Termín pôrodu január 2016
Ahojte ,je tu niekto uz ajs tymto terminom?
Ahojte, môžem sa pridať k Vám? Termín mám 25.1. Neviem ako funguje ''súkromná skupina '', chodím na MK iba krátko, ale snáď sa čoskoro rozkukám 🙂
@kateri29 a ja?
@manchester1987 tiez pridana
@kateri29
Ahoj, ja mam termin 11.1.2016, chcela som sa pridat do skupiny, ale neslo to-stranka neexistuje mi vyhodilo, ale prilis sa tu este nevyznam🙂
@kateri29 a to na seste musi niekto schvalit?preco som tam este neni?
@kateri29 ahoj, nechcelo sa mi citat celu diskusiu, aj ja mam termin 14.1., ale chcem sa spytat, je este nejaka ina skupina ako januarovky 2016? Pretoze tam ma automaticky priradilo , ked som zadala termin porodu a tam nas je uz vazne dost, tak neviem, ci ma nejaky efekt nova skupina, ci sa jedna o tu istu? Dakujem za info.
@simculllka
Asi nie je, ja som nevedela, ze termin mozem zadat v profile a som tam automaticky :D
@holubicka28 ale je aj sukromka a tam nas musia pridat 🙂
@79viktoria79
Aha ok, tak budem cakat 🙂
@simculllka
@holubicka28 áno baby je aj sukromka píšeme si tam fajn baby ...musíte počkať kým vás pridá kateri29 🙂 fungujeme už pár mesiacov 🙂
@bea0802 a preco nas nechce prijat?mi ties si chceme pisat 🙂
@79viktoria79 neverím že nechce ja som tiez čakala..musí priať ona lebo založila súkromnú cize len ona vie pridať ...aspon tak som to pochopila že to funguje😀 neviem ja som tam od mája či júna už nepamätám ...je to lepšie lebo to čítame len tie čo sme v skupine
@bea0802 len jednu stranku dozadu pisala ze som pridana a pritom som tam neni,preto s acudujem 🙂
@79viktoria79 aha tak neviem a isto niesi pridaná ? To nájdeš ak kliknes na fórum (to je lista pod tvojím menom hore na stránke ) a tam ti vypíše skupiny a nad nimi máš listu kliknes na súkromná diskusia a tam ti ukáže januarciatka 2016 s klucikom 🙂 ak ti to ukáže si tam len klikni a pridaj sa k nám 🙂
@bea0802 nie som tam urcite
@79viktoria79 kontrolovala som to a si medzi clenmi, nechapem preco to nejde,pridam ta este raz,uvidime ci to potom pojde
@kikakik18
@holubicka28
@simculllka baby ste pridane,link najdete na prvej strane tejto skupiny. Napiste mi ,ci vam to ide, lebo stale pridavam nove baby,ale nikto novy sa mi zda do fora nepise
@bea0802 nezda sa ti,ja vas citam,len nestiham pisat,ale nove baby tam nevidim
@79viktoria79 uz si pridana 2x🙂 tak dufam ti to uz pojde
@kateri29 ahoj aj ja mam termín januar2016 a dnes nas caka 3d sono🙂
@kateri29 ano uz som tam 🙂
Ahojte, tiez by som sa rada pripojila ku skupine, termin mam 26.1.2016.
Ahojte baby som tu nova a rada by som sa pridala k vasej sukromnej skupinke. A hned otazocka na uvod. Je tu niekto komu sa zhorsil atopicky ekzem v tehu ? Uz si neviem rady... Dakujem

@kateri29 dakujem 😉