Termín pôrodu január 2013
Ahojte mamičky aj čakateľky je tu niektorá s podobným termínom mne vychádza na 6.1.2013 som strašne šťastná ,ale sa aj dosť bojim,kedže o dve mimi sme už prišli, tak dúfam že tu nezostanem sama....🙂
ahojte, ja som si terminik sice este nepocitala, ani doktor mi este nepovedal ale vychadza mi zaciatkom januara 🙂
Celý den, mám žalúdok otočený ako keby som bola po opici...toto som pri Tomáškovi nepoznala...dúfam, že to čo skoro prejde....a už mi začína aj únava...stále by som iba spala a cítim sa slabá...ale patrí to k tomu a musím vydržať.
ahojte🙂 tak ako prebiehaju vaše začiatky? už ste boli u doktora? čo bolo? 🙂 ja som bola raz a dnes idem zas..uvidím či gest vačok bude...som 5+0tt (pravdepodobne)
ivana132@ ahoj cica, tešíš sa na sono? 😀
cristi@ môžem poprosiť aj ja o pridanie do súkromnej skupiny? 😀
@manamani1 tebe nestacilo tych 1 000 000 odpovedi ze je to tam 🙂 tesim sa strasne s tebou, nech je vsetko v poriadku....
@manamani1 dakujem, som 35 DC, ale na 28 DC som zacala spinit, tak som myslela, ze normalne prisla MS a neriesila som to... ale o 2 dni to prestalo, tak sa mi to zdalo divne 😎 a dnes taketo prekvapko 😀 Inak aj tebe gratulujem, ked si spravis test o par dni, uz tam budu silne // 😉
manamani1@ koriatko@ gratulujem baby 😀 prajem bezproblémové tehulkovanie 😀
@cristi môžem poprosiť aj ja o pridanie do súkromnej skupiny? 😀
@ivana132 ahoj cica, tešíš sa na sono? 😀
@simonkazga Ďakujem...
@deda
@simonkazga ahojte 🙂 nech sa paci 😉 a gratulujem tehulky 😵
@simonkazga Ahoj, teším! Aj bojím! Som ako šibnutá, ty?

Ahojte mamicky... 🙂 som este stale v soku... 🙂 dnes som si spravila testik, lebo ma cudne bolelo brucho a meskali mi kramy.... a neplanovane tam 2 ciarky....neviem nic ani termin, lebo od odstavenia kojenia mi menzes chodil vselijako... 😀 tesim sa strasne ale aj sa este neviem spamatat...a este mam trosicku cas..kedze som mimi teraz este neplanovala, brala som posledny mesiac lieky na pokozku, lebo mi praskali prsty a teraz citam, nevhodne v tehu, hadam to nie je nebezpecne...