Termín pôrodu júl 2016
Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉
Ahojte baby, ste tu niektora po sekcii? Prvy porod som mala akutnu a poslednych par dni ma pobolieva jazva. Inak vsetko ok, prsia vacsie, resp pevnejsie 😃 sem tam ma bolia krize a dnes prva "kecacka" so zachodom, ale to ma len natiahlo a nic 😃
@chymenitta33 ja mam tiez peknu, len ma boli, ale to je asi ok, ci?
Baby sak stacilo by nam pribrat 8 kg....ale u mna to asi nehrozi.....zase priberiem 20kg a po porode 2kg dole 😄😄😄....
boze baby, sa pochvalte ake ste tucnucke 🙂)) ja som sa uz posledne mesiace radsej nevazila! som hrozne zvedava, kolko budem mat pri porode...sak uz v 7 tt mi jedna povedala ci som neni tehu, hahahah
Ja musim ist aspom -10
ja mam podobne priznaky ako pri prvom tehu, je mi nevolnejsie po jedle a mam hnusnu chut v ustach, na niektore jedla nemam vobec chut,az ma napina pri predstave, horsie je ze mi ide na chut nezdravsie.... hmmmm 😝
pri synatorovi som nemala skoro ziadne priznaky, tiez som stresovala, ze sa necitim tehu...
@jeinabe no ja stále kašlem a tiez ma s toho už boli hlava :-/ a aký sirup si davas?
@thea77 to sme ma tom rovnako tiež nic nepocitujem 🙂 ja idem 23.11. tak dam vediet
@martinaj neboj sa ja som tiež "slaninkova" a dufam že nepriberiem az tak veľa 😅😅😅
@nibokazv86 vola sa to stopkasel pre deti nema to silny ucinok, ale aspon trosku....mam pocit ze uz mi pomaly ustupuje.....uz teraz ma zacina zase kus dusit no uvidime.....
@martinaj Mati, ak budu baby chude, tak ja budem predsedkyna 😂😂😂 ja vyzeram ako pekna buchta uz teraz...a pribrat som pribrala po porode viac ako cez tehotenstvo...z toho...co som z nervozity jedla piate cez deviate...a uz mi to zostalo... velkost nosim 44 takze ziadne B vychrtle nie som 😉
@nibokazv86 A aky mas termin...???? Ja budem v utorok 6.tt +6.den
@thea77 - presne ako ja:D ja to mam opačne...takto som vážila ked som išla rodiť a teraz ja neviem:D
@thea77 - radšej než keby sme boli "lafane" a nevažili si náš stav.
@chymenitta33 ja dostanem zakalaci 100% 😂😂😂 ale chcem chodit plavat..a nezrat 😂😂😂😂 to som zvedava ako dlho mi to vydrzi 😂😂😂
@thea77 - ja odkedy mam zdravotné problémy možem len plávať a chôdzu. Ale momentálne mi zakázali aj to, tak ja neviem 😎 tolko zmrzliny čo zjem sa kdesi ukáže a obočie to nebude 😀
@thea77 - wauu šikovnica🙂
Ja by som len slané a kyslé. A teraz len sladké a chilli 😀
@martinaj @chymenitta33 dievcata....dala som si 2 kocky...odniesla som jedneho panovi, ktoremu nerozumiem ani slovo, ale vzdy sa dohodneme...ked mi napriklad tecie zachod alebo nieco sa pokazi...dojde a urobi a este jednemu do obchodu...toho volam kamos...tiez mu nic nerozumiem ani on mne...ale tak sa snazi...tu sa vsetci z okolia poznaju a zdravia....je to velmi prijemne...take...ze este aj skolnik zo skoly kam nepatrime len chodime okolo nas kazde rano pozdravi...to sa uz len tak nevidi...a keby ujo zelovocar nemal zatvorene, dostal by tiez...mne by to muz nedovolil zozrat...ten by mi dal....ale ja som cele dni doma...luskam internet a ked na mna takato mnamka vyskoci....hned sa do nej pustim....aj ked...turci varia aj pecu vynikajuco...ale ked urobim nieco "nase slovenske"....tak to je najviac ☺ teraz sa chystam nalozit do poharov kyslu kapustu, lebo to som tu nenasla...a spekulujem vyrobit domaci tvaroh...lebo ani ten som nevidela. Lenze ja mam na taketo ftakoviny cas...takze z nudy vymyslam...
@thea77 - super šikovnica🙂 kde žijete presne? kolko si/ste tam?
@chymenitta33 a mozme stiplave? Myslim vela stiplaveho?
@martinaj - tak zase nedávam si mexické chilli aby ma to palilo tri dni:D 😅 😝
Myslím, že len plesnivé veci niva a tak nie sú dobré v tehu
@chymenitta33 boze mnam plesnaky 😯 ja mam strasnu chut na sushi ale neviem ci mozem wasabi, ja ho totiz jedavam vela...

Baby keby sme dali stretko urcite ste vsetky chude a len kecate a ja jedina som slanina a nekecam 😂😂😂