icon

Termín pôrodu január 2013

daduska2009
30. apr 2012

Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂

djgatta
6. nov 2012

@janina218 ja nejako nepriberam, vlastne som nic nepribrala,som v 29tt, zo zaciatku bola nevolnost a to som schudla 4kg a este ani tie nemam naspat, maly ale rastie, uz ma cez kilecko 🙂

janina218
6. nov 2012

@djgatta tak to máš super, že malý priberá ale ty nie 🙂 to ja som pribrala 10 kíl, aj keď to teda nie je vidieť. mám len brucho veľké, neviem kde mám tie kilá 🙂 ja som v 31 tt a malý mal teraz na poradni 1,5 kila.

djgatta
6. nov 2012

@janina218 veru tehotenstvo robi vela zmien v tele, uvidime ako to bude po porode. my ideme na poradnu v pondelok, tak som zvedava ako si vedie maly 🙂

janina218
7. nov 2012

@deda
@tweetinka.co
@djgatta baby a máte už bábätká otočené hlavičkou dole? lebo ja som bola na poradni teraz 25. októbra a bol otočený koncom panvovým. doktor mi síce povedal, že ešte má chvíľu čas, ale že keď za mesiac nebude, tak mi už spraví predoperačné vyšetrenia. ja som chcela rodiť prirodzene... ☹

lulu8257
7. nov 2012

@zeitka ja chlapceka tiez 🙂 prve babatko, tak ako sa to blizi zacinam mat trosku strach 😒 ale lekarka je moja kamaratka tak aspon ze tak 🙂

tweetinka.co
7. nov 2012

@janina218 ahoj.. ja mam kontrolu 15.11... tak dufam, ze mimi je v poriadku.. Ku komu chodis k Dr.?
a ja som veeela pribrala - vsade.. 😖 tak budem mat aspon co zhadzovat.. 😵

zuzkahsz
7. nov 2012

Ahojte aj ja sa k Vám pridávam my čakame chlapčeka termin mam 22.1.2013 😀

janus32
7. nov 2012

@zuzkahsz
@lulu8257
@janina218 babulky nechcete sa pridat k nam do skuromnej?Ak ano,piste cristi🙂radi vas tam uvitame🙂

zuzkahsz
7. nov 2012

@cristi ahoj,mozem ta poprosit o pridanie do sukromnej skupiny?

cristi
7. nov 2012

@zuzkahsz ahoj,si pridana 😉

lulu8257
7. nov 2012

@cristi rada by som sa pridala

cristi
7. nov 2012

@lulu8257 o.k.si tam 😉

zeitka
7. nov 2012

@cristi máte estemiesto v súkromnej? 🙂

zeitka
7. nov 2012

@lulu8257 sranda že skoro iba chlapci sa budu rodiť 🙂. Tak ja idem do toho uz4x a tiez má strach neobchadza 🙂 aspoň že tam máš kamosku 🙂 ona ťa aj odrodi?

zuzitar
7. nov 2012

Zajtra poradna a budu nas merat a vazit. Ako su na tom vase deticky?

zeitka
7. nov 2012

@janina218 taky starý babsky recept je cvičiť nadácie chrbty, lebo že ked sa tak ohnes že mu urobis miesto a otočí sa 🙂 neviem či to je pravda, ja som sa vzdy cisarskeho bala, tak som poctivo cvicila a vzdy sa otocili 🙂

janina218
8. nov 2012

@zeitka no ja som už čítala všeličo, že si mám baterkou svietiť od vrchu bruška až po... "východ" , aby vedel, kade sa ide von 😀 alebo že si mám dať dole k brušku hrať nejaká peknú hudbu, že ju bude chcieť lepšie počuť a tak sa otoči 😀 ale asi počkám do ďalšej poradne ešte. lebo mám taký pocit, že sa asi otočil, lebo v nedeľu sa nejak moc hýbal a dosť to bolelo, tak možno.... a keď nie, tak asi skúsim nejaké cviky....

cristi
8. nov 2012

@zeitka 🙂 si pridana 🙂

lulu8257
8. nov 2012

@zeitka ano ona ma odrodi a hlavne co tu citam ake cakacky na vsetko su posledny mesiac tak som aj dost rada lebo mi naozaj vo vsetkom velmi pomaha, uz v prvom mesiaci mi ukazala porodny box a tak🙂

zeitka
8. nov 2012

@lulu8257 no super, treba tam mat niekoho 🙂 🙂 Mna dufam ze bude rodiť ten istý co vzdy 🙂

mianc
9. nov 2012

ja som bola na poradni v utorok, to sme začali 30t. tak mi dr. robil aj sono máme 1250g a je to chlapček 🙂 takže január bude ako čítam prevažne chlapčenský.. 😀

sunny170
9. nov 2012

ja som tiez januarova a bude to chlapcek🙂)

nikol4588
9. nov 2012

Ahojte dievčatá, rada by som sa k vám pridala aj ja 🙂 pozerám, že tu píšete, že budete mať prevažne chlapčekov... 🙂 tak ja vám to trošička naruším... my máme termínik na 14.01. a pribudne k nám maličká bambulka 🙂

lubkadlo
15. nov 2012

Ahoj, aj ja by som sa rada pridala do vasej skupiny, nase chlapciatko cakame 8. januara a po vcerajsej poradni uz vazime 1870 g 🙂

denisasmolova
15. nov 2012

ahojte ...mohla by som sa k vam pridat ja mam termin 1 januara 🙂

cipsa7
16. nov 2012

Ahojte, aj ja sa k Vam pridavam...termin mam 6.1.2013 (najskor 8.1., potom 5.1.2013...:-) Ja som bola v poradni v stredu a mala bambulka uz ma cca 2 kg...🙂

lusindata2
Odpoveď bola odstránená
zeitka
16. nov 2012

@lusindata2 ja by som aj prijala... 🙂

verion
19. nov 2012

ako zvládate bežné úkony v tomto mesiaci? resp. čo všetko ešte dokážete robiť bez pomoci 🙂 a koľko ste doteraz pribrali? ja som 32.tt a mám +16kg ale bruško mám oveľa menšie ako iné baby v tomto mesiaci...

martinailova
19. nov 2012

@lusindata2 ja by som mala zaujem 🙂 o co konkretne ide 🙂