. tak male mimi by sa nam asi nehodilo 😀
Ahojte kočky, kežde 3D UTZ povedalm že termín narodenia nešej slečny bude 2.2, tak som sa dala na február. Avšak čím sa termín viac blíži, tým môj gynekológ uberá z dátumov 🙂 a narodiť by sme sa mali 29.1. A na prvej kontrole u pôrodníka na Antolskej mi dokonca pán doktor povedal, že to bude isto ešte skôr - tak sa s radosťou pridávam k Vám. Čafte 🙂
Ahojte mozem sa k Vam pridat? nie je nahodou aj sukromna skupina pre januar 2013?
@cristi mohla by som aj ja do sukromnej skupiny? dakujem ;)

@nikol4588 aj ja cakam dievcatko 🙂